vas moti, če ima punca poraščeno rit?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
to pa je ena bolj zabavnih tem na forumu, niti ne tolko zaradi poraščene riti (btw, nevem kolko bejb sploh obstaja z 'po defaultu' gladkim šupkom pomoje bolj malo), bolj zaradi pompa ki si ga naredil okoli takega jakega 'problema'
komentarji tud kr zmagajo
komentarji tud kr zmagajo
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
iz rokava jih stresam!
še ena: pripraviš material za depilacijo in prosiš svojo drago, če lahko ona tebi rit zdepilira!!!
pa boš sam videl, kaj sploh zahtevaš od svoje drage! evo ti ga na!
mimogrede, jaz se šalim in davidu ne zavidam pogleda na poraščene hribčke in doline...
še ena: pripraviš material za depilacijo in prosiš svojo drago, če lahko ona tebi rit zdepilira!!!
pa boš sam videl, kaj sploh zahtevaš od svoje drage! evo ti ga na!
mimogrede, jaz se šalim in davidu ne zavidam pogleda na poraščene hribčke in doline...
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
chiqqa napisal/-a:lol al pa če ma poraščeno rit rit,ne okol zadnika..to majo dost te južne kukr sm opazila...enkrt je krožla ena slikca iz kmšja,ženska šumo še čez hlače gor haha hvala bogu nimam tega blema.
Sam ta komentar je pa res katastrofa. Hodim po mestu in kaj opazim.....kako imajo "te južne" bolj kosmate riti od severnih Nimaš tega problema, maš pa enga velik večjega.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja ona ma senzor za prvo južen folk pol pa še enga dodatnega za pretirano kosmatost.
It was forever..but it didnt last long..
- HeadUpHigh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2009
chiqqa napisal/-a:lol al pa če ma poraščeno rit rit,ne okol zadnika..to majo dost te južne kukr sm opazila...enkrt je krožla ena slikca iz kmšja,ženska šumo še čez hlače gor haha hvala bogu nimam tega blema.
Al pa če si ti primitivna?
- cxc88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2009
- Kraj: mb
ha ha ha nic ni to. jaz sem si mojo deklino vzeu odzadaj pa ji potegnem dlake ko je mela okol anusa pa zakriči au to boli pa ji rečem stara daj to si obrij ne ha ha smehi totalni pa sma pol resla problem si je le obrila )) in nic ni to takega:) moras to obrit da ni tarzanckov )))
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]