Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%
Skupaj glasov : 277

Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 13. Jan. 2005 10:17

varala ne...je blo pa že skor na tem, sam še en kozarček bi spila... seveda sm mela drug dan tazga moralnga mačka :wall: , da sm se z lubijom o vsem pogovorila.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
fr3ya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fr3ya » 13. Jan. 2005 11:32

hm... za moje pojme je varanje res ful grda stvar. ce se eden gre kaj takega, naj ma vsaj tolk jajc, da si je sposoben priznat, da je z zvezo nekaj narobe. vrjetn je nekaj narobe, ce eden vara, ane? ... edin o tem, ce ima alko prste vmes, si se nism mnenja ustvarla:)
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 21. Mar. 2005 21:45

Ne bi ga prevarala (in še nikoli nisem)...ker ne delam drugim tistega kar nočem da bi drugi delali meni...
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 21. Mar. 2005 22:26

tamala82 napisal/-a:Ne bi ga prevarala (in še nikoli nisem)...ker ne delam drugim tistega kar nočem da bi drugi delali meni...

Ooooo vidim, da nisem edina, ki sem takega mnenja. Upam, da je tudi kakšen fant!
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 21. Mar. 2005 22:36

tamala82 napisal/-a:Ne bi ga prevarala (in še nikoli nisem)...ker ne delam drugim tistega kar nočem da bi drugi delali meni...

Nikoli ga nisi..to recimo da verjamem...da ga nikoli ne boš oz. si v to tako sveto prepričana pa ne...človek sam sebe ne 'pozna' oz. se spoznava celo življenje... in ne more vedeti, kako bo reagiral v določeni situaciji katere še ni doživel...tako da, lahko si še tako poštena, pa se ti nekoč zalomi... :roll:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 21. Mar. 2005 23:00

yahve napisal/-a:Nikoli ga nisi..to recimo da verjamem...da ga nikoli ne boš oz. si v to tako sveto prepričana pa ne...človek sam sebe ne 'pozna' oz. se spoznava celo življenje... in ne more vedeti, kako bo reagiral v določeni situaciji katere še ni doživel...tako da, lahko si še tako poštena, pa se ti nekoč zalomi... :roll:

Ja sej pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, ampak v to sem pa lahko prepričana, da ne bi naredila..ker ne bi mogla...ker se mi upira...
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 21. Mar. 2005 23:10

tamala82 napisal/-a:Ja sej pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, ampak v to sem pa lahko prepričana, da ne bi naredila..ker ne bi mogla...ker se mi upira...

Verjamem, da se ti upira...ampak, kljub temu ne moreš tega zagotovo reči... Zanimiv je recimo film Das Eksperiment...postavijo normalne ljudi v neko okolico in opazujejo obnašanje...in ok..boš rekla..to je pač film, samo ima neko sporočilo..in sicer, da ne moreš vedno vedeti kako boš deloval v določeni situaciji... :roll:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 21. Mar. 2005 23:21

Sej za marsikatero stvar ne bi vedela kako bi odreagirala ampak za varanje pa lahko rečem da ne bi tega naredila..ker nisem tak tip osebe,da bi hladnokrvno nekoga prevarala..ne morem.. še ko sem bila v zvezi pa smo šle ven s kolegicami se nisem mogla otrest groznega občutka ker sem plesala z nekom, ki ni bil moj fant in sem nehala po parih sekundah..enostavno ne morem...
za karkol drugega se pa strinjam s tabo dragi yahve (ki me vedno napadaš), da ne morem v naprej vedet kaj bi naredila v določeni situaciji... ;)
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 21. Mar. 2005 23:33

tamala82 napisal/-a:...za karkol drugega se pa strinjam s tabo dragi yahve (ki me vedno napadaš), da ne morem v naprej vedet kaj bi naredila v določeni situaciji... ;)

Še vedno mislim..da ne moreš biti 100%... In ne napadam te..ampak pač izražam svoje mnenje..res da te pogosto citiram..samo se pa debata zato bolj razplemti:wink: ...pa sej mislm, da te to ne moti, drugače ne bi tako hitro odgovarjala na poste... :wink:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 22. Mar. 2005 8:46

Jst res ne bom nikol razumela zakaj nas ljudje non stop prepričujejo v nekaj kar same najbolj vrjamemo ... Če rečemo, da ne bomo nikol varale in pika je to to ... :!: :!: Pač ne bomo, imamo pač to točno pošlihtano v glavi pa naj bo ne vem kaj ... A je to tok težko razumet, da enim ni do tega, da nam je to grdo, podlo in ne vem kaj še vse ... Jst sm pomoje že ene 100 takilih podobnih postou napisala na temule forumu, pa si vsakič k vidm kkšno takole temo rečem ... diihiiii, diihhhiiii, ampak ne ne morem si pomagat ... to me tok razkur ej ... Nehite nas prepričvat v neki za kar smo pač prepričane da ne bomo nardile ... :evil:
Pa tut če obstaja miljon če-jeu in zarečenih kruhov ... naše prepričanje je pač takšno, da tega nikoli v življenju ne bi nardile ... :!:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 22. Mar. 2005 9:48

Tiasha, očitno smo ljudje tako labilni in tako slabo poznamo sami sebe, da mi niti ne vemo, da hočemo varati, da bomo varali, da se zarečenega kruha največ poje, da nikoli ne reci nikoli, da...bla, bla, bla. Hvala bogu, da na forumu obstajajo takšni, ki vedo kaj bomo mi v življenju počeli! (sem paše tisti smajli, ki strela :D)
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 22. Mar. 2005 9:58

:zustimm: Ja točno tako, še dobr da obstajajo ljudje, ki znajo napovedat kaj bomo življenju počeli ... Hmmm me zanima, če bom kdaj zadela 7?? No upam, da dobim odgovor čim prej ... :rofl:

Drugač pa še enkrat ... smo pač ljudje ki ne bomo nikoli varali in pika ... :!: :!:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 22. Mar. 2005 10:01

Pa kaj je z vami, ki imate namen varat narobe, da ne morete razumet, da nekateri tega ne delamo.

Če se mi ne vtikamo v vas in vas prepričujemo tudi vam ni treba nam pameti soliti.
Mislim TOO MUCH.

Vsak ima svoja načela in to je to.

Če ste nekateri brez načel mene to ne moti, ne pa me buzerirat pol.
Ane punce?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 22. Mar. 2005 10:02

tiasha:
Se popolnoma strinjam ... Normalno je, da imamo postavljene neke določene vrednote, načela, ki se jih držimo ... Kaj nerazumljivega?
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bubyka » 22. Mar. 2005 10:05

ja, pac smo zenske ki vemo da nebomo varale! to je tako, kot ce bi rekle, da pac nebomo nikoli skocile v kup gnoja! in pol bi nekatere rekle nikoli ne reci nikoli????! ah dejte no..ce nam ni do tega, nam ni! mogoce prej pomislimo, ce bi nam blo vsec da se to nam zgodi. in pac ne delamo tega, kae nocemo da drugi nam. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov