vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 256 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
shiva* napisal/-a:Kam smo prišli?!!!
Kaj pa pred 100-leti (in ostalih 10.000let), ko še niso poznali vseh možnih dep. krem/kozm. salonov itd. in se ženske niso brile po celem telesu? Kako so si potem sploh lahko bili všeč?
kaj a če bi kdo hodil nag naokrog bi tudi rekla, da pred xxx leti še niso poznal oblek?
fak no. rit se pobrije/zdepilira in pika.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hvala tebi za tole temo in salve smeha.Daweed napisal/-a::respekt: hvala vsem, ki ste mi pomagali na takšen al drugačen način
(sicer pa gut, da je problem urejen - pun intended )
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
no, jz sm se ob tej temu zlo nasmejala nad vašimi idejami.. res ste izvirni.. sicer je res, jz tud nism pristaš dlak in vsega in pazim na to, je pa res d tud jz neb fantu pustila, d me on brije.. ene stvari mislm nej ostanejo za zaprtimi vrati
nekdo je reku d sam punce se zlo trudijo da ugodijo fantom- to definitivno ni res.. moj dragi se tam spodi tud brije in to zarad mene ker pač ve da mi tam dlake niso ušeč, pod pazduho pa itak, higiena pa to.. zdej d bi si pa noge bril pa ne vem kaj, to mi ni.. naj bo dec kot se zagre pa recimo piercing si je dal sam zto k je men ušeč itd itd.. tud fantje se zlo trudijo da nam ugodijo... dokler je obojestransko tko, bo vse štimalo
zdej, sm pa vesela zate d si uredil situacijo
nekdo je reku d sam punce se zlo trudijo da ugodijo fantom- to definitivno ni res.. moj dragi se tam spodi tud brije in to zarad mene ker pač ve da mi tam dlake niso ušeč, pod pazduho pa itak, higiena pa to.. zdej d bi si pa noge bril pa ne vem kaj, to mi ni.. naj bo dec kot se zagre pa recimo piercing si je dal sam zto k je men ušeč itd itd.. tud fantje se zlo trudijo da nam ugodijo... dokler je obojestransko tko, bo vse štimalo
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
Mellyora napisal/-a:no, jz sm se ob tej temu zlo nasmejala nad vašimi idejami.. res ste izvirni.. sicer je res, jz tud nism pristaš dlak in vsega in pazim na to, je pa res d tud jz neb fantu pustila, d me on brije.. ene stvari mislm nej ostanejo za zaprtimi vrati
Hmmm... Jaz pa se pod pazduho ne brijem... Pa niti ne čutim neke potrebe po tem... Kaj pa ostali menite? Naj se pobrijem -- za foro -- da/ne?
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
mislm, ni potrebno, to vsak sam zase ve ane =) je res d je glede higiene pa to verjetno bolš če se briješ =) pa ud ne vem kok se punce rade stiskajo k fantom k je tam kosmat pa.... ne vem no =)) pol če ti ne paše, pač ne se ane =)
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men pa ni všeč, če je tip pobrit pod pazduham/pa sm ful pristaš golih trupelc haha , je še najbolj če so pristrižene pač, da res ni goščava.
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 256 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]