Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 06. Sep. 2005 8:51

Jaz mislim, da lahko varaš samo, če partnerja ne ljubiš resnično. Če bi ga resnično ljubil bi to delal lahko samo z njegovo privolitvijo, ker če ga resnično ljubiš ga nikoli nikoli nikoli ne bi želel prizadet. :D :wink:
Torej... Če ti dovoli oz. če oba to delata je cool, drugač pa nekaj ziher ne štima, če svoji so called ''ljubezni'' cele dneve lažeš. :?
No, vsaj jest tko mislim...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Sep. 2005 8:54

Jest čist vrjamem v te številke - sploh če mal pogledam v svojo okolico je tega ogromno. In predvsem so to vsi stari tm nekje 30, 40+...

Sam pomoje je to tut zato ker so naši tastari se pač poročili s prvim, ki je prišel mem (beri prvi fant) in se dejansko niso nč "znorel" al pa sploh bli s kom drugim v svojmu celmu življenju... zato jih pa zdej meče :wink:

K poglejmo realno - slej al prej se morš v življenju enkrat mal zdivjat, odklopt itd.
Jest vem, da nebi mogla bit z zdejšnjim fantom, če nebi tega skoz dala, poj se pa valda tut mal umiriš :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Sep. 2005 9:55

Js poznam dost parov, ki so skupaj tam od 15ga leta in večina jih je šlo v zadnjem času narazen. Ali zaradi tega, ker se eden ni zdivjal ali pa zato ker ne znajo več naprej. Skupaj so že recimo 5 let in bi po eni strani zvezo radi nadgradili (poroka, otroci...), po drugi strani si pa tega še ne želijo, oziroma menijo, da ni izvedljivo.

Poznam pa tudi primer, ko dekle vztraja s svojim samo zato, ker ji je priročno (doma se razumejo, blizu je doma, rad jo ima...), čeprav ve, da to ni to in ga ima v bistvu "za rezervo", če ne bo srečala koga boljšega. :?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miška17 » 06. Sep. 2005 11:33

Tiste, ki z varanjem nimate izkušenj komentarje raje prihranite zase.......js sm tut včasih tako razmišljala:Varat pa ne..........ko pa čisto slučajno doživiš določene stvari, potem šele vidiš.Js mislim, da se to lahko zgodi ČISTO VSAKI IZMED VAS!!!!!!!!!!Še posebej pa tistim, ki ste tako prekleto trdno prepričane(Vem iz lastnih izkušenj in do svojega 20 leta nisem niti enkrat pomislila na varanje)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 06. Sep. 2005 11:38

Jaz vem da se vsakmu lahko zgodi, sam pravim, da je izredno grdo to in da ne moreš bit ravno strašno zaljbuljen, če si sposoben to nardit.
Razumem da folk vara, ne razumem pa folka, ki pol govori, kako ma rad tega partnerja, ki ga je prevaral. Sorry, ne verjamem. :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Sep. 2005 12:37

dobr, dobr... Ni zdj treba žalit ljudi!!

Glede varanja se strinjam, da je ena najgrših stvari, ki jih lahko narediš človeku. Vendar kljub temu ne moreš nikoli reči, da tega ne boš storila...

Je pa treba razlikovati tudi med vrstami varanja. Za nekatere je preveč že če fant pleše z drugo, za druge je to poljub, za tretje seks. No... In enkratni spodrsljaj je tudi nekaj popolnoma drugega kot če te tip za tvojim hrbtom vara pol leta.

Zato menim, da je dobro da se vsak par že na začetku pogovori o tem in postavi "meje".

Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 06. Sep. 2005 14:03

BuNNy_bLuE:
moram rec, da tega ne razumem...... kaj mas za razmislat: varat to pa ne?!? in tudi ne razumem kako se mi lahko kar zgodi nekaj za kar moram sama rect ja ? kar zgodi se lahko to, da stops na bananin olupek in pades, pa se tam je sosledje dogodkov - mora bit tocno tam olupek in ti moras na tocno uno mesto stopit, da posledicno pades...... torej, punce, une k trdite, da se to lahko zgodi cisto vsaki izmed nas, mi lahko razlozite - kako pa?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Sep. 2005 16:07

Evo... čist banalen primer... S tipom se hudo skregata in ti misliš da sta šla narazen. Zvečer greš ven in si z nekom drugim. Naslednji dan se ti tip opraviči in ti pove da ni mislil, da sta šla narazen. Torej?

Ali pa tisto, kar se je zgodilo eni uporabnici, ko jo je na plesišču en tip kar zalizal. Kaj naj bi naredila? Nič! Ampak vseeno je to varanje! :roll:

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Sep. 2005 18:00

Res je. Ampak zgodi se. Zato ne more nihče 100% trditi da ne bo nikoli varal, lahko le trdiš, da namenoma nebi.

Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 06. Sep. 2005 18:19

zakaj bi pa varala :?: ni potrebe po tem :D

pa še moj možek mi toliko pomeni da mi kaj takega ne bi mogla narest :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Sep. 2005 18:29

Evo moj primer:
Jest sm zmer mela največ za povedat o unih k varajo (al pa prevarajo)... da pa jest tega res nikol nebi mogla naredit, kakšni prasci so, egoisti... skratka popljuvala sm jih od začetka do konca.
In kaj se zgodi?
Zarečenega kruha se največ poje, ne?
No enkat sva se s tipom res ful skregala, bla sm res čist zamorjena in to... pa sva šle s frendico "sam" na en kofi... ja no ta kofi se je zlooo zavleku in na konc sva skor vsaka spile po litr vina (valda skozi debato kok so tipi smotani :wink: ) no in jest sm bla valda čist na glavo, sva šle še v ene par lokalčkov, srečam tm enga tipa k smo ga včasih ful žural, padeva v debato (oba pjana), pleševa, se neki zajebavava, smejeva... in se je pač zgodil - en mal dalši kiss :oops:
Itak sm se drug dan skor požrla oz. se kuj sploh nism spomnla kaj se je zgodl prejšn večer :oops:

Dobr, ampak konstantno varanje je pa nekaj druzga - to pa noben nemore rečt, da se je "pač" zgodil... takrat je pa očitno, da nekaj ne štima.
Ampak bom raje tiho, da se nebom spet zarečenega kruha najedla :cool:
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 06. Sep. 2005 18:54

Sem varala...zavedam se tega dejanja in vem da nisem naredila prov...sam kaj čem če pa je on mene al pa se je obnašal tak do mene da me je prav prisilil v to.In moram rečt da mi ni za nobeno dejanje žal...Lohk me popljuvate kak hočete ampak vsak počne s svojim življenjem kar hoče...lp
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Sep. 2005 19:20

No saj... Tudi to sem hotela povedati pa se mogoče nisem najboljše izrazila. Ločevati je treba med takimi "nesrečnimi naključji" in zavestnim varanjem. Prvo je mogoče še opravičljivo, če ti partner takoj pove in zatrdi, da ni njegova krivda, drugo pa nikakor.

Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 06. Sep. 2005 19:24

^^ja se strinjam...če je res tak ko je ona prej napisala pol se še morda da spregledat al pa če ti kdo jezik v usta porine pa res nisi kriu...ampak ostalo pa je en veliki NO,NO!
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miška17 » 07. Sep. 2005 6:43

Ko berem vse tole, mi gre po glavi marsikaj.........Vsak ve zase.....tiste, ki trnutno nikakor ne bi varale----hvalabogu.....ampak v današnjem času stvari žal niso večne in nikoli ne veš če bo popoln fant s katerim si večno tvoj......Sicer pa mislim, da ravno tiste, ki se tolk hvalite, kako ne bi mogle prizadeti fanta v duši niste ravno čiste....mogoče pa prizadanete starše ali prijatelje...Vse to se zgodi.Danes je težko živeti v pravjici, večkrat se zgodi da koga prizadanemo, tudi če ne zavestno.
Pa nehite že enkrat sam pljuvat in raje kaj odnesite kaj od tega, mogoče vam bo kdaj prav prišlo! :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov