Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Očitno si nepismen, če ne znaš iz zgražanja razbrati odgovorov na tvoje butasto vprašanje, če smo tudi mi nagnjeni k varanju lol. Očitno ljudje, ki ti tu odgovarjajo niso. In če je to tako "normalno" in se celo zanašaš na statistiko o varanju ter se tolažiš, da imaš pač svoj pogled na ljubezen- zakaj si potem tako presran povedat svoji ženski? Ker dobro veš, da je to narobe, če nebi bilo, bi se že zmenila za odprto razmerje. Tako pa ne nakladaj o neki ljubezni in ostalemu, ker mislim, da te nebi več dolgo ljubila tvoja deklca, ko bi izvedela kakšen egoistični pes si, ki celo opravičuje svojo željo po varanju, češ da "dec je dec". Ja, veliko lahko razbereš iz naših odgovorov, pa če smo svetniki ali ne, se nas preprosto večina ne strinja s takšnim podlim življenjem kot je laganje in varanje svoje partnerke, zato da bi potešil svojo željo po velikih joškah in analcu.
It was forever..but it didnt last long..
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
mogu bi jo pustit že vsaj 5 let nazaj in se skurbat do amena.
ampak nisi upal, ker ne veš kako bi sploh dobil sex.
grozno je, da je tip pri 30ih tako neizživet.
no, zdaj vidite.
bi raje imele enega tipa, ki je v 11ih letih bil samo z eno,
ali kurbirja, ki jih je pofukal 100?
ampak nisi upal, ker ne veš kako bi sploh dobil sex.
grozno je, da je tip pri 30ih tako neizživet.
no, zdaj vidite.
bi raje imele enega tipa, ki je v 11ih letih bil samo z eno,
ali kurbirja, ki jih je pofukal 100?
Zadnjič spremenil browneyes, dne 29. Avg. 2012 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mala_blondinka napisal/-a:Teško si boš našel ljubico ki ti bo dala le za sexat. Mogoče kako ki je poročena pa se mi zdi da se ti tudi tu lahko zaplete zadeva če ona ni zadovoljna z svojim zakonom itd......
se kar strinjam s tem. ženske smo zapletene glede tega, tiste ki bi brez obveznosti, zahtevamo svoj delež pozornosti in ta mora biti vedno večji in večji,če je ženska poročena in vara vara ponavadi zato ker njen zakon ni ok, to pomeni da te lahko kmalu vidi kot rešitev. Tiste ki ne varajo pa zate itak niso zanimive.
Sirova tisto kar si napisala pa verjetno drži pri 70% ljubic, ampak to so tiste, ki se spustijo v razmerje ker so zaljubljene. Mojemu na kraj pameti ne bi prišlo, da bi mi rekel da ga ne smem poklicati, ker se zaveda, da to pomeni dokončen konec. To da pa je potrebno svoj čas prilagajati večinoma njemu, je pa itak jasno, priznam. Zato pa je pomembno da imaš svoje življenje on pa je tam tako za fizično kot včasih tudi čustveno zadovoljitev.
-
Arhitektka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Točno tako !!! ...
Jooo, ko bi on ugotovu d ga pa morda ona že nekaj let vara zarad premajhnega tiča ))) ...
Jooo, ko bi on ugotovu d ga pa morda ona že nekaj let vara zarad premajhnega tiča ))) ...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
samo če najdem osebo ki mi bo v popolnosti odgovorajala. Nevem zakaj bi se zadovoljila z manj in se vezala z osebo ki mi ni pisana na kožo, če pa mi je tako čisto ok. Itak da bi bilo super najti idealnega partnerja, ampak zaenkrat ga pač ni in je on najboljši približek temu.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
dsman52000 napisal/-a:No pa se je zgodilo, kar se mi je zdelo, da se bo. Enkup odzivov na moje vprašanje, z izjemo blondike se vsi samo zgražate. Človek se včasih vpraša ali se ste sploh pismeni, ali znate brati? Preberite moja vprašanja še enkrat, ker v vaših odgovorih nisem zasledil nobenega odgovora na moja vprašanja. Pa še nekaj statistika ne laže, vata okoli 60% moških in nekaj manj žensk. Zdaj pa ne vem, a so tukaj na tem forumi same svetnice/svetniki, ali pa imate tudi sami prste v marmeladi in potem napadete vsakega, ki si upa to na glas vprašati in povedati...
Pač vsak ima svoj pogled na ljubezen in na spolnost, eni slednje povezujete z ljubeznijo, jaz pač ne. Zakaj ne povem svoji za to? Ker kar se pač ne ve, ne boli.
Vseeno, hvala vam za odgovore.
LP
lej, za varanje ni opravičila in nikoli ne bo, tudi če se greš na forum spovedat in iščeš nekoga ki ti bo rekel "kar varaj, živi se enkrat" in si opereš vest.
na vprašanja kje dobit take punce ti noben noče odgovorit. tako kot če bi kdo spraševal kako se zanko za obesit naredi mu ne bi noben odgovoril. enostavno ker ene stvari ne morejo bit prave, da bi jih podpiral in spodbujal.
kaj ima statistika tukaj veze? če je res 60%, a je potem varanje kej manj napačno? sploh pa ima pojem varanje vsak po svoje definiran. statistika ne laže, ampak statistiko iz TEGA je nemogoče naredit, pa tudi nekoga ki jo bo pošteno skup spravil je nemogoče najt. statistik o varanju je na netu milijon in vsaka ima svoj rezultat.
in to da vsi obsojamo tuki varanje ne pomeni da smo vsi taki sam da skrivamo. tudi da ne varaš ne pomeni da si svetnik, ampak da si zvest.
lej, ugotovil se bo, slej al prej, ker imaš vest boš trpel, trpel boš ker boš mogel pazit da se ne razve. in vse to za kaj? da ga lahko eni v rit vtakneš? a se res splača tvegat 11 let zveze za tako bedarijo? zdej mogoče ne vidiš sam ko bo mim se boš pa po glavi tolkel pa kok je svet nefer itd..
počakaj, ta analc te bo minil, lahko svoji rečeš še kdaj, lahko se kej drugega spomniš, al pa pač potrpiš, če si teh 11 let fajn živel boš tudi naslednja leta.
jebiga, pač se nisi izživel. maš pa zato punco s katero funkcionirata 99%. na to si lahko precej bolj ponosen kot pa na fukarjenje. sploh ker maš že s svojo dober sex, razen da analca pač ni.
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^tip je pač prase, in zaradi tega smo na koncu vsi prasci
slovenc, iskreno ti povem...gledam kake moje kolege, če se odloči da bo želel varati bo našel kakršenkoli izgovor.
Nekaj s čimer se izgovori za svoja dejanja.
slovenc, iskreno ti povem...gledam kake moje kolege, če se odloči da bo želel varati bo našel kakršenkoli izgovor.
Nekaj s čimer se izgovori za svoja dejanja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
meni pa ni jasno zakaj ne posedeš svoje punce in ji rečeš:"ej, ful sva že dolgo skupaj, a ti je kdaj žal, da nisi v tem času spala še s kom drugim? a si kdaj želiš probat moškega z npr. večjim? a si predstavljaš bit v odprti zvezi?" kaj pa veš, mogoče bi tudi ona rada še kaj oz. koga drugega. samo, če nimaš jajc za tako odprto komunikacijo, potem je logično, da boš varal. ker varalice so navadni strahopetci.
- mala_blondinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2012
Glede na to da ta fant razmišlja da bi jo prevaral, jo verjetno bo. Ne dozdeva se mi da ga daje morala!
Ker on sprašuje kje bi našel katero, ne pa če bi ali ne bi..... meni se dozdeva da on nima pomislekov glede tega. Ali se jaz motim!? Pa nisem razumela njegovega posta.
In jaz sem mu le svetovala...
Kot je že ena napisala, da nismo vse ljubice iste, menim da je zelo malo takih ki samo sedijo pri telefonu in čakajo na njegov klic.
Jaz nisem ljubica zato, da samo njega potešim in čakam.
Vem in se zavedam da nikoli ne bom na prvem mestu ker so tu žena, otroci..... in tega niti ne želim.
Meni trenutno tako ustreza, tudi sama sem že imela pomisleke da se umaknem, pa se nisem.
Se pa z nečim ne strinjam, da smo ljubice na slabšem.
Kdo mu pere, lika, kuha, prenaša njegovo slabo voljo, utrujenost itd.... verjemite da ljubica nič od tega ne pokasira.
Ker on sprašuje kje bi našel katero, ne pa če bi ali ne bi..... meni se dozdeva da on nima pomislekov glede tega. Ali se jaz motim!? Pa nisem razumela njegovega posta.
In jaz sem mu le svetovala...
Kot je že ena napisala, da nismo vse ljubice iste, menim da je zelo malo takih ki samo sedijo pri telefonu in čakajo na njegov klic.
Jaz nisem ljubica zato, da samo njega potešim in čakam.
Vem in se zavedam da nikoli ne bom na prvem mestu ker so tu žena, otroci..... in tega niti ne želim.
Meni trenutno tako ustreza, tudi sama sem že imela pomisleke da se umaknem, pa se nisem.
Se pa z nečim ne strinjam, da smo ljubice na slabšem.
Kdo mu pere, lika, kuha, prenaša njegovo slabo voljo, utrujenost itd.... verjemite da ljubica nič od tega ne pokasira.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
dsman52000 napisal/-a:Pojavla sta se dva problema, upam da bo moja vest to prenesla
po varanju se sekirat je prepozno, tko da smo kar takoj po tem užgal
mene moti to, da podpiraš bedarijo ki lahko uniči zvezo, ki je dosti več vredna. drugo, podpiraš v bistvu tud poligamijo, glede na to da se ti zdi normalno da ima moški več punc.
in tretje, ker si čista egoistka. briga tebe da boš uničila zvezo, važno da tebi tako "paše".
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
dsman52000: In zakaj ne poveš svoji punci, da imaš dovolj monogamne zveze, da si ne predstavljaš svojega življenja preživet tako, da boš samo z njo seksal in da si želiš še drugih žensk? Na njej je pa ali bo to sprejela in si tudi sama našla še kakšnega, (mogoče takega, ki ima rad majhne prsi in jo bo znal zadovoljit bolje od tebe), ali pa ti bo rekla adijo!
Jaz ne obsojam tvoje želje po drugih, absolutno pa obsojam tvoje P***a*rije kot so skrivanje, laži in samoopravičevanje in egoizem. Te ženske ne ljubiš (ker je ne spoštuješ in ker nisi sposoben čutiti z njo), zakaj je torej ne zapustiš in greš po svoje?
Ker si navadno malo razvajeno **** izbrisana žaljivka Zato. In to je narobe in vse skupaj nima s tvojo željo po več vaginah, anusih in joškicah prav nič opraviti.
slovenec: Kaj je pa narobe s tem, če nekdo podpira poligamijo?
Jaz ne obsojam tvoje želje po drugih, absolutno pa obsojam tvoje P***a*rije kot so skrivanje, laži in samoopravičevanje in egoizem. Te ženske ne ljubiš (ker je ne spoštuješ in ker nisi sposoben čutiti z njo), zakaj je torej ne zapustiš in greš po svoje?
Ker si navadno malo razvajeno **** izbrisana žaljivka Zato. In to je narobe in vse skupaj nima s tvojo željo po več vaginah, anusih in joškicah prav nič opraviti.
slovenec: Kaj je pa narobe s tem, če nekdo podpira poligamijo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]