Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 22. Mar. 2005 10:29

Moram dati repliko na prejšnje poste... :wink: Jest sem tudi proti varanju in tega ne počnem niti ne odobravam... Govoril sem le o tem, da nikoli ne moreš pa 100% garantirati, kako boš v določeni situaciji reagiral... Včeraj je bil na sporedu film oz nadaljevanka Dnevnik Ane Frank... tam je šlo za podobno stvar... ljudje, ki so bili v življenju kultivirani, dobri,... so zaradi situacije postali živali (močnejši je šibkejšemu kradel obleko, hrano,...)..šlo je zgolje za to ali boš preživel ali ne...in tudi te osebe si v najhujši mori niso predstavljale, da lahko take postanejo...ampak žal jih je situacija vrgla v to... In podpiram vse, ki so proti varanju in to obsojajo, gre pač za kulturo obnašanja... samo pravim, da pa ne morete 100% zagotoviti, da tega nekoč ne boste storile...:roll:
p.s.: Toliko z moje strani...upam, da ste dojele bistvo in da ne bo spet v naslednjih postih kako obrnjeno...da varam in da podpiram to... :roll:
Zadnjič spremenil yahve, dne 22. Mar. 2005 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 22. Mar. 2005 10:31

Eno vprašanje...Kako lahko primerjaš varanje z bojem za preživetje?
In ja, jaz lahko trdim, da tega ne bom nikoli naredila, ker sem človek, ki se 100% drži svojih načel!
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 22. Mar. 2005 10:34

Ne primerjam varanja z bojem za preživetje...govorim o tem, da človek sebe ne pozna tako, da bi lahko 100% garantiral, da se bo vedno obnašal in reagiral tako, kot misli, da je prav...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 22. Mar. 2005 10:37

Yahve, se strinjam. Nikoli ne reci nikoli,kr nikoli ne veš kaj pride.Pa ne gre tu samo za varanje. Tudi jest sem človek,ki se drži svojih načel,ampak...you never know!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 22. Mar. 2005 10:38

Jaz sebe poznam zelo dobro in vem, kako reagiram že ob sami besedi varanje - tu lahko 100% garantiram, da se ne bo nikoli zgodilo :D
Na srečo se nekateri ljudje vedno držimo svojih načel...
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 22. Mar. 2005 10:52

Sej verjamem, da si zaljubljena in ti je lepo in oh in sploh...in čestitke ob tem... Tudi jaz se držim svojih načel in zaenkrat mi uspeva...samo ne gledam pa tako naravnost in nisem 100% prepričan, da ne bom nekoč nekdaj, ko bom najmanj pričakoval, odreagiral drugače kot sem navajen... :roll:
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 22. Mar. 2005 10:56

Po mojem je to velika napaka parov, ker se že v štartu tolažijo in opravičujejo, da nikoli ne veš kaj se bo zgodilo... Vsak odgovarja za svoja dejanja in če se zavedaš posledic tega pač ne počneš...Pa ne mislim, da ni možno, da se zaljubiš v drugega/drugo...ampak tu govorimo o varanju svojega partnerja... Če dvema ni usojeno in ne gre, pač ne gre, ampak to se partnerju pove iskreno, na štiri oči, ne pa da se ga vara za njegovim/njenim hrbtom - zato pa je vse narobe, ker ljudje živijo drug mimo drugega, se ne pogovarjajo in skrivajo svoja čustva!
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 22. Mar. 2005 11:00

^^TOČNO TAKO.
Noben ne upa stat za svojimi besedami, imajo kar nekakšen izgovor nikoli ne veš in ne vem kaj še vse.
In če je kej narobe so prpe in ne povedo tega ampak preprosto malo varajo.
Dejte ljudje zberte se ne moreš vedno najlažjega načina ubrat. Če so problemi se je treba o tem pogovorit, rešit, ne pa neki mutit.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 22. Mar. 2005 11:11

a veste zakaj ni 100% prepricanja? Ker smo ljudje... Clovek ne more bit popoln... Nikakor. In tisti, ki se tega zavedamo, upamo, da ne bomo vrali. Ne morem rect 100%, alhko pa 99% in mocno upam in si zelim, da me ne bi kdaj karkoli, splet okoliscin ali ne vem kaj, zapeljalo....

jah jah, treba se je zavedat cloveskih lastnosti.....
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 22. Mar. 2005 11:15

Ne govorim o tem, da sta doma super par..on/ona pa potem za hrbtom skače čez plot... Govorim o tem..da recimo ni vse rožnato, da mogoče nekomu v zvezi ni več do tega da bi bila skupaj...pač vstrajata, mogoče zaradi navade, mogoče da bi še poskušala kaj rešit... in potem en spozna novo osebo..jo/ga z njo prevara...in mu naslednjič ko se vidita to pove... Ona/On ni reva oz. prpa oz. kakor pač hočeta, ker je to povedal/a... vendar varanje je bilo... in taka situacija se lahko zgodi...pa boste spet rekle..jaz bi najprej končala, pa potem začela novo zvezo, ampak kaj pa če bi bilo to to...in bi se pač prepustile čustvom... no ja..sej vse ste spet tok 100% in jasnovidne in sem kar presenečen, da še niste zadele sedmice...
:roll:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 22. Mar. 2005 11:18

Ja najprej bi končala. Potem bi svobodno in mirne volje delala kar se mi zljubi.
Ker če si z nekom, moraš malo gledat tudi nanj, pa če še tako škriplje.

Rešiš ali pa končas, skratka pa ne varaš!
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 22. Mar. 2005 11:44

Varanje...grdo!
Saj smo vse kdaj v skušnjavi,ampak,če imaš fanta res rada,ne pride v poštev.
Zakaj pa bi varala? Očitno je problem v vajini vezi. Razišči in razčist.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 22. Mar. 2005 16:59

Varanje je popolnoma OUT. ne verjamem, da bi kdaj lahko kej tazga komu nardila in bi me zlo bolel, ce bi kdo to naredu meni..
SIcer pa ne morem verjet, kako lahko eni ljudje brezskrbno varajo in ob tem sploh nimajo slabe vesti :roll: :evil: :cry:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 22. Mar. 2005 23:45

Kolikor vem pri tej temi in debati ne gre za dejanja iz ljubezni, ampak za varanje! To kar človek dela, ko je zaljubljen je popolnoma druga stvar in imaš prav, nima veze z raumom.
Samo varanje pa ni dejanje iz ljubezni, ne glede na to kako te tista oseba privlači, je to le trenutni nagon. Ne trdim, da me nihče ne bi mogel privlačit, da do nobenega ne bi mogla čutiti poželenja, trdim samo to, da če bi do takšne situacije prišlo, bi naredila tako, da bi upoštevala svoja moralna načela in absolutno upoštevala svojega tedanjega partnerja. Zmeraj, in glede na mojo starost lahko to z gotovostjo trdim, bi najprej stvari razrešila pri sebi in svojem partnerju in če bi bilo res tako daleč, bi najprej z njim končala in šele tedaj bila z drugim. Človek s katerim sem v zvezi zasluži vse moje spoštovanje in že iz tega spoštovanja ga ne bi prevarala (govorim na splošno). Zame je varanje egoistično dejanje, kjer zadovoljuješ samo svoje potrebe, ne oziraš pa se na ljudi, ki jih pri tem prizadeneš.
In ne glede kako slabo stanje je v zvezi, ta zveza obstaja, in če obstaja pomeni, da si do partnerja vsaj nekoč nekaj čutil. Zato se mi zdi nepošteno do partnerja in tudi do same sebe, da bi slabo zvezo uporabila za izgovor za varanje - kar je marsikdo v tej temi že omenil.

Pa še to, če že hipotetično gledano priznavaš varanje kot nekaj kar je mogoče, potem boš v življenju verjetno slej ko prej res varal. Nas je pa kar nekaj , ki niti v takšni hipotetični situaciji varanja nikakor ne odobravamo.
zajčk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zajčk » 26. Mar. 2005 17:17

Zame je varanje neki fuuuuuuul grdga in mislm, da če maš nekoga rd oz. ga ljubis mu tega ne morš narest. Js na kej tazga sploh nikol ne pomislm in vem, da svoje lubice nikol nebi prevaru in je tut NIKOL NE BOM, jo preveč ljubim, da bi ji naredu kej tazga!!!! :love:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov