vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Jochie napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:
to ti tvoji delas .
sem to kje napisal?
pozabla naredit ....
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:mucamaca5 napisal/-a:Jochie napisal/-a:ko jo boš od zadaj, vzemi pinceto pa ji puli dlake...
Ti si nor, js bi se pa učit mogla. hah ja
kaj bi se pa učila?
Ne, ne. Zdele bi se učit mogla, pa tuki visim, ker me v smeh spravlaš
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
mucamaca5 napisal/-a:Mene bi blo tut grozno sarm, če bi mi to tip reku. Sam pomoje se ona tega sploh ne zaveda. Pomoje čist ponesreč spusti ta predel, ko se brije. Tko, da po tej strani bi ti bla zih hvaležna, da ji poves, ker noče, da se ti s tem obremenjujs. Mogoče ji na lep način predlagi brazilsko depilacijo, tam men tut ta predel zdepilerajo. mja
..sma se ravno slišala po fonu, pa pride čez pol ure k meni, je rekla da skoči samo pod tuš; pa sem ji kot strela iz jasnega rekel, da če se bo zdepilirala, pa je rekla da mogoče pa res da bi gladka prišla k meni; pol sem ji reko naj se po brazilsko, pa je rekla ne, pa se zraven smeškala
- Daweed
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:reci ji, če lahko svojo ritko z mobitelom slika ter ti sliko pošlje...
mogoče bo pa sama opazila...
da pa ne bi bilo preveč očitno, lahko začneta s slikami drugih delov telesa...
ti falot ti
Zadnjič spremenil Daweed, dne 06. Dec. 2009 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Daweed napisal/-a:mucamaca5 napisal/-a:Mene bi blo tut grozno sarm, če bi mi to tip reku. Sam pomoje se ona tega sploh ne zaveda. Pomoje čist ponesreč spusti ta predel, ko se brije. Tko, da po tej strani bi ti bla zih hvaležna, da ji poves, ker noče, da se ti s tem obremenjujs. Mogoče ji na lep način predlagi brazilsko depilacijo, tam men tut ta predel zdepilerajo. mja
..sma se ravno slišala po fonu, pa pride čez pol ure k meni, je rekla da skoči samo pod tuš; pa sem ji kot strela iz jasnega rekel, da če se bo zdepilirala, pa je rekla da mogoče pa res da bi gladka prišla k meni; pol sem ji reko naj se po brazilsko, pa je rekla ne, pa se zraven smeškala
uuu mogoče ti pa rata. sej veš, če ne, pa ji kupi bon, druge ni
-
se bo po brazilsko...tud ce je rekla da ne ji bo dalo mislit. porocaj
- Daweed
- Sramežljivka
evva napisal/-a:ja če je zelo poraščena tam, pol verjetno lih ne more "po nesreči" spustit tega predela, mogoče ji ga je pač mal problem pobrit. Joooj mam eno ful dobro idejo, sploh ji ne rabš nč govort, zdej ko so lih praznični dnevi, kupi ji za božička bon za brazilsko depilacijo!!
..glede na smer, v katero se je razvila ta debata, je ta predlog šuuuupercaaa!
po mojem ji je ta predel malce problem uredit, ja ...
- Daweed
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:reci ji, če lahko svojo ritko z mobitelom slika ter ti sliko pošlje...
mogoče bo pa sama opazila...
da pa ne bi bilo preveč očitno, lahko začneta s slikami drugih delov telesa...
..po mojem bi blo preveč kruto, punca bi bla preveč zmedena, kaj naj stori, ...
-
kok strani v tako malem casu pa samo zaradi ene rite
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]