Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a bordyka » 09. Jun. 2005 8:11

joooj js mam pa dle en like ful big problem?! :?
pac moj lubi bo sou s frendi pa s clasom sam na morje in pac lahka sklepam kwa use se bo dogajal......
js sm pa se taka bl panicna in sm total paniko zagnala in ne vem kwa in mi pol zabije da me bo prej poklicu pa prasu?!?!?!? HALO! in kao d ma itq mene rd in d bi k men nazaj prsu uno bi pa pac sam pofuku?!?!? In pol mi se kao kai sm neky uzaljena?! halo da mam za kej bit :?
in zj pojma niam kwa bom naredla :(

proklet ps :?
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 09. Jun. 2005 8:59

Bordyka ne skrb in ne sekiri se... Če te ma res rad te ne bo prevaru, če te bo prevaru te pač nima in te niti pod razno ni vreden. :biggthumpup:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 09. Jun. 2005 10:12

Ja malo nesramno vse skupaj.
Prej te bo poklical!? Mislim HALO!!! :eek:
Pa da bi uno sam pofukal, tebe ima pa rad. To si tud nasprotuje. :?

Zelo otročji tipček, tko da ... :?
V tvoje dobro se čimprej pogovorita.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 09. Jun. 2005 21:36

Varanje :evil:

Neki najbolj ogabnega...oz. za moje pojme najhujšga

Zdejle dva grešita...varata...kr na bruhanje mi gre, k sam pomislm na to...pa oba mata partnerje... :x

Nisem nikoli in močno upam, da nisem bila nikoli prevarana.
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 09. Jun. 2005 21:50

PLAYGIRL
sej to je najhuje k nikoli ne mormo vedt če smo bli prevarani...folk ma po tri otroke doma vse v najlepšem redu pa varajo...sam pravijo če ne veš ne boli...

POLJUBČEK :blume:
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 10. Jun. 2005 14:34

Ne :| nisem in niti nimam namena
as if.
Uporabniški avatar
zzabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zzabica » 10. Jun. 2005 18:21

Ne! Nikol nebi, ker nočem da se men kdaj kej tazga zgodi. Kako lušno je imet čisto vest.
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 11. Jun. 2005 12:24

Sovrazm varanje!! :evil:
Svojga lubija ne bom nikol prevarala ker ga mam toook rada in me drugi tipi niti ne mikajo, tud gledam ne za drugimi pa ce mi verjamete al pa ne!Pa da ne bo kdo reku da je to sam na zacetku zveze, ker sva skupi ze skor 5 let!!!Pa ne sodte drugih po svojih dejanjih!!
No tko, jst sm povedala svoje.
Brez zamer. :D
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Nasty sugar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Nasty sugar » 12. Jun. 2005 10:59

Jaz sem imela do sedaj v življenju že 3 resne zveze in čisto vse tipe sem prevarala. Potem mi je bilo vedno zelo žal, vest me je hudo pekla in zveze več nisem mogla nadaljevati. Preprosto ne vem zakaj to počnem, verjetno je z mano nekaj narobe. . Prijateljice mi pravijo, da je to pač zato, ker še nisem srečala pravega.. sama pa nisem čisto prepričana v to.. takšna pač sem.. skušnjava me premami..
Uporabniški avatar
zone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zone » 15. Jun. 2005 20:02

Cao! Ma itak da sem ga prevarala, k ni glih dobr bit z njim, je dolgocasen, pa sem si dala mal duska...Sedaj po treh letih bi ga se enkrat, ce bi imela cas! Tako zgleda zivljenje v dvoje, ko zacnes pri sedemnajstih skupaj ziveti z deset let starejsim fantom, sedaj pri enaindvajsetih me pa razganja kot soncnico!!!!!!
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 16. Jun. 2005 5:45

^^mislim da je cas (skrajni) da se razideta, in da sprostis hormone in si das duska, ker ce si ze sedaj skakala cez plot... kaj sele bo ..
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 16. Jun. 2005 14:39

sam tolk glede varanja,če nekoga res res ljubiš( ne da sam zatrjuješ da ga,pa sam sebe prepričuješ) varanje NI mogoče v nobeni situaciji :!:
lahko si pjan ko mina,maš ob seb tipa/žensko ka te noro noro prvlač-tud čej to sam brad pitt neboš varov če maš tisto osebo res rad!
osebna izkušnja oz spoznanje:vrjemte mi če sm jst do tega pršla pol zadeva defenitivn drži,nikol nism mela nč prot varanju,pač zdel semije kokr stranski učinek zveze al neki tacga,pač stvar ka se lahko zgodi ni važno v kaki zvezi si.na morju spoznala siniša-lep ko bog,prjazn,vse zame naredu,mela sm popolno šanso za avanturo za kero moj fant nebi nikol zvedu,ampak meje en glask v glavi ustavu.ženske drage dožvela sm razsvetlenje,u tistmu trenutku kasm dojela da jst kasm tk free style človk nemorem bit z nekom kr tko,mij šele ukloplo kok noro rada morm met tega tipa ka me čaka doma..občutek je fenomenaln :tanz:

tk da tiste ka lahko varate svoje fante,si nehite lagat,se izgovarjat na alkohol alpa kj tk bedneg kt maščevanje pa si priznajte da to očitn ni to,ker če do enga res čutš lubezn mu kj takga nemorš nikol narest.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 16. Jun. 2005 14:56

ok moje mnenje o varanju. mislim da se morš odločit da ne varaš kr itak bo vedno kdo ki bo bolj lušn, bolj prvlačn... pač odločit se morš kr itak ko si s tipom že ful dolg tista nora zaljubljenost in adrenalin mineta in pač iščeš tisto vznemirjenje ki je možno le ko si na frišn. ko prebrodiš krizo ugotoviš da tipčka ljubiš in to je to
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 16. Jun. 2005 18:19

Tut js sm 100%, da če enga res ljubiš (ko se to zgodi, veš!) ga nikol v živlenju ne morš prevarat, no matter what!!!! Zato ne mi srat z raznimi izgovori in nevem-čim-še, ker pač bejbe, pol pa še ne veste, kakšna sploh je prava ljubezen. Halo, never in my life ne bi prevarala svojga dragega. In tut če piješ, sori ampak še vedno maš tist neki v seb, da tega niti pod razno ne nardiš!!!!
Res tuki sploh ni nekih vprašanj, kaj zakaj... halo ženske!! Midva sva skupi že več ko 3leta in ja, pridejo dnevi dolgočasja, ljubosumja, kreganja ampak še vedno tam nek v sebi maš svojga partnerja neskončno rad. In nikol se ti ne more kr zgodit, da ga prevaraš- če nekoga ljubiš, pol zihr ne.

Sam je pa fora tut u tem, da kšni rečejo drug drugmu da se ljubijo, u resnic so pa šele na stopnji "Rad/a te mam:".
Res ne pametujte, k svoje ljubezni nokol ne morš prevarat!!!
Believe me!!!
Be happy!!!
Uporabniški avatar
Xgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Xgirl » 17. Jun. 2005 15:54

Ojla!

Nikol ne varam, ko mam tipa :) ... Več tipov (avanturistov) imam samo takrat, ko sem samska :!: :arrow: to pa ne spada več pod temo varanje :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov