vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sadni_jogurt
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2009
Zvoncica napisal/-a:Kva komplicirate...pejta skupi v bano, reč ji, da jo boš ti pobril, pa jo pobrij po luli, pol ji pa reč, nej se obrne, da jo boš še zadi. Pa zraven ji povej, da ti je to ful seksi...problem rešen
dober MESEC sta sele skupaj. jaz sem s fantom 2 leti pa si ne predstavljam da bi mi rit bril. tako da jaz ne priporocam tega nacina, preprosto povej ji da bi ti bila bolj vsec pobrita tam dol.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
*lilica* napisal/-a:Daweed napisal/-a:Lahko pa predlagam erotično britje!
Pa jo potem odzadi sam pobrijem, pa prišparam za bon
Mogoče malo čudno, ampak meni se zdi ta ideja še najboljša. En večer ji predlagej, ko bosta sama, pa daj ti njo in ona tebe...pa ji povej naj se ti prepusti in ti zaupa..gotovo bo razburljivo...povej, da ji boš naredil kakšno frizurco in potem z britvico zaidi tudi malo bolj zadej..
Lepo si vse pripravita in je..jest na njenem mestu bi bla še najbolj s tem zadovoljna, ker konec koncev..bon lahko sploh ni rešitev...če je res precej poraščena in če je preprosto dekle, ji bo verjetno nerodno in neprijetno it na to stvar.
Jaz bi se na tvojem mestu tega sama lotila..lepo jo obriješ..narediš kakšno frizurco še kje drugje in potem si privoščita ornk seks in seks in ji poveš, da kolk je super, ker je vse gladko in to...pa poudari VSE
daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj?
mislim, spodaj je občutljiva koža, ni napeta, itd in druga oseba verjetno nima takšnega občutka, kako lahko potegne, kot ga imaš sama, tako da mislim, da bi znalo biti to početje nevarno...
ne vem, no, ampak jaz bi vsakomur priporočal, da se sam brije, tudi če bi mene katera prosila, da jo obrijem, bi zavrnil...si ne bi upal...
- cxc88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
- Kraj: mb
haley napisal/-a:cxc88 napisal/-a:haley napisal/-a:Vprašanje za moške...kaj vas res tako zelo moti, če je ženska spodaj poraščena?
pa ja ni to lepo gre v dogija pa tak malo poglejaš proti riti pa neke dlakice okoli štrlijo pa se smeješ pa ji moraš to vun počupat ))
Če tebe motijo dlake na tvoji dragi in če njo motijo tvoje dlake, se boš pobril spodaj za njo?
normalno šupak se mora brit da ni tarzanckov ha ha
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jochie napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Daweed napisal/-a:Lahko pa predlagam erotično britje!
Pa jo potem odzadi sam pobrijem, pa prišparam za bon
Mogoče malo čudno, ampak meni se zdi ta ideja še najboljša. En večer ji predlagej, ko bosta sama, pa daj ti njo in ona tebe...pa ji povej naj se ti prepusti in ti zaupa..gotovo bo razburljivo...povej, da ji boš naredil kakšno frizurco in potem z britvico zaidi tudi malo bolj zadej..
Lepo si vse pripravita in je..jest na njenem mestu bi bla še najbolj s tem zadovoljna, ker konec koncev..bon lahko sploh ni rešitev...če je res precej poraščena in če je preprosto dekle, ji bo verjetno nerodno in neprijetno it na to stvar.
Jaz bi se na tvojem mestu tega sama lotila..lepo jo obriješ..narediš kakšno frizurco še kje drugje in potem si privoščita ornk seks in seks in ji poveš, da kolk je super, ker je vse gladko in to...pa poudari VSE
daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj?
mislim, spodaj je občutljiva koža, ni napeta, itd in druga oseba verjetno nima takšnega občutka, kako lahko potegne, kot ga imaš sama, tako da mislim, da bi znalo biti to početje nevarno...
ne vem, no, ampak jaz bi vsakomur priporočal, da se sam brije, tudi če bi mene katera prosila, da jo obrijem, bi zavrnil...si ne bi upal...
Če je fant nežen in kolikor toliko zna z britvico..verjemi, da je ne bo bolelo in da je ne bo kar tako porezal...konec koncev je pa to lahko samo uvod..da ji pomaga..potem pa lahko reče.."Ej, bom rajš sama, da me en boš porezal " in bo stvar rešena
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jochie napisal/-a:daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj?
Zame je že kar nekajkrat moj fant poskrbel ...pa sem preživela čisto brez poškodb... On še bolj vidi, če kje kaj ostane
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
cxc88 napisal/-a:se dobro da obstajajo foni da lahko vse posnamemo:D smehi totalni nic ni to to je normalno:D
se dobro da se ne vidi nič oz. da mas ti slab fon. pijan folk, ki mu je naslednje jutro žal, ne vem kaj je tu smešnega
Jochie napisal/-a:veš kaj naredi...zdaj se bo depilirala, tako ti je obljubila...
in ko bo prišla k tebi, ko lepo za ritne kocine pocukaj ter ji reci:
tebi se je pa danes zelo k meni mudilo, da se nisi uspela do konca urediti! :D
Ne morš
Zadnjič spremenil marypa, dne 09. Dec. 2009 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
a je dawn sporocu kako je stanje?
- cocostar.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2009
haley napisal/-a:Jochie napisal/-a:daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj?
Zame je že kar nekajkrat moj fant poskrbel ...pa sem preživela čisto brez poškodb... On še bolj vidi, če kje kaj ostane
oo to sm js hotela poskusit..no bla je bol šala ko pa kaj druzga tko mal za šalo sm rekla če bi mo jo pobril...pa ni hotu
i don't like indefining myself, i just am...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]