vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
A je res takšna panika vprašat punco zakaj se tudi tam ne brije in povedat, da bi ti bilo všeč?
Zakaj pa nemarnice? Koliko nemarnežev je potem na svetu… Vsak se brije če in kjer mu paše. Tudi pod pazduho se nekatere ne brijejo.
claire napisal/-a:po moje nad idejo, da jo on pobrije ne bo navdušena, če se že itak sama ne. pa kakšne so to nemarnice , da ne pobrijejo dlak? pa naj si še pod pazduho pusti drede.
jaz bi na tvojem mestu položila karte na mizo. lepo okrito ji treba povedati, da nej se uredi tam spodaj.
da ne more dvakrat potegniti z britvico še med ritnicama, to je pa tudi smešno. al pa naj se spoka na brazilsko.
Zakaj pa nemarnice? Koliko nemarnežev je potem na svetu… Vsak se brije če in kjer mu paše. Tudi pod pazduho se nekatere ne brijejo.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
samo tole pod pazduho je pa samo pri simpanzih ok
-
moment_musical18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
meni je ql da ma prirezane dlačice pod pazduho, britje sm mu pa prepovedala
eeerm, jaz prej nisem neki razmišljala o britju med ritnicama ker mislim da niti nisem bila toliko poraščena..ko so se pa začele akcije z dragim mi je pa tak, čisto mimgrede rekel da bi bilo totalno hot če bi se pobrila še zadaj, da pa sem mu v vsakem primeru zelo všeč.. pač na lep način izrazu svoje želje no
eeerm, jaz prej nisem neki razmišljala o britju med ritnicama ker mislim da niti nisem bila toliko poraščena..ko so se pa začele akcije z dragim mi je pa tak, čisto mimgrede rekel da bi bilo totalno hot če bi se pobrila še zadaj, da pa sem mu v vsakem primeru zelo všeč.. pač na lep način izrazu svoje želje no
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
Saj zato pa sem se najprej obrnil na tale forum, pa tu malo povprašal, ... Rezultat - razvila se je odlična debata
Takrat, ko sva se slišala po telefonu, ko sem ji bežno omenil brazilsko depilacijo, ... še isto večer je prišla k meni urejena tam spodaj
Če pa tega ne bi storila, pa ne vem, kaj bi storil...
Verjetno bi bla najboljša rešitev res erotično britje tam spodaj ali pa en resen odkrit pogovor
Takrat, ko sva se slišala po telefonu, ko sem ji bežno omenil brazilsko depilacijo, ... še isto večer je prišla k meni urejena tam spodaj
Če pa tega ne bi storila, pa ne vem, kaj bi storil...
Verjetno bi bla najboljša rešitev res erotično britje tam spodaj ali pa en resen odkrit pogovor
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]