vas moti, če ima punca poraščeno rit?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Dec. 2009 20:38

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:sem imel pa punco ki je imela perfektno ritko...

topic "Kaj ste danes sanjali" je v podforumu Cosmo Astro! :wink:
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 11. Dec. 2009 21:02

da je jochie debil :D ;)

se vidi da nimaš pametnejšega dela za počet...najd si hobi, aja ne morš k si smotan ko zajla :(
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Dec. 2009 21:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2007
Kraj: medvode

Neprebrana objavaNapisal/-a sm00tka » 11. Dec. 2009 22:36

sirova štručka napisal/-a:
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:thankyou thankyou (elvis presley glas)

rad vem veliko stvari, pa pač si zapomnem...

sem pa ljubitelj lepih ženskih ritk(tiste čvrste) za jagodo gor povrh dat :D hehehe SEVEDA BREZ DLAK!! lahko so tiste mehke, majhne, svilene, svetle dlačice.

brez zamere, sam ti si budala!

ej štručka toook se strinjam s tabo!!
pa sam še neki: kolk tipov bi se šlo depilirat za žensko?? kjerkol? k tipi ste pičke, jokice....nuben si ne upa depilirat spodi, grem stavt, če pa že, jih je pa zlooo mal. pa noben se ne zarad punce. faaaaak, zakaj bi mogle punce skos neki počet zarad tipov??? če ns ne marate take k smo, pol pa nč! pa ene se depiliramo zato k nm paše, ene se pa ne, zato k jim tko paše. nismo vse enake, pa nobena ni popolna, deal with it!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Dec. 2009 23:30

^^ njegov nick nam veliko pove, ane.Žaljenje pa tudi.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Dec. 2009 12:32

sm00tka napisal/-a:

sem pa ljubitelj lepih ženskih ritk(tiste čvrste) za jagodo gor povrh dat :D hehehe SEVEDA BREZ DLAK!! lahko so tiste mehke, majhne, svilene, svetle dlačice.

pa sam še neki: kolk tipov bi se šlo depilirat za žensko?? kjerkol? k tipi ste pičke, jokice....nuben si ne upa depilirat spodi, grem stavt, če pa že, jih je pa zlooo mal. pa noben se ne zarad punce. faaaaak, zakaj bi mogle punce skos neki počet zarad tipov??? če ns ne marate take k smo, pol pa nč! pa ene se depiliramo zato k nm paše, ene se pa ne, zato k jim tko paše. nismo vse enake, pa nobena ni popolna, deal with it!

s temle se pa popolnoma strinjam! :wink:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Dec. 2009 12:42

Ja ta stran namenjena žaljivki in nasprotovanju MMAME je res potrebna. Kot da ni skoraj vsaka druga v tej temi napisala, da naj si jo gre p***a obrit al pa depilitrat. Pol pa on pove, da se mu zdi, da je pameteneje, če si depilira kakor brije in doda, da ima rad ženske riti pa je BUDALA. P***a ste čudne ej, nobena pa ni napadla Jochija k se je celo temo norčeval iz kocin na babji riti, nbena se ni spravla na ženske, k so rekle, da naj ji da bon za depilacijo(kaj je pa to druzga kar je on rekel?). Naučte se normalno komunicirat in žalit v pravih primerih(ker to je popolnoma brez podlage blo). :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Dec. 2009 12:43

emanuela napisal/-a:^^ njegov nick nam veliko pove, ane.Žaljenje pa tudi.

Žalil tukaj specifično pa ni. Da pa medsebojno sovraštvo vlečete v vse teme se pa dobte nekje in se skurcite in pretepte pa je.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 12. Dec. 2009 13:14

Jah...meni osebno se zdi grozljivo, da si je ne pobrije, če ve da ima kosmato. Če pa ne ve, pa toliko huje. Če pa ima kosmati fetiš, pa se to prej pove :lol:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Dec. 2009 15:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 12. Dec. 2009 17:22

sm00tka napisal/-a:

smOOtka_ja veš nism ti jst kriv če so vsi tvoji tipi do sedaj bli jokice in pičkice...pač si ne znaš zbrat tipa al si pa grda in ne dobiš tistih ta hudih tipov...in če so vsi tvoji tipi bli kolšarji ki se niso lepo oblekli zaradi tebe...sama si kriva in ne tipi!
aja...vse punce morate delat...dej razmišlji preden začneš pisat totalne gluposti in nesmiselne ter nelogične stavke....misliš da se samo punce brijete in vedno ve morate počet da ste tipom všeč?
kaj pa moški in brada, pod pazduho, sramne dlake, HRBET nekateri-ki punce tako sovražite saj nočete imeti opravka z "opico", če ima tip dolge lase vam ni všeč (nekaterim)...bodi tiho pa ne jokcaj tle kaj vse ti morš počet, GO HUG A TREE!!!
kje se bo normalen človek šou depilirat po nogah, sej mu bojo vsi govoril da je fuknjen in gej...zakaj? ker so omejeni v glavo kot emanuela!!
čim je nekdo drugačen je takoj za odstrel ane? zakompleksani ljudje ste tle gor.
in grem se stavt da se ti depiliraš zato da boš mela lepe noge in ne zato ker ti paše, zato da ne boš mela kosmatih nog ker te noben tip ne bo pogledu!!

sirova štručka...si verjetno ljubosumna ker imaš celulitasto in debelo...pejt tečt pa manj sirovih štručk pojest, mogoče boš shujšala...

emanuela kaj je pa narobe z mojim imenom? pravjo ne sodi knjige po platnici...in ti to pravzaprav počneš ker si omejena v glavo, vidiš samo naravnost, ne oziraš se levo ne desno...
glupe ste vse ki ste se spravle na evvo ker je imela drugačno mišljnenje kot ve, vidi se da imate probleme same s seboj!
če se ne motim nisem tebe žalil niti nobenega drugega pa se vseeno spravljate name...vse kar ni po vaše je neumno, glupo itd. KER STE VI POPOLNI IN VSEVEDI...SMILITE SE MI RES!

In vsaka od vas je napisala naj ji pač tako ali drugače pove naj si jo zdepilira ali pobrije in zdaj boste tle men neki pamet solil ter se delale pametne.

Evelyn (hvala) mislim da si ti edina normalna ženska tle...pa Liefde tut.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 12. Dec. 2009 17:44

alo daweed a se boš oglaso kaj, ka se je zgodlo...???

ego z ostalim se strinjam le z nečim ne... če ti nekdo neki žalega nardi/reče, ti ni treba bit jezen na cev svet... :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Dec. 2009 17:50

ego, vidim, da bolehaš za SNPD... :?

Žal mi je zate... :?
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 12. Dec. 2009 18:29

ma vi bolehate z zakrnelimi in nerazvitimi možgani.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Dec. 2009 19:35

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov