Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Feb. 2006 10:06

Seveda una tretja oseba nič s tem. Glavni krivec je naprimer on. Ampak, če ta tretja oseb ve da ma ta človek partnerja bi mu ta tretja oseba lahko rekla. Al jst al ona.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 08. Feb. 2006 10:08

Ja itak da se v nobenem primeru nebi šla kregat z uno drugo žensko. Sej kot sem že povedala, rekla bi mu adijo in to je to.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 08. Feb. 2006 10:27

steLLcy napisal/-a:Pa tud, če ve. Sicer je grdo od nje, da počenja te stvari z zasedenim človekom, pa vseeno. Če je samska ji nimaš kej. Sploh pa se spravljat na njo ne.

Točno tako, sj to jz še skoz govorim. Tud če tretja oseba ve, da je njen lupček vezan, se jz ne bi nanjo spravla. Ja, misla bi si da je kura, egoistka, bla bla bla...ampak da bi se ji maščevala pa ni šans. Žal bi bil moj partner, ki bi me varal, glavni idiot v tej stvari.

In seveda je stvar drugačna, če je ta tretja oseba naša "dobra kolegica". Če se taki ženski sploh lahko reče kolegica. A to je druga situacija in tu bi bla jz dvojno prizadeta: najprej, ker bi videla, kakšen osel je moj fant in potem še, ker bi me ta moja t.i. kolegica razočarala. Take punce, ki se prepustijo partnerjem njihovih kolegic, bi jz dala v raketo in v vesolje. Ker če ne, bi jih zbila jz lastnoročno. Ker to je pa najhujša prevara, kar jo lahko doživi človek. Vsaj pri meni je tako.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 08. Feb. 2006 17:09

Včerej sm bla na pijači s prjatlam in je pršla debata na to, da kok ljudi, ko dobi partnerja, mu prepove se družt z osebki nasprotnega spola ... ampak a ni to bolno ... če bo tip/ženska varal-a pol bo tkoltko ...
Kar je prepovedano je pa še dodatno slajše ;)

Drugače mam pa jz glede prijateljic in njihovih partnerjev to pravilo - zame ne obstajajo več kot moški!!! Če mi je od frendice tip hud, ga postavm v vlogo kšnga bratranca in je use kmal ql ...

Sam so pa primeri, ko tvoj srčk ne popusti pa čeprov veš da je tip zaseden ... seveda ni opravičil, samo kaj vse ljudje počnejo iz strasti!!! Je pa kriv tist, ki je v vezi, ker tadrug nima kej za izgubit, no razn svojga srca, volje, ljubezni ... skratka tist ki se spusti v razmerje kot 3rd wheel je zmeri prizadet, razn če se ne gre samo za sex ...
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 09. Feb. 2006 11:21

||MuCkAa napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:Pa tud, če ve. Sicer je grdo od nje, da počenja te stvari z zasedenim človekom, pa vseeno. Če je samska ji nimaš kej. Sploh pa se spravljat na njo ne.

Se popolnoma strinjam :)

Lej jst sm bl tole misnla ... tut če je samska ... Oooo ja jst bi se mela še kako spravlat nanjo, v primeru, da seveda ve :!:

Ker mi je čist useen, če je samska, zasedena, poročena, ločena, vdova ... karkoli!! Zame je varanje varanje!!! Če ve, da ma ta oseba partnerja nima kej delat znjim in pika. Naj se obrne in gre, naj si poišče kogarkoli drugega, mi je čist useen koga ali kaj ... ampak ta oseba je zame lih tok kriva kot moj partner!! Vedla je recimo, da ma mene pa se ni umaknla ... :!: :? In tko kot sm že rekla, za varanje sta vedno potrebna dva ... no uglavnem to je moje mnenje ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 09. Feb. 2006 11:36

Jst ne varam pa tud nocem bit prevarana.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Feb. 2006 11:43

tiasha napisal/-a:Ker mi je čist useen, če je samska, zasedena, poročena, ločena, vdova ... karkoli!! Zame je varanje varanje!!! Če ve, da ma ta oseba partnerja nima kej delat z njim in pika. Naj se obrne in gre, naj si poišče kogarkoli drugega, mi je čist useen koga ali kaj ... ampak ta oseba je zame lih tok kriva kot moj partner!! Vedla je recimo, da ma mene pa se ni umaknla ... :!: :? ...

Hm..tole se men sliš nekako tako, kot da se mora tretja oseba obrnit stran od njega zgolj zato, da vaš tip niti možnosti ne bo imel, da bi se sam, po svoji pameti odločil, da ne bo varal.

Nevem, če me razumete, ampak iz tega men sije ven bojazen, da se vaš tip pa ne bi zmogel upreti eni ženski. Ker če bi se, se lahko nanj spravi 100 žensk, pa ga ne bodo mogle prisilit v nič! :!:
Če je oseba samska, lahko pomoje dela, kar hoče, lahko se spravlja nanj, ampak vse je na njem, ali se bo spustu v to ali ne.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 09. Feb. 2006 12:07

Mimi_M napisal/-a:Hm..tole se men sliš nekako tako, kot da se mora tretja oseba obrnit stran od njega zgolj zato, da vaš tip niti možnosti ne bo imel, da bi se sam, po svoji pameti odločil, da ne bo varal.
Nevem, če me razumete, ampak iz tega men sije ven bojazen, da se vaš tip pa ne bi zmogel upreti eni ženski. Ker če bi se, se lahko nanj spravi 100 žensk, pa ga ne bodo mogle prisilit v nič! :!:
Če je oseba samska, lahko pomoje dela, kar hoče, lahko se spravlja nanj, ampak vse je na njem, ali se bo spustu v to ali ne.

Se strinjam z Mimi_M :wink:
Pa lepo vas prosim, če bi ble zatrapane v takega tipa, ki je že zaseden bi vam milo rečeno dol viselo za neko tretjo osebo, ki jo sploh ne poznate. Pa itak bi si takrat verjetno mislile kako bi mu z vami bilo lepše in, da je ta njegova punca verjetno samo napaka, da bosta verjetno slej al prej šla narazen, bla, bla, bla... bolj mal je takih, ki bi rekle boga njegova punca - se bom raje umaknila in žrtvovala svojo morebitno srečo za njo. I don`t think so :nein: Ljubezen je itak slepa...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Feb. 2006 12:11

In jst se strinjam še s tem, kar je MIGRENA povedala :)

In kot je že ena prej rekla, lahko je biti pameten, dokler sam tega ne doživiš.
Jst ne bom trdila, da bi se v primeru vezanega tipa obrnila stran, ker drži, kar je MIGRENA povedala, ljubezen se lahko rodi tudi v taki situaciji.
Samo res so verjetno redke take, ki se ohranijo. So pa.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 09. Feb. 2006 12:52

Prav imate vse tri, po moje. Vsaka po svoje.
Res je, tiasha, da ni lepo od nje, ampak zakaj biti jezen na njo, če je niti ne poznaš, niti... ne vem... Mene boli kura* za nekoga, ki ga ne poznam in, ki ne pozna mene. Tu je v največji meri kriv le tisti, ki vara!
Mimi, ti si pa tud prav povedala, ni si lahko olepševat takšnih situacij, ker nikoli ne veš kdaj se va takšni znajdeš in kako boš takrat razmišljal. Takrat je ponavadi ljubezen pred razumom. Če, seveda, govorimo o varanju iz ljubezni, ne one-night-stand varanju.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 09. Feb. 2006 13:39

Mimi_M ... sej po eni strani te štekam, ubistvu maš prou, da tut če se po tipu miljon žensk vlači in on noče varat ne bo varal. Ampak to je pa vse odvisno pač od karakterja te osebe, tega tipa. Sej jst nism rekla, da bi krivlila samo to punco, ampak sm hotla povedat to, da bi bla za prevaro kriva oba ... tako tip kot punca in da nanjo ne bi bla nič manj jezna kot pač recimo na fanta. Pa ubistvu jst nism govorila o svojih bojaznih, ker svojmu fantu pač 100% zaupam ... Jst sm govorila v primeru moških, ki imajo svoje punce in konstantno varajo, ki jim ena preprosto ni dovolj in morjo vedno met za rezervo še kje kkšno.

S tabo Migrena se pa na žalost ne morem strinjat. Tka pač sem. Jst tut če bi se v nekoga zatrapala in bi vedla, da ma punco, se obrnem stran, pozabim, odmislim kakršnokoli misel na to, da bi karkoli mela z njim ... In jaaaaa tut takšna sm, da bi sigurno pomisnla na tisto njegovo punco. Pa tut če jo ne poznam ... je lih tko neka oseba s čustvi in lih tko oseba, ki bi jo to vrjetno zlo prizadel. :? Sej mogoče sm čudna pa mam čudne vrednote, ampak takše pač so. Nikol ne bi poslednično zarad tazga dejanja prizadela neke meni neznane osebe pa tut če bi šlo na račun njene nesreče za mojo srečo. Sm pač takšn človek.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 09. Feb. 2006 15:16

mah kaj pa vem....tud jst sm bla ze prevarana in tud varala sm ze.....ampak sej te izuci....k se vse vrne.....nikol vec ne bi prevarala tipa k je to ena totalna bedarija....pa tud nocm bit vec prevarana.... :cry:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 09. Feb. 2006 15:26

jz se tud z tiasho strinjam... jz bi se umaknila... zaseden je, ja shit life goes on, pa se miljon drugih je na svetu, ne rabs zato eni tipa spelat...

moj je biu tud v vezi k sva se spoznala... sam ko mi je povedu da ima punco sm ga pustila na mer... sva se druzla v kranjski gori, ker druge druzbe tam nisva mela, to je pa vse...

njegova punca je panike zganjala... ceprav smo se skp lepo pomenil, da on od mene noce nic, jaz pa od njega nic... no, prepovedala je da se druzva izven tistga casa na smuciscu... pa se nisva... sam je pr njima zarad vseh teh omejevanj in to zacel skripat in je blo konc...

sam jz to nism vedla se ksn mesec pa pol, ker ni bla moja stvar... no pol sm pa zvedla, pa useen najprej nism hotla met nic z njem, k je biu on zaintereseran, pol je pa pac nanesl da sva bla skp... in sva ze 2 leti in nama je super lepo, ker si zaupava in se ne omejujeva...

pa bi lah skos za njem skakala, pa ga vrjetn tud zelo hitr dobila, pa nisem, ker mam srce in ne prvoscm nobeni tega da jo tip vara al pa da druga zenska spele eni tipa... sje je vseen ce je ne poznas... custva ma glih tako kot ti...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 22. Apr. 2006 22:07

ljudje ki varajo so največji bedniki kar jih premore svet
sploh pa to ni več moderno :x :? :eek:
i love love
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 23. Apr. 2006 20:13

tipa sem prevarala enkrat, ko sem bla stara 17 let in mi je blo pol tooook bedno. zdj sm starejša, kar nekaj časa v resni zvezi in NIKOOOL ne bi prevarala tipa. kar se pa tiče tega, da je tip zaseden, se pa tud nikol ne bi vmešavala v drugo zvezo. mi je bil tud kakšen zaseden všeč pa mi nikol ni na pamet pršlo da bi drugi punci skakala v zelje, pač mi ni vseen tud za njo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov