vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
SWEETprinces napisal/-a:sam res! pa ploh ne bo ocitni izpadlo
http://www.youtube.com/watch?v=mOvNtqp10rQ
brazilska depilacija - boli, včasih ko huuudič
http://www.elle.si/lepota/novice/brazil ... 23694.aspx
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:un t'arjav selotejp od aera...taširok za škatle limat...
Pol bo pa odpru novo temo, ker bo njena ritka preveč rdeča. auč
Daweed napisal/-a:..po mojem bi blo preveč kruto, punca bi bla preveč zmedena, kaj naj stori, ...
Blond je, pa usen ma med ritnicama tok neznosne (zato predvidevam, da črne) dlake?
- Daweed
- Sramežljivka
evva napisal/-a:Jochie napisal/-a:pa da revica s pobrito pride na brazilsko, ne ga srat....
kaj je s tabo, sej pač pusti, da mal zrastejo dlačice (nekaj dni) in potem šele gre na brazilsko, tam ti pa itak odstranijo vse (tudi te med ritko). Daweed jaz mislim, da je bon prava rešitev zate!
- Daweed
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:evva napisal/-a:Jochie napisal/-a:pa da revica s pobrito pride na brazilsko, ne ga srat....
kaj je s tabo, sej pač pusti, da mal zrastejo dlačice (nekaj dni) in potem šele gre na brazilsko, tam ti pa itak odstranijo vse (tudi te med ritko). Daweed jaz mislim, da je bon prava rešitev zate!
pa misliš, da punca ve, kaj je brazilska, če niti ne ve, da ima kosmato rit?
david, kako je pa drugače urejena? se liči, se dobro oblači ali je bolj "preprosto" dekle?
ve, kaj je brazilska depilacija...
...drugače pa je preposto dekle
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
js sm sam čakala, da se jochie v tej temi oglasi
Sol lucet omnibus.
- Daweed
- Sramežljivka
mucamaca5 napisal/-a:Francoska je samo zadi cez mostick pa okol zadnične odprtine =). Mislm, da se je drugac bolj moški poslužujejo.. najbrs še posebi Francozi
res al kaj? francoska dejasnko obstaja?
ja potem je bolj primeren tale bon, an?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Omfg, kaj je ratalo iz te teme; Jochie, ne ga srat s takimi idejami [im]http://www.smileyhut.com/laughing/rofl.gif[/img]
In, hm, sam tista, da naj ji reče "tuki si pa spustila en del, ko se ti je tko mudilo k men" pa niti ni taaakoo zelo napačna.
In, hm, sam tista, da naj ji reče "tuki si pa spustila en del, ko se ti je tko mudilo k men" pa niti ni taaakoo zelo napačna.
- Daweed
- Sramežljivka
mucamaca5 napisal/-a:Daweed napisal/-a:emanuela napisal/-a:Zdaj pa si predstavljajte kako bo punci če bi ji npr direktno povedal.Ok, saj je direktnost ok pa vse ampak pomoje bi se vdrla v zemljo od sramu.
Am, kaj pa če ima s hormoni probleme?Ker drugače to ni najbolj normalno...
to mene tudi skrbi, emanuela
njen odziv ter na kak način ji naj povem...
...in ja, vem, to ni najbolj normalno in ja, verjetno ima probleme s hormoni
pretiravate..
..žal ne..
- Daweed
- Sramežljivka
evva napisal/-a:Daweed napisal/-a:evva napisal/-a:dejmo eno stvar razčistit najprej: a ma ona prov rit poraščeno, tko kot moški, ali med ritnicami, mislim ne štekam
med ritnicami evva, in to zeeelooo, ... sama ritka tudi, ampak ne tako izrazito
Ja ok, si že povedal, a da bi ji pa kupil bon za brazilsko depilacijo, se ti pa ne zdi ok ? Ženske mamo drgač ful rade taka darila: masaže, depilacije, nohti... (no vsaj nekatere)
Ja ja, super ideja! Zdaj edino da razčistimo okrog brazilske vs. francoske depilacije :unknown:
brčice pod nosom pa niso tako zelo moteče
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Daweed napisal/-a:mucamaca5 napisal/-a:Francoska je samo zadi cez mostick pa okol zadnične odprtine =). Mislm, da se je drugac bolj moški poslužujejo.. najbrs še posebi Francozi
res al kaj? francoska dejasnko obstaja?
ja potem je bolj primeren tale bon, an?
Hehe, ma ne, to bi blo preveč direktno potem. Ti sam pazi, da nau zdele k tep pršla pa vidla, kakšno temo si odpru. Čerpav.. pol bo vsaj problem rešen.
Daweed napisal/-a:brčice pod nosom pa niso tako zelo moteče
hahaha Predlagam bon za depilacijo celega telesa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov