vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
po moje nad idejo, da jo on pobrije ne bo navdušena, če se že itak sama ne. pa kakšne so to nemarnice , da ne pobrijejo dlak? pa naj si še pod pazduho pusti drede.
jaz bi na tvojem mestu položila karte na mizo. lepo okrito ji treba povedati, da nej se uredi tam spodaj.
da ne more dvakrat potegniti z britvico še med ritnicama, to je pa tudi smešno. al pa naj se spoka na brazilsko.
jaz bi na tvojem mestu položila karte na mizo. lepo okrito ji treba povedati, da nej se uredi tam spodaj.
da ne more dvakrat potegniti z britvico še med ritnicama, to je pa tudi smešno. al pa naj se spoka na brazilsko.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- cherry.essence
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2009
nasmejala sem se do solz ob branju vasih komentarjev
- Strahovila
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2009
samo jo obrij med seksom, lepo daj peno za britje gor, kot da je fetiš, pa britvico v roke pa gasa... Pa glej da ni EMO, ko pol se bo sama porezala
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Kam smo prišli?!!!
Kaj pa pred 100-leti (in ostalih 10.000let), ko še niso poznali vseh možnih dep. krem/kozm. salonov itd. in se ženske niso brile po celem telesu? Kako so si potem sploh lahko bili všeč?
Kaj pa pred 100-leti (in ostalih 10.000let), ko še niso poznali vseh možnih dep. krem/kozm. salonov itd. in se ženske niso brile po celem telesu? Kako so si potem sploh lahko bili všeč?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Baby* napisal/-a:Še sreča da jih zej poznamo a ne?
Ja, ampak, ko bereš nekatere komentarje na forumu ti slabo postane kako so občutljivi za samo eno dlako. Saj ni ravno lepo za pogledat, ampak takšni smo ljudje.
I walk these roads with grace
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja to je pa res...1,5 minute dela pod tusem...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
sadni_jogurt napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Kva komplicirate...pejta skupi v bano, reč ji, da jo boš ti pobril, pa jo pobrij po luli, pol ji pa reč, nej se obrne, da jo boš še zadi. Pa zraven ji povej, da ti je to ful seksi...problem rešen
dober MESEC sta sele skupaj. jaz sem s fantom 2 leti pa si ne predstavljam da bi mi rit bril. tako da jaz ne priporocam tega nacina, preprosto povej ji da bi ti bila bolj vsec pobrita tam dol.
Ja in?? Jaz sem mojemu pustila pomoje glih po kakšnem mesecu. In veš kaj... če se po dveh letih ne počutiš dovolj sproščeno za kaj takega, se najbrž nikoli ne boš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov