vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
kinna napisal/-a:kak bon... tej bi bla šele užaljena... najbolš da ji poveš normalno.. kk bi pa tej ti olepšo zadevo? sej maš sexy ritko ampak je preveč kosmata?? al ka bi reko? pa tak povej tako je, nevem zaka je treba paniko delat... a s čim se da pobrti-z britvico, depilacijsko kremo....
Hvala za vse nasvete
Saj zato pa sem se raje prvo obrnil na ta forum, da malo slišim še vaše mnenje, zdaj mi bo lažje ji povedat ...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Bulšit. "Nova" dlaka se prej uraste kot daljša.
Jz bi bla užaljena, če bi mi s čim takim uletu - in pol bi predlagala al oba al pa hvala, adijo.
Jz bi bla užaljena, če bi mi s čim takim uletu - in pol bi predlagala al oba al pa hvala, adijo.
- Daweed
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2009
ena pač napisal/-a:heheh...lahk ji na lep način poveš, recimo naj se iz zdravstvenega razloga obrije, kajti lahko se ji vraste kakšna dlaka in se pojavi vnetje in to hudo boleče...priporoči ji britje in ne voskanje
Hmmm...mogoče pa se bo sama od sebe spomnala, pa pobrila?
To bi bla tudi ena izmed opcij...da bi jo tam odzadi malo iz heca žgečkal po dlakicah ..
Britje med ritnicami pa zna biti problematično, a?
Sam tega še nisem prakticiral - pa tudi ne bom.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zdaj pa si predstavljajte kako bo punci če bi ji npr direktno povedal.Ok, saj je direktnost ok pa vse ampak pomoje bi se vdrla v zemljo od sramu.
Am, kaj pa če ima s hormoni probleme?Ker drugače to ni najbolj normalno...
Am, kaj pa če ima s hormoni probleme?Ker drugače to ni najbolj normalno...
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Daweed napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Hmm..Kje pa je poraščena? Po ritnicah al tam vmes? Pa a res ful, da te tok moti? Ja, nič, kaj, drugo ti ne preostane kot da ji rečeš..ali pa pač ne seksajta več od zadaj.
..tam vmes.. in to zelo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah joj, no big deal no..pač si pobrije teh par kocin( )..A drugače je depilirana spodaj? ker bi blo čudno, da ima ostalo pobrito, med ritnicami pa ne..
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov