Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 23. Apr. 2006 20:20

js sm pa zdj stara 17 in sm prejšne 2 leti čist mela cilj da bi žvalila z vsaj 50 fanti.. ne dol se dala ampak sam žvalila..
in kr sm z 19.im začela hodit sm ga prevarala enx in mi je blo ful bad njemu pa še bl (zdej šele vem kak se je počutu kr vem kak bi se jz če bi mi tip to reku)... pol sm ga še ene 4x pa mu nism več povedla..
in pr naslednem tipu tut.. sm ga mogla enx kr se mi je zamiru kr brez razloga ni pršu na moj rojstni dan!
zdejšnga k mam ga pa nebi NIKOL!!! res mi pomen največ in nimam želje po drugem.. on je moj 30. !!! 50ke nebo nikol in ni mi žou
severa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a severa » 23. Apr. 2006 21:46

Skatebaby,

a ta številka 30 pomeni da si se žvalila oz. lupčkala s tolkimi al dol dala? Pa kako veš natančno, maš vse to zapisano?
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 23. Apr. 2006 21:49

em.. s tokmi sm žvalila, z ene 15mi sm tut mal več, dol sm se dala pa sam z 2ma. to mam napisan tipe po cifrah.. enx sm use iz dnevnika povrst izpisala.. :)
30.s kerm sm žvalla je tut postav moj tip, in hotla sm povedt da sm želela da bi žvalila z vsaj 50mi (tko k ena frendica) ampak mi je kul tko k je
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Apr. 2006 9:26

Varanje je nekaj najgršega na svetu. :( In ja, tud tista druga oseba je kriva prav tako (it takes two to tango) ... In ja, zasluži si maščevanje, sploh če se potem še spravlja nate z žaljivkami na nivoju IQ-ja fikusa! :roll:

:twisted:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Apr. 2006 9:52

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 30. Apr. 2006 12:08

sem že, in to ni bilo 1x. tega ne bi nikoli več naredila.

razumem pa tiste, ki to naredijo, če so pač okoliščine take, kot so bile pri meni
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 30. Apr. 2006 14:03

ne varam. ni razloga, če pa pride kaj vmes pa pogovor vse reši
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 30. Apr. 2006 15:26

men se zdi da ma varanje tzdi še tok drugih stveri
in pol šele lh rečeš
a je to narobe
al ne
i love love
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 30. Apr. 2006 16:12

kratko in jedrnato. NE!
SumAm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2006
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a SumAm » 01. Maj. 2006 11:48

Ne varam, ne bi mogu.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 01. Maj. 2006 11:51

ne, nikol. js vidm varanje kot en izgovor da lažje končaš vezo (ker pomojm varajo tisti, ki jim v vezi nekaj manjka oz. ne čutijo več tistega kar bi morali). tko da js mojga lubija NE BI prevarala nikol, tud če bi kj škripal se ne bi tko tolažla, ampak bi našla drug način, predvsem bi se z njim pogovorila.
ene par mojih sošolk je pa varal. js pri njih vidm to kot eno samodokazovanje, glede na to da so mele toook dobre in prijazne fante, ki so bli tok zaljubljeni v njih - pa je blo očitno vseen. ker so take osebe ki morjo bit v središču pozornosti. no ena sošolka je še s fantom in mu je tud vse povedala, ena druga je šla pa narazen z njim, pa mu ni nič povedala ubistvu.
men tudi alkohol ni izgovor, mogoče je olajševalna okoliščina (ker si bolj sproščen npr. pa bl oddajaš take signale al ne vem no), sam če bi me lubi prevaru (z alkom ali brez) mu ne bi oprostila - alkohol povzroča sproščenost, ne pa amnezijo, in če maš nekoga rd ne boš kr pozabu nanj in šou neki delat z nekom drugim.
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 01. Maj. 2006 12:32

nikol ne bi mogla prevarat mojga srčka..preveč ga mam rada da bi lahko sploh pomislna na kej tazga..sploh se mava pa tok lepo da ne vidm niti enga samga razloga da bi kej tazga nardila..pa tut če bi mela kšno obdobje k bi stvari škripale..a-a..nikol :!:
say it right..
tanja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2006
Kraj: Kranja

Neprebrana objavaNapisal/-a tanja_ » 05. Maj. 2006 13:03

jest sm tut prej skoraj vsakega fanta prevarala, samo tut "zveza" ni bla nikol taka kot je ta, v kateri sem sedaj. V zdajsni vezi, ta moment sigurno ne bi varala, nikoli pa se ne ve, kaj bo cez leto, 2.... fanta imam rada, tako da si ne bi odpustila cesa takega, ker mu ne bi znala vec u oci pogledat!
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 09. Maj. 2006 9:19

Jst sm pa vedno našla kšne tipe k so misll kok so carji,niso znal cent punc,skos so varal pa nikol jim do nobene ni blo.In pol sm se mal igrala z njimi,kdaj tud kšnga prevarala če je blo treba in pol so vidl kako je to oh in sploh supr in so se umiril.Use je blo supr dokler nism naletela na enga k se je res preveč navezu in mi je pol grozil pa še dost drugih groznih stvari je blo.Že skos sm vedla da ni prov kar delam sam takrt pa še posebi zato sm tud nehala s tem.Če sm mela pa s kom kdaj tako zvezo in sva se zmenila na začetku da se ne bova varala pol pa res tud enkrat nism nobenga prevarala.Mi je pa zanimiv zdej k srečam kšnga bivšga pa slišim da ma punco in da se je čist umiril pa da nč ne vara :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Maj. 2006 9:50

--------------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov