vas moti, če ima punca poraščeno rit?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 08. Dec. 2009 20:07

Zvoncica napisal/-a:Kva komplicirate...pejta skupi v bano, reč ji, da jo boš ti pobril, pa jo pobrij po luli, pol ji pa reč, nej se obrne, da jo boš še zadi. Pa zraven ji povej, da ti je to ful seksi...problem rešen ;)

dober MESEC sta sele skupaj. jaz sem s fantom 2 leti pa si ne predstavljam da bi mi rit bril. tako da jaz ne priporocam tega nacina, preprosto povej ji da bi ti bila bolj vsec pobrita tam dol.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Dec. 2009 20:10

*lilica* napisal/-a:
Daweed napisal/-a:Lahko pa predlagam erotično britje!

Pa jo potem odzadi sam pobrijem, pa prišparam za bon :tanz: :tanz:

Mogoče malo čudno, ampak meni se zdi ta ideja še najboljša. En večer ji predlagej, ko bosta sama, pa daj ti njo in ona tebe...pa ji povej naj se ti prepusti in ti zaupa..gotovo bo razburljivo...povej, da ji boš naredil kakšno frizurco in potem z britvico zaidi tudi malo bolj zadej.. :wink:
Lepo si vse pripravita in je..jest na njenem mestu bi bla še najbolj s tem zadovoljna, ker konec koncev..bon lahko sploh ni rešitev...če je res precej poraščena in če je preprosto dekle, ji bo verjetno nerodno in neprijetno it na to stvar.

Jaz bi se na tvojem mestu tega sama lotila..lepo jo obriješ..narediš kakšno frizurco še kje drugje in potem si privoščita ornk seks in seks in ji poveš, da kolk je super, ker je vse gladko in to...pa poudari VSE :wink:

daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj? :eek: :eek: :eek:

mislim, spodaj je občutljiva koža, ni napeta, itd in druga oseba verjetno nima takšnega občutka, kako lahko potegne, kot ga imaš sama, tako da mislim, da bi znalo biti to početje nevarno... :eek:

ne vem, no, ampak jaz bi vsakomur priporočal, da se sam brije, tudi če bi mene katera prosila, da jo obrijem, bi zavrnil...si ne bi upal... :? :?
cxc88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a cxc88 » 08. Dec. 2009 21:42

haley napisal/-a:
cxc88 napisal/-a:
haley napisal/-a:Vprašanje za moške...kaj vas res tako zelo moti, če je ženska spodaj poraščena? :D

pa ja ni to lepo :) gre v dogija pa tak malo poglejaš proti riti pa neke dlakice okoli štrlijo pa se smeješ pa ji moraš to vun počupat :)))

Če tebe motijo dlake na tvoji dragi in če njo motijo tvoje dlake, se boš pobril spodaj za njo? :)

normalno šupak se mora brit da ni tarzanckov :) ha ha
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 08. Dec. 2009 21:55

Jochie napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:
Daweed napisal/-a:Lahko pa predlagam erotično britje!

Pa jo potem odzadi sam pobrijem, pa prišparam za bon :tanz: :tanz:

Mogoče malo čudno, ampak meni se zdi ta ideja še najboljša. En večer ji predlagej, ko bosta sama, pa daj ti njo in ona tebe...pa ji povej naj se ti prepusti in ti zaupa..gotovo bo razburljivo...povej, da ji boš naredil kakšno frizurco in potem z britvico zaidi tudi malo bolj zadej.. :wink:
Lepo si vse pripravita in je..jest na njenem mestu bi bla še najbolj s tem zadovoljna, ker konec koncev..bon lahko sploh ni rešitev...če je res precej poraščena in če je preprosto dekle, ji bo verjetno nerodno in neprijetno it na to stvar.

Jaz bi se na tvojem mestu tega sama lotila..lepo jo obriješ..narediš kakšno frizurco še kje drugje in potem si privoščita ornk seks in seks in ji poveš, da kolk je super, ker je vse gladko in to...pa poudari VSE :wink:

daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj? :eek: :eek: :eek:

mislim, spodaj je občutljiva koža, ni napeta, itd in druga oseba verjetno nima takšnega občutka, kako lahko potegne, kot ga imaš sama, tako da mislim, da bi znalo biti to početje nevarno... :eek:

ne vem, no, ampak jaz bi vsakomur priporočal, da se sam brije, tudi če bi mene katera prosila, da jo obrijem, bi zavrnil...si ne bi upal... :? :?

Če je fant nežen in kolikor toliko zna z britvico..verjemi, da je ne bo bolelo in da je ne bo kar tako porezal...konec koncev je pa to lahko samo uvod..da ji pomaga..potem pa lahko reče.."Ej, bom rajš sama, da me en boš porezal :P " in bo stvar rešena ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Dec. 2009 22:08

verjetno vsak fant zna z britvico, jaz si že leta in leta sam brijem celo glavo, ampak ne bi si upal briti niti brade/glave drugega, kaj šele genitalij z okolico! :eek:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Dec. 2009 0:02

Jochie napisal/-a:daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj? :eek: :eek: :eek:

Zame je že kar nekajkrat moj fant poskrbel :oops: ...pa sem preživela čisto brez poškodb... :D On še bolj vidi, če kje kaj ostane :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Dec. 2009 0:06

haley, vsega pa tudi ni treba povedat... :D :D :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Dec. 2009 0:08

:P :P :P
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Dec. 2009 10:20

cxc88 napisal/-a:se dobro da obstajajo foni da lahko vse posnamemo:D smehi totalni nic ni to to je normalno:D

se dobro da se ne vidi nič :? oz. da mas ti slab fon. pijan folk, ki mu je naslednje jutro žal, ne vem kaj je tu smešnega :?

Jochie napisal/-a:veš kaj naredi...zdaj se bo depilirala, tako ti je obljubila...

in ko bo prišla k tebi, ko lepo za ritne kocine pocukaj ter ji reci:

tebi se je pa danes zelo k meni mudilo, da se nisi uspela do konca urediti! :D :D :D

Ne morš :rofl:
Zadnjič spremenil marypa, dne 09. Dec. 2009 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 09. Dec. 2009 12:11

haley ta je bila dobra :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 09. Dec. 2009 12:12

a je dawn sporocu kako je stanje? :D
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 09. Dec. 2009 12:13

Ne še, pomoje da ni dobro...ker ga ni :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 09. Dec. 2009 13:49

Stanje ni rožnato :D
cocostar.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cocostar. » 09. Dec. 2009 15:12

haley napisal/-a:
Jochie napisal/-a:daj mi ti nekaj razloži...si ti tako zaljubljena ali si tako nora, da bi svojemu fantu pustila z britvico šariti tam spodaj? :eek: :eek: :eek:

Zame je že kar nekajkrat moj fant poskrbel :oops: ...pa sem preživela čisto brez poškodb... :D On še bolj vidi, če kje kaj ostane :wink:

oo to sm js hotela poskusit..no bla je bol šala ko pa kaj druzga :D tko mal za šalo sm rekla če bi mo jo pobril...pa ni hotu :roll:
i don't like indefining myself, i just am...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Dec. 2009 15:13

:lol: :lol: :lol: :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]