Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 30. Avg. 2012 10:37

dsman52000, ne bluzi. seveda ti solimo pamet, kaj si pa pričakoval, ko si pisal na forum in spraševal po nasvetih o varanju? da ti bomo ploskali? in tu sploh ne gre za nestrinjanje s tabo, meni se ne zdi nič narobe, če tip seksa z več ženskami v istem obdobju, ČE za to njegova punca ve in se s tem strinja. nihče od nas ni obsodil poligamije kot take. obsojamo pa dejstvo, da boš svoji deklici lagal, da boš zadovoljil neke svoje potrebe, ker veš, da se ona s tako vezo ne strinja. zakaj je ne pustiš? najdi si eno z večjim oprsjem, ki bo nora na analni seks. ampak itak nima smisla, iskrenost ni med tvojimi vrednotami in ti si že odločen, da boš varal. in, lepo prosim, ne mešaj feminizma v svoje upravičevanje varanja. še posebej zato, ker tvoja punca očitno ni frigidna ženska s predsodki, ki zna samo pljuvati po tipih.

po tvojem pisanju sodeč si ti tisti, ki je nezrel in nesposoben kulturnega (lol) dialoga, ko ti odgovori na tvoje vprašanje ne ustrezajo. preberi še enkrat svoj zadnji post in se vprašaj, če je to normalen odziv odraslega človeka.

pa še nagrada, če ti je uspelo prebrat moj post do sem: nikoli ne prevaraj svoje punce z isto žensko več kot enkrat, nikoli ne varaj drugje kot v tujini, nikoli ne dajaj svojih osebnih podatkov, telefonske, facebooka itd. svojim ljubicam, nikoli nikomur ne povej za svoje eskapade (niti najboljšemu prijatelju) in VEDNO uporabljaj kondom! itak jo boš varal, tako da jo varaj vsaj tako, da tega ne bo nikoli izvedela.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Avg. 2012 10:45

,,,
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov