Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 05. Nov. 2005 12:51

Varanje ni "state od mind". Je samo to, da pač so "opaznejše boljši" od tvojega/e. In ko pač vidš, da je dost folka "boljšega" od tvojega, začneš varat. Ne ker si mlad. Dvomim da bi kera 16 letnica recimo varala, če bi mela doma tega pa tega. Sure.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 05. Nov. 2005 16:24

*Ela* napisal/-a:jap..pa če lahko samo definiraš "zdivjati se" kr mi ni čisto jasno kaj misliš stem...varanje, bit z vsemi kr povprek,...itd? to je divjanje al kaj?

Pač biti z nekom brez kakeršnih koli obveznosti, one night stand pa to... zdj pa če sexa z vsakim al sam bluzi - njena stvar... ampak za moje pojme si to lahko "privošči" samska oseba in ne vezana :!: Ker v čem je poj smisel partnerja?!
dristka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dristka » 05. Nov. 2005 17:50

"Zdivjat se"= probat malo več tipov kot samo enega in edinega, konkretno se mislim še naprej dobivat s tem, s katerim sem prevarala tipa...ker nama je v obojestransko zadovoljstvo..just sex.. pa mogoče še s kakim... Tipu pa ne mislim povedat, ker ne bi razumel tega. In če se še tako čudno sliši, imam zelo rada svojega tipa... zdivjat se pa moram in hočem!
ujetnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ujetnica » 05. Nov. 2005 17:59

No jest sem mela kolegico (no, jo mam se vedno), ki se je noro zaljubila, se tako rekoc v mesecu dni preselila k tipu, sam da je bil on (moj sodelavec) tko ze sredi lepih tridesetih in vajen cist moskega lajfa. Po sluzbi pivo, sport, druzba itd. In ko je zacutila, da ne napredujeta sploh, ker se on sploh ni hotu nc globljega pogovarjat, je padla v cisto depresijo. Nekaj cajta bla v njej in potem se ji je zacelo dogajat varanje. Nora nanj, jih je imela vmes se ene pet, sest, vmes pa je zivela pri njemu v kao srecni zvezi ... Po mojem bi ga zaradi enga vmes sicer tud pustila, sam da je bil tist ta drugi prevec moralen, da bi kdaj pomislu, da bi mel z njo kaj vec. No in seveda je enkrat poclo, njen tip sicer ni nikoli nc zvedu, ampak jo je vmes vseeno pustu in reku, da rab se nekaj cajta dihat v zivljenju. Da ne rab resne zveze. Po pol leta (vmes je bla cist razsuta, ni jedla, shujsala je, da ne omenjam kolk in seveda v tem casu ni nit pomislila n akoga druzga) se je ON vrnu, se prvic odpru in zdej mata majhnega otrocka in sta srecna za pop ... ze nekaj let. te zgodbe nisem nikol stekala? Ona pa prav, da je - ko zdaj razmislja za nazaj - drugje iskala custveno toplino, ki je on tedaj se ni premogel :(
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 05. Nov. 2005 17:59

dristka napisal/-a:"Zdivjat se"= probat malo več tipov kot samo enega in edinega, konkretno se mislim še naprej dobivat s tem, s katerim sem prevarala tipa...ker nama je v obojestransko zadovoljstvo..just sex.. pa mogoče še s kakim... Tipu pa ne mislim povedat, ker ne bi razumel tega. In če se še tako čudno sliši, imam zelo rada svojega tipa... zdivjat se pa moram in hočem!

OMG! :eek: Fak bejba da te ne razumem ... v prejšnjem postu govoriš, da pač maš tipa, prvega resnega, ampak da bi se vseen še rajš mal zdivjala in šač sprobala še kkšnga, da boš na koncu lahko vedla ker je taprav. Zakaj za boga morš pol met tipa. P**** pejt vn pa se zdivjej naokol pa jih zarad mene sprobi, 5, 10, 100, 200 al pa 500 ... pol k boš pa ugotovila, da ti ni več do tega ... si pa najd resnga tipa. Ampak mislm halooooooooooo ne pa da tega k ga maš zdej tko blazno rada ... o yeah right, naokol varaš. Mislm men se vsi taki ljudje gnuste :!: Oprosti ne poznam te in nč osebnega pač ... sam fak da ne razumem kako lahko to delaš neku k ga maš rada???

A ne bi blo logično, da če se pač hočeš zdivjat pač nimaš tipa ... pa se pol loh fukarš okol (sori izrazu, sam če ti gre sam za sex, tko k se ti gre s tem tipom, sama tko pravš ... torej gre za čisti f**) :roll: :eek: ... ne pa da varaš nekoga k mogoče pač ma čustva in ti zaupa in te ma res rad!!!

Sram me je da nasvetu obstajajo take ženske!! Resno!!!
Pa ne mi rečt da ni možno ... mam tipa že od 15 leta in ja je moj prvi in edini, zdj sm pa 20 stara! Pa ga nism prevarala niti u sanjah ... in če bi se hotla znoret al pa karkoli probavat, bi mu pač lepo povedala da to ni to in da se hočem znoret!!!

To kar pa delate take bejbe kt si ti je pa živa hinavščina in ogabnost :!:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 05. Nov. 2005 19:33

Punce kot je dristka...koga hudiča hočete ve prepričat, da mate ve svoje partnerje rade???
Na bruhanje mi grejo izjave: "Jz mam mojga lubija bubu mucija fullllll rada, sam se moram pa vseeno znoret." Sram vas je lahko, da imate tako malo spoštovanja do sočloveka (seveda v primeru, da je to norenje enostransko in se partnerju ne sanja o temu)!! :roll:

In tiste, ki razmišljamo drugače kot ve, se nč ne delamo fine in dajemo izjave o nevaranju tja v tri dni! Tako pač razmišljamo.

Dristka, bodi radovedna, bodi vse kar si želiš, a glej pri tem še malo dlje, kot samo do obzorja svoje riti. :angry:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
dristka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dristka » 05. Nov. 2005 20:05

:) No ja, vsak ima svoje mnenje...oziroma tu je tako da jaz imam svoje, ve sta pa proti..tud prav, vsak dela kar mu paše...tko da punce, kar veselo se razburjajte naprej, jaz sem pogumno povedala svojo zgodbo, čeprav ni ravno najbolj pravilna, ampak jaz sem se odločila za to in stojim za tem.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 05. Nov. 2005 20:42

Sam res ženska, kako si lahko tok podla? Kako lahko rečeš, da ga maš rada, da se ti on zdi the one? Ko pa mu lažeš, ga varaš, misliš, da ne bo izvedel? Motiš se ;) +upam da ti bo vrnil! Ne razumem res kako maš lahko enga rada, do njega si pa taka hinavka, a ni fora nekoga, ki ga maš rad ravno to, da ga imaš rad, da si z njim prijazen, da ti je prijatelj, mu nisi hinavec in izdajalec....
Fak ej no, sploh nimam besed, sam povem ti, če bi ga res mela vsaj malo rada, bi mu povedala, da še nisi pripravljena na resno zvezo in da bi se rada še znorela, da bi rada še kaj poskusila - tako pa mu boš samo strgala srce... in zaradi tvoje ''ljubezni do njega'' bo on trpel, ker je bil prepričan v tvojo lojalnost....
Ampak pomoje mu nočeš tega rečt, ker rabiš enga, ki ti bo 100% na voljo, vsakič ko boš hotla''fukat'' bo tm, vsakič, ko boš željna ljubezni bo pri tebi (seveda, dokler ne izve).... ne pa kakšni taki, ki jih morš poiskat, fanta samo pokličeš: čaw lubi, a prideš do mene... jz bi zdele........

Dej mal razmisl, da lahko nekomu uničiš življenje, nekateri ne prebolijo varanja kar tako.... Pa predno greš v resno zvezo si mal pošlihti v glav, ker teb očitno ni vse jasn, nemorš se poročit z nekom in mu prikrivat, da si ga varala.... Kako sploh lahko živiš s tem? Človeka, ki ima srce in čustva bi pobralo... ti očitno nisi med takimi....
Z zelo veselim izrazom in besedami pišeš, kot da je to ja nekaj vsakdanjega, nekaj kar počnejo vsi, nekaj.....
Ampak ti nekaj povem - razmerje med dvema je partnerstvo med človekoma, ki se ljubita, spoštujeta, sta prijatelja, kolega, kakorkoli, drug pri drugem vidita neke pozitivne lastnosti, tudi negativne seveda... In to kar čutiš ti do njega to očitno ni, ker 2, ki se imata rada (obojestransko) nebosta drug drugemu škodovala, si lagala, se varala... ker to ni point zveze....
Po domač povedan - si egoistična prasica, k misl sam na svojo pičkico, da bo dobila fukat ne sam od enga poštenga fanta, ampak še od njegovga kolega in da bo mela kej govort svojim prjatlcam... Zrt takih k si ti, majo pol tipi slab mnenje o puncah....
Aja pa še eno vprašanje? Kaj ti je fant naredu da si ne zasluž niti malo iskrenost, s čim si je pridobil tvojo ne-naklonjenost, glede na tvoj odnos do vajinega razmerja.....

ma fack it, bogi tvoj tip, ful se mi smil res... upam da si bo najdu boljšo, pa da mu ker pove...
Uporabniški avatar
saint*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a saint* » 05. Nov. 2005 21:09

ne...več :oops: ko pa sm, sm mu povedala takoj naslednji dan in nardila konc...kr to da sm bla z drugim je za mene pomenlo da tip, s kirim sm u zvezi pač ni tapravi...zdej pa ko sm našla ta pravga mi pa na kraj pameti ne pade- torej bi to lah pomenlo da nisva za brez veze že tolk časa skupi.... kar se pa tiče vesti- katastrofa...ne takoj, ampak kasnej, ko se zaveš :(
Paint it black
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 05. Nov. 2005 22:59

dristka napisal/-a::) No ja, vsak ima svoje mnenje...oziroma tu je tako da jaz imam svoje, ve sta pa proti..tud prav, vsak dela kar mu paše...tko da punce, kar veselo se razburjajte naprej, jaz sem pogumno povedala svojo zgodbo, čeprav ni ravno najbolj pravilna, ampak jaz sem se odločila za to in stojim za tem.

Kaj pa, če bi tebi tvoj tip to delal?

Pomisli, da si z enim tipom (pri katerem nebi imela potrebe po tem, da se znoriš... al pa po tvoje - bi se že znorela) in bi poj zvedla, da ma pa on poleg tebe še druge, ker se ni dost znorel še... aja pa tebe ima seveda pri vsem tem resnično rad... no kako bi se počutla?!
Uporabniški avatar
broken_heart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2005
Kraj: 11km iz celja

Neprebrana objavaNapisal/-a broken_heart » 06. Nov. 2005 0:39

Ne vem,men se zdi to čist brezveze!Kakaj če iščeš partnerja,pol ga pa prevaraš.U čem je to finta?

Sama vem kok je to če te fant prevara,zej nimam velik izkušen,sam vsaka taka zelo boli!Sploh če ti pol še taji,ti to zveš od drugih! :cry:
Nikoli ne zapusti tistega,ki ga ljubiš za nekoga,ki ti je všeč!
kateee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kateee » 06. Nov. 2005 12:26

jst bi sam povedala, da tud če tip zgleda še tko pridno pa nedolžno..nikol ne morš vedt kaj dela za tvojim hrbtom...bla sm z enim k ma že pet let žensko(to da ma žensko sm zvedla šele kasnej) in se ji niti sanja ne kaj ji je delu...

tko da ni vse tok nedolžn...obstajajo načini kako delat stvari na skrivaj..tisti k nimajo vesti varajo... :evil:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 19. Nov. 2005 9:06

Jz mam pa eno novo vprašanje: Kok moških, ki varajo dejasnko zapusti svojo partnerko in gre k tej s katero varajo?!

Zadnje čase sm ugotovila, da je ogromno ljudi ki varajo in za katere ne bi nikoli rekla da to počnejo - pred kratkim se je razvedelo, da je nek sosed prevaral ženo in sedaj 9 mesecev kasneje ima s tisto žensko celo otroka, ampak on je še zmerej z ženo ...
A je to pol res, da gre samo za nek način sproščanja in iskanja drugačnosti, nemonotonosti, nečesa kar pri partnerju ni, ampak je še zmerej pri njem najbolše :? al gre za to, da tisti s katerim si že nekaj časa ti nudi neko zavetišče in se po vsem igračkanjem lepo vrneš nazaj k tej osebi ...

Jz resnično ne razumem več nič ... ampak ostajam pri tem da pač ne glede na vezanost, otroke, starost itd. se lahko nekega jutra zbudiš in ugotoviš, da oseba ki leži poleg tebe pravzaprav ni tisto kar si iskal in si poiščeš tisto osebo ki ima to lastnost da te izpopolni ... ampak to narediš odgovorno ... ne da sediš na parih stolčkih ampak si pošten do osebe, s katero si biu tok doug časa, do osebe s katero kej začnenjaš in do sebe!!!
Če gre pa samo za popestritev spolnosti pa ... halo ...
Čeprov je kriterijev varanja velik in so odvisni od posameznika, ker nekateri smatrajo za varanje že misel na neko osebo ...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 19. Nov. 2005 10:25

Ja zelo malo jih zares zapusti ženo. Torej tiste ki varate, bodite realne, malo je takih, ki bodo na koncu res z vami.

Če pša že grejo, pa statistike kažejo, da 90% takih vez ni uspešnih in nato moški prijokajo nazaj k ženi.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Martin » 19. Nov. 2005 12:01

Če varaš zaradi tega, da izpolniš neke spolne fantazije, potem sta s partnerjem očitno nekompatibilna ... in vprašanje je, če se v takšni vezi varanje ne bo ponovilo.

Je pa res, da se partnerji veliko premalo pogovarjajo o spolnih fantazijah, mene je kar presenetilo, ko se bral My Secret Garden od Nancy Friday.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov