Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 29. Okt. 2005 23:06

men bi bil tud najbolj grozn občutek (poleg tega, da bi bla prevarana), da bi vsi vedl, sam jest ne! K to začutš, da se folk pol drgač obnaša do tebe, nimaš pa blage veze zakaj.
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 30. Okt. 2005 9:24

men je varanje čist bz! če ti do tipa oz. punce ni več pol mu to poveš probata popravt al pa gresta usak zase... pa oba2 vesta pr čem sta! ne pa da ti lažeš njemu in po možnosti še tistmu s katermu si ga varal! na konc se pa po možnosti še delaš da je usga kdo drug kriv! :x če pa to hočš skrivat bo vseen enx tip zvedu in pol bo še huj... tk da če ga varaš pol on ni tisti s katerim hočš bit 4ever. rajš ga pust ne pa da on žvi u farsah da je najdu žensko svojga lajfa ti ga pa vlečš za nos!
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tilka » 30. Okt. 2005 14:00

jah jst ne vem no...men je kul da furam kar furam
očitno vam tud...in če zvečer lahko mirne vesti zaspite - pol
naj bi problema ne bilo...sicer pa zakaj bi se kdo sploh trudil
razumeti vse skupaj... :roll:
here comes the rain again...
Uporabniški avatar
trnuljčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a trnuljčica » 31. Okt. 2005 18:02

Moje generalno mnenje je da nikoli ne reci nikoli!!!

Mislm pa tud da če pravite da nikoli ne bi prevarale tipa, to pomen da samo še niste srečale tapravga s komer bi ga prevarale!!! Pa dejstvo je da eni ljudje so bolj podvrženi temu, eni se pa znajo upret nagonu, želji itd. - odvisno od osebe!!!

Moj primer je tak - mam enga najhujšga soseda, ki je lahko rečem sanjski v mojih očeh :hearts:
Ampak je poročen, pa oče dveh otrok ... pa baje zlo zlo nerečn u svojmu zakonu ampak vztraja zarad otrok in ker misl da je tko najlaži za use!!!
Dejstvo je, da mi je fullllllllll dobr ampak res ful, ker poznam ga že par let in non stop mislm nanga, use tipe primerjam z njemu - sj vem da je neumn, sam neki je med nama, ampak se zarad okoliščin nč ne dogaja!!!
Zmerej ko se vidva se ful doug časa gledava pa nasmihava pa taki nežni dotiki ob odpiranju vrat al pa vstopu v dvigau ki so za sosedske odnose čist nepotrebni!? pa oba sva tok zbegana da so najini pogovori čist bedni - petkrat prežvečen use sam sj ni važn o čem s pogovarjava sam da se!!!
Skratka in njegova žena že to pojmuje kot varanje ...

Pa priznam, da če bi mi dal možnost, za še kaj več, da bi jo prejela brez oklevanj!!!
Ker ko sm ob njem moj razum čist odpove, prevladajo čustva, nagon, sla - ne vem kako naj to imenujem!!!

Pa a sm zato slaba oseba ... :?: priznejmo si da smo usi krvavi pod kožo in jz priznam da ne glede na to s kom bi bla u zvezi pa kok časa, če bi mi dal on možnost bi jo zmeri sprejela!!!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 31. Okt. 2005 19:47

trnuljčica napisal/-a:Mislm pa tud da če pravite da nikoli ne bi prevarale tipa, to pomen da samo še niste srečale tapravga s komer bi ga prevarale!!! Pa dejstvo je da eni ljudje so bolj podvrženi temu, eni se pa znajo upret nagonu, želji itd. - odvisno od osebe!!!!!

To je pa to...
Ti bi že vnaprej svojga bodočga partnerja prevarala z enim, ki ti je ful hud... Se ti ne zdi to mal trapast način razmišljanja oz. začenjanja neke veze? :roll:
Pa BTW, jaz ne rabim srečat tapravga, da bi ga prevarala... Jest bi ga prevarala samo z njim samim. Ne bi razlagala, če še nis najdla svojega idealnega partnerja, itak ne boš razumela...
Kot si sama rekla... Odvisno od osebe! Pa nobenga ne obsojam, sam na živce mi gre, da se folk nekaj izgovarja in ven vleče in išče vse sorte trapaste razloge za to, da oni pa varajo oz. bi varal. Če pa zmanjka izgovorov, pol pa še zmeraj ostane: Tut vi bi nardil isto v ne vem kakšni situaciji... ali... Nikoli ne reci nikoli, itd. Priznajte pač, da vi ste taki, da bi to nardil in pol za tem stojte! Sej mi ne govorimo, da smo mi pa carji in se nam to ne more zgodit, sam tega pač ne odobravamo. :roll:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 31. Okt. 2005 20:20

eto, se strinjam z applebitecc . in res so bedni izgovori tipa to mi je v genih, ti bi isto neredil če bi... , sploh pa tale, da pač nisi varal ker nisi spoznal tapravga, s kerim bi varal . takole razmišljanje za moje pojme kaže na osebo, ki pr sebi niti slučajno nima razčisščenih pojmov.
eni pač se že v zvezo spustimo s človekom, ki nam je najbolši. in eni mamo partnerja zadost radi, da ga niti najmanj ne želimo prizadeti. in eni svoje težave rešujemo tam, kjer tudi so, ne pa z varanjem.
je pa ful zanimivo, vsi tisti, ki tok zagovarjate varanje: pol pa povejte partnerju, kaj počnete, če s tem po vaše ni nič narobe...
...just breathe...
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a saska1 » 01. Nov. 2005 10:07

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Uporabniški avatar
trnuljčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a trnuljčica » 01. Nov. 2005 18:20

bubbles napisal/-a:eto, se strinjam z applebitecc . in res so bedni izgovori tipa to mi je v genih, ti bi isto neredil če bi... , sploh pa tale, da pač nisi varal ker nisi spoznal tapravga, s kerim bi varal . takole razmišljanje za moje pojme kaže na osebo, ki pr sebi niti slučajno nima razčisščenih pojmov.

Nj mal bol natančn pojasnim kaj sm misnla s tem kar sm zgorej napisala ... vrjamem da na svet obstaja oseba, za katero bi naredu use ne glede na posledice in okoliščine, tud prevarou neko drugo osebo ... ampak možn je tud da ti pač že gradiš razmerje s to osebo in je on tisti, s katerim bi prevarala xy tipa če bi ga takrt spoznala ... upam da me ne boš narobe razumela ;)

lp
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pehta » 01. Nov. 2005 18:22

Tisti, ki bi radi varali, morajo partnerja nagovorit za swingerstvo. Da bosta ''varala'' skupaj.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 01. Nov. 2005 19:40

sicer pa ce varas v zvezi slej ko prej zacne boleti tebe ( CE se je zgodilo ' slucajno ' - ce to sploh obstaja in ti je zal ... ), zacnes razmisljati kaj ce ti on to naredi, kako bi bilo ... in potem zacnes moriti njemu, mu ne zaupati etc. V bistvu je totalno brezvezno pocetje ker na koncu boli oba. Jaz sem preprosto za to da se pac neha ko ni vec isto. Matr...pac ! boli, vem, ampak raje to, pa da mam cisto vest ...
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
trnuljčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a trnuljčica » 01. Nov. 2005 19:55

Tud sama pravm, da je najbolj pravičn končat najprej s to prvotno osebo in nadaljevat z to novo osebo ... ampak pač včasih okoliščine prinesejo svoje in ne gre vse po preprosti človeški logiki ... pa ne govorim zdej o kozarčku preveč itd.

Zanima me kaj pravte o varanju, če si poročen, nezadovoljen z vsem ampak želiš vztrajat za voljo otrok, čeprav se partner zaveda kaj se dogaja ... nekak kot krinka da otroci mislijo da je vse kot je treba ...

Drgač pa razpravlat o tej zadevi je kot o kuri in jajcu ... vsak ma svoje poglede, eni mal mn logične drugi bol ... ampak dejstvo je, da v ljubezni nobena niti najbolj preprosta zakonitost ne velja!!!
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 02. Nov. 2005 15:53

dristka:
ta izgovor da se morš izdivjat mi je ful gnili pa otročji...če bi on naj bil res pravi pol se boš že malo obvladala pa mogoče...hm...NE bla z drugimi...ampak vsak po svoje, ti kr če ti paše
as if.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 03. Nov. 2005 0:16

dristka napisal/-a:boljše, da se izdivjam zdaj (v študentskih letih, v LJ) kot da se mi pri 40-ih (z otroci in vsem) utrga film in začnem varat vsepovprek in morda posledično razrem družino itd...

Ja ja, in veš kaj je tud dobra ideja? Da se pri 30ih ustreliš. Bolje takrat, ker boš na višku mladosti, kot pa da boš pri 60ih trpela, ker boš stara. :roll:
Kakšno razmišljanje, vsaka ti čast res. :roll: Glede tvojega generalnega mnenja je pa sploh brezveze izgubljat energijo. Sm že prevečkrat kontrirala na ta bedast stavek "nikoli ne reci nikoli", ker so ga nekateri začeli množično izkoriščat.
Vsi, ki vam je ta stavek neko vodilo v življenju...bravo! :roll: :wall:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
dristka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dristka » 05. Nov. 2005 12:08

Ah ja... seveda, množično pljuvanje, kaj drugega tudi nisem pričakovala. Tiste, ki mislijo enako, so pa modro tiho... Problem je ker je to moj prvi fant..in sem pač radovedna! Super je, če imaš že prej izkušnje in ko pride tapravi, si mu lahko zvesta, ker si pač že prej sprobala...tako pa ne...vsaj jaz ne..Rek Nikoli ne reci nikoli je pa ful na mestu tuki,....lahko je govorit in se delat fino, to je sploh "odlika" tega foruma...samo spomnite se na to debato čez par let... no, pa lep pozdrav
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 05. Nov. 2005 12:25

Js sm tut s svojim prvim, pa ne čutim nobene potrebe, da bi se zdivjala.

Pač, "divjam" z njim. :wink:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov