Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

saska1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a saska1 » 06. Feb. 2006 16:40

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
_speli_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _speli_ » 07. Feb. 2006 13:01

jz sm enkrat že prevarala fanta...na nekem žuru...mal preveč alkohola & ful hud tip k mi je bil že dolg všeč...in se je potem zgodil kar se neb smel :oops: sm mu pa povedala... na to ni odreagiral oz tko kot da mu sicer ni vseen ampk ne bo nč reku :roll: jz sm ga takrat mela bol kot ne za bedaka :? ampk kot lahko že sami sklepate je bla najina zveza že prej v velikih škripcih in mi je to sm pomagal dojet point da tko ne gre več in sm ga zelo kmal po tem pustila...

vem pa da ne bi nikol več varala!!...če bi zvedla da me je moj fant prevaru bi ga tkoj pustila, že samo zarad tega če se spomnm kakšno mišljenje sm potem jz mela o njem po tej situaciji in neb prenesla da bi si kdo mislu kj tazga o men oz se delel norca iz tega da bi ga vzela nazaj vseen če me je prevaru... :evil:
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 07. Feb. 2006 13:31

Nikol! Mam tok samospoštovanja, in spoštovanja do parterja.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Feb. 2006 13:40

^^se podpišem tud jest pod tole....mislm da je varanje ena najgrših moralnih stvari, ki jo lahko nardiš bližnjemu........če bi mene moj lubi bubi prevarow evem če bi to preživela, definitivno bi ga pa tok butnla čez peso, da se en tedn nebi pobral.....pa uno peechko bi poiskalai ji vse lase spulla.......... :twisted: :evil:

in tud jest v življenju nisem nobenga prevarala, sm mu raj dala prej konc kot pa da ga vlečm za nos in se poljubljam z drugimi za njegovim hrbtom...varanje je nespoštovanje ljudi in če ljudi ne spoštuješ ne spoštuješ tud sebe...and thats it......... :x :? :eek: :roll:
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 07. Feb. 2006 13:43

Če bi mene pač partner prevaru z eno ženskom, se v to niti spuščala ne bi. Preprosto bi mu rekla adijo, tisti ženski pa neb rekla nič - sej nimava nč več skupnega. Enostavno sem ful nad temi gnusobami, pa če se to sliš še tok high...
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 07. Feb. 2006 17:54

Sam jz pa nečesa res ne razumem...zakaj se vse tako goreče spravljate na osebe, s katerimi vas vaši partnerji varajo oz. so varali? Kaj so oni krivi/e? Pa tud če so se mu/ji pod noge metali in na polno osvajali, še vedno je bil vaš partner tisti, ki je varal vi nimate nobene veze s tisto drugo osebo. :roll:

Dobro, so situacije, ko je tista tretja oseba vaša "bližnja oseba", takrat verjamem, da je druge vrste jeza, ker se pač med sabo poznate.
Najbrž vam je to samo možnost, da svojo jezo stresete nad čim več ljudmi...ne vem... :?

Pa ne pravim tega zato, ker bi odobravala varanje...ker ga iz dna duše preziram in tud ljudi, ki to počnejo, gledam postrani. V vsakem primeru je kriv tisti, ki vara. Tista tretja oseba, ki pa ve, da ima njen ljubimec partnerja/ko, in se zavestno spušča v ljubimkanje, je pa pomilovanja vredna. Si pa ne zasluši vaših klofut in zmerjanja, ker ni ona kriva, da imate vi bednega partnerja/ko.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Feb. 2006 18:40

sej se strinjam s tabo po eni strani... po drugi strani sm pa cist nerazlozljivo besna na ksne k si mogoce sama mislm da se mecejo okol mojga... pa SEJ VEM da bi bil on kriv k je on varal, sam vseen bi fUUUUUL zamerla tut uni zenski pa jo zasovrazla do konca zivljenja.

brez enega razumskega razloga. sovrastvo med tekmicami pac :D
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 07. Feb. 2006 19:14

Anchi napisal/-a:Sam jz pa nečesa res ne razumem...zakaj se vse tako goreče spravljate na osebe, s katerimi vas vaši partnerji varajo oz. so varali? Kaj so oni krivi/e? Pa tud če so se mu/ji pod noge metali in na polno osvajali, še vedno je bil vaš partner tisti, ki je varal vi nimate nobene veze s tisto drugo osebo. :roll:

:respekt: Se popolnoma strinjam.
Odgovor na to, zakaj se spravljajo na *druge* zenske pa je, ker jih mogoce ne poznajo in jim je lazje stresat jezo na nekega tujca, kot pa na ljubljeno osebo... To sem zdaj ze v ene par parih ugotovila, da so naredile zenske celo pizdarijo na drugo zensko, njihov tip pa je kao ze slisal svoje in sta zdaj zopet skupaj... :tot:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 07. Feb. 2006 19:40

mucka fora je v tem k tipu HOCEJO odpustit, k si na nek nacin zelijo da se to ne bi zgodilo oziroma da bi blo vse tko k prej. vsaj tko si jz to predstavljam. pa itak da je ful lazje zvalit krivdo na nekoga tretjega.

ne morm 3x rect da ne bo pr men kdaj enako... pa da ne bom dala tipu se 1 sanse. sam tretje pa nikol! :D
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 07. Feb. 2006 19:54

Jz to jezo do tretje osebe čist razumem in bi bla sama tud jezna nanjo, ne bi je pa krivila za bedarije, k bi jih recimo moj fant počel. Kaj šele da bi mela kšne maščevalne pohode proti njej, to se mi zdi skrajno primitivno. Bi me pa zanimalo, kdo je ta ženska. Iz firbca pač.

Njemu ne bi nikoli odpustila.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
Erinija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Erinija » 07. Feb. 2006 20:34

meni se je pa zgodilo nekako takole: s prijatelji sem šla ven, takratni fant pa ni mogel (se ne spomnim več razlogov). Pred tem sva se slišala po telefonu in mi je rekel, da če že mislm bit z drugim, naj vsaj uporabim kondom.

ta izjava me je takrat, kar malo prizadela. seveda, sem ga tisto noč prevarala, a sem potem zvezo z njim tudi končala. za prevaro mu nisem povedala. Pač pa sem takrat prepričala, da on gotovo ni pravi zame in da je vse skupaj bolje končati. Sem pa kasneje bila v veti s tistim fantom, s katerim sem prejšnjega prevarala.

ko imam nekoga res rada, že sama misel na to, da bi varala ali pa bila prevarana na to boli. sem proti varanju in vedno povem partnerju, da če ima željo po drugih naj to pove in bova končala ter s tem prihranila dodatno bolečino drug drugemu.
...girls just wanna have fun...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Feb. 2006 23:28

Anchi:
ja sej ni ona nč kriva, samo useen...sej nebi morila eni k ni vedla pa to pa ga je prvič vidla.....morila bi kšni ki naju pozna in gre to naredit...da ne govorim o tem, če bi bla ta s katero bi me prevaral moja kolegica......ta bi pa poberala zobe po celi lublani in tud ceu lajf obžalvala za to kar je nardila.....za tipa pa ne morm rečt čist točn kaj bi tist moment nardila.......lahko, da ga nebi nikol več pogledala, lahko pa da bi ga uzela nazaj.....tega žal res ne morm rečt.....vem pa da bi mu spustila eno klofuto, pa tud če me pol nazaj...se bi pa stepla z njim....... :roll: :roll:
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 08. Feb. 2006 8:44

Anchi napisal/-a:Jz to jezo do tretje osebe čist razumem in bi bla sama tud jezna nanjo, ne bi je pa krivila za bedarije, k bi jih recimo moj fant počel. Kaj šele da bi mela kšne maščevalne pohode proti njej, to se mi zdi skrajno primitivno. Bi me pa zanimalo, kdo je ta ženska. Iz firbca pač.

Njemu ne bi nikoli odpustila.

Eh, to so otročarije, po moje... Tako, kot si rekla, vara tisti, ki je v zvezi in ne tretja oseba. Nje/njega se ta odnos niti malo ne tiče in je najbolje ga najmanj vmešavati. To delajo ponavadi tisti, ki ne znajo razlogov pri sebi poiskati in so, za njih, vedno vsega krivi drugi. Otročje v glavnem.

Kar se tiče varanja na splošno. Ma ja, je najgrša stvar na svetu, kar se tiče odnosov. In ne odobravam tega na noben način!!
Ampak nihče na tem svetu ni svetnik in nihče na tem svetu ne mora soditi.

Je pa res, da tega nikoli ne narediš partnerju, ki ga ljubiš. Tu potem ni več ljubezni in je veliko bolje končati vezo.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 08. Feb. 2006 9:53

No ja, te tretje osebe se to tud tiče, ker če ve, da je tip naprimer v zvezi, se naj se bi na njega niti spravljala, kaj še le da bi z nji mela kkšne intimne odnose. To je nekak nenapisano pravilo. Če pa ženska ne ve da je tip v zvezi, pa valda res nima nč s tem.
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 08. Feb. 2006 9:59

Pa tud, če ve. Sicer je grdo od nje, da počenja te stvari z zasedenim človekom, pa vseeno. Če je samska ji nimaš kej. Sploh pa se spravljat na njo ne.
Waiting in the queue oh whoopee doo

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]