Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 21:11

psst, abby no ;) v banovcih ni lepo :(

zakaj me moti poligamija? ker se pri cerkveni poroki lahko moški sam z eno žensko poroči ;)
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 21:16

^^ Uh, zdaj si me pa. Na to pa sploh nisem pomislila. Hm ... hm ... hm ... pa življenje na koruzi?

Kajpak sem govorila o poligamiji kot o pojmu, ki lahko opredeljuje tudi seksualnost z večimi partnerji. :) In kaj imaš proti temu, slovenec?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 21:18

sexa se lahko samo poročen :P
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 21:19

Ti šment, tega pa nisem vedela. :eek:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 21:23

v banovcih so se mi odprle oči, zdej mi je vse jasno in razumem vse :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2012 21:31

Ja, kul, končajta z dialogom. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 21:36

a vidiš pol me pa obtožuje da hočem jaz bit u središču pozornosti :mad:

no ja, tema naprej.. :)
dsman52000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dsman52000 » 30. Avg. 2012 7:28

No vidim, da je kultura na tem portalu na psu. Ne iščem potrditve, ne iščem izgovorv, sem sem prišel po nasvet, ampak ker vidim, da iz te moke tukaj ne bo kruha, bom raje tudi odšel. Ne razumem vas, vi meni solite pamet, sami pa tudi nimate pospravljeno pred vrati. Če imate takšen odnos do ljudi tukaj na forumu, potem kaj boljšega ne morete imeti tudi doma pri starših in partnerjih. In to samo zato ker se v nekaterih stvareh pač ne strinjamo. Tukaj v naši kulturi, ki je pač krščanska se pač KAO ne sme varat in mora imeti samo enega partneraj. Potemtakem, vsa tista ljudstva, ki ne podpirajo monogamije, so za vas omejenci, pra***, psi in ne vem kaj še. Pač ugotavljam, da je tukaj ogromno feministk, ki znate samo pljuvati po tipih. Ali se kdaj prašate, koliko ste ženske fer do tipov? Razne frigidne ženske, ali ženske s predsodki itd... Je tukaj na tem forumu ogromno tem na to temo...
Kakor sem dejal, niste sposobni nekega kulturnega dialoga. Z izjemo blondinke in slovenca79 ste vsi/vse nesposobne odraslega razmišljanja in odgovora.
Pa lep pozdrav in uživanje ob vaših furstracijah, za katere dobite potrditev tukaj na tem forumu, ob mišljenju sebi podobnih.
Pa še nekaj, vi meni govorite strahopetec, ker se ne pogovorim s svojo, kdo je pa rekel da se nisem, da ji nisem že marsikaj predlagal? Vi ne jaz...
Kaj pa vi/ve? Ki o vaših problemih s svojimi partnerji razglabljate tukaj po forumu pod krinko anonimnosti? Zakaj se ne upate pogovorit s partnerji? Zakaj je ta forum za vas neka potrditev, nek zaupnik kateri vse prenese?
Moje mnenje, da zato, ker v resnici nimate pravih prijateljev, nimate poguma da bi te probleme izpostavili pod pravim imenom, pravim ljudem, ampak raje tukaj v virtualnem sveti.
Saj vem, zdaj se bo spet usul plaz, ki bo pordil moje mnenje o vaši kulturi. Bla, bla, bla

LP
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 30. Avg. 2012 7:41

ajoj, se vidi da si prvič neko svojo osebno temo odprl na forumu in zdaj ker ti niso všeč odgovori, pa nekaj obračaš kolk so vsi uporabniki u kurcu bla bla bla.

tema je o tebi, o tvojem problemu, tako da se piše o tebi in ne o drugih. ti v uvodnem postu ne sprašuješ, kakšne odnose imamo drugi s svojimi partnerji, ampak hočeš, da ti svetujemo kje dobit fu.k frendico!!

TI SI ENA NAVADNA NESAMOZAVESTNA PRERAČUNLJIVA STRAHOPETNA ZAVRTA P.IZ.DA, KI BI MORAL SVOJO PUNCO PUSTIT ŽE NAJMANJ 5 LET NAZAJ, PA JE NISI, ZATO KER SE BOJIŠ, DA BOŠ POTEM BREZ REDNEGA F.UKA IN DA NITI ENE PLOH ŽENSKE, KI TI NE BO DALA V RIT FU.KAT NE BOŠ DOBIL NITI ZA ENO NOČ!!!

TI SVOJE PUNCE NE LJUBIŠ, SI Z NJO SAMO IZ NAVADE! NAMESTO DA PIŠEŠ TUKAJ GOR KAJ RAZMIŠLJAŠ, VPRAŠAJ SVOJO PUNCO KAJ SI MISLI O TEM!

OČITNO SO TI ŽE SAMO MNENJA UPORABNIKOV FUL UDARILA NA VEST!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Avg. 2012 8:05

slovenc79 napisal/-a:prvo kot prvo, ti nisi noben tip kot tip, ampak tip kot p***a. pravi tip ve kaj je zvestoba in se je drži ne glede na kaj.

pač če nisi dost zrel da ti grejo še vedno igrice po glavi ne it v resno zvezo. pusti punco ali pa pusti eksperimentiranje. vsega se pač ne da imet, tko kot otrok ne bi smel dobit vsake igrače ki mu pade na pamet.

tako ženske kot moški so enak sposobni varat. eni ja eni ne. tisti ki varajo se jim gre za svoj užitek več kot zvestobo - pokvarjeni so.

Tako je slab in pokvarjen, pa je še vedno ženskam bolj privlačen od tebe... :eek: :wink:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 30. Avg. 2012 8:47

dsman52000: Oh, ne samo infantilen, še nepismen! Kakšna fina kombinacija.

Džeki: Jaz med tema dvema rajši vzamem slovenca, kot pa nepoštenega in infantilnega bebca. Ne, ker bi rad uveljavljal poligamijo, zato, ker je navadna strahopetna rit. In nepošten in neiskren. Sicer je pa po mojem njegova z njim samo zato, ker po vseh teh letih, ne dvomim da čudovite zveze, ne ve, kakšen je. ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 30. Avg. 2012 8:47

dsman52000: Oh, ne samo infantilen, še nepismen! Kakšna fina kombinacija.

Džeki: Jaz med tema dvema rajši vzamem slovenca, kot pa nepoštenega in infantilnega bebca. Ne, ker bi rad uveljavljal poligamijo, zato, ker je navadna strahopetna rit. In nepošten in neiskren. Sicer je pa po mojem njegova z njim samo zato, ker po vseh teh letih, ne dvomim da čudovite zveze, ne ve, kakšen je. ;)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 30. Avg. 2012 9:14

Pa očitno jim le ni tako privlačen in se mu ne mečejo pred noge, če mora na Cosmo forumu spraševat za napotke, kako do ljubice :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Avg. 2012 10:03

dsman52000 napisal/-a:No vidim, da je kultura na tem portalu na psu. Ne iščem potrditve, ne iščem izgovorv, sem sem prišel po nasvet, ampak ker vidim, da iz te moke tukaj ne bo kruha, bom raje tudi odšel. Ne razumem vas, vi meni solite pamet, sami pa tudi nimate pospravljeno pred vrati. Če imate takšen odnos do ljudi tukaj na forumu, potem kaj boljšega ne morete imeti tudi doma pri starših in partnerjih. In to samo zato ker se v nekaterih stvareh pač ne strinjamo. Tukaj v naši kulturi, ki je pač krščanska se pač KAO ne sme varat in mora imeti samo enega partneraj. Potemtakem, vsa tista ljudstva, ki ne podpirajo monogamije, so za vas omejenci, pra***, psi in ne vem kaj še. Pač ugotavljam, da je tukaj ogromno feministk, ki znate samo pljuvati po tipih. Ali se kdaj prašate, koliko ste ženske fer do tipov? Razne frigidne ženske, ali ženske s predsodki itd... Je tukaj na tem forumu ogromno tem na to temo...
Kakor sem dejal, niste sposobni nekega kulturnega dialoga. Z izjemo blondinke in slovenca79 ste vsi/vse nesposobne odraslega razmišljanja in odgovora.
Pa lep pozdrav in uživanje ob vaših furstracijah, za katere dobite potrditev tukaj na tem forumu, ob mišljenju sebi podobnih.
Pa še nekaj, vi meni govorite strahopetec, ker se ne pogovorim s svojo, kdo je pa rekel da se nisem, da ji nisem že marsikaj predlagal? Vi ne jaz...
Kaj pa vi/ve? Ki o vaših problemih s svojimi partnerji razglabljate tukaj po forumu pod krinko anonimnosti? Zakaj se ne upate pogovorit s partnerji? Zakaj je ta forum za vas neka potrditev, nek zaupnik kateri vse prenese?
Moje mnenje, da zato, ker v resnici nimate pravih prijateljev, nimate poguma da bi te probleme izpostavili pod pravim imenom, pravim ljudem, ampak raje tukaj v virtualnem sveti.
Saj vem, zdaj se bo spet usul plaz, ki bo pordil moje mnenje o vaši kulturi. Bla, bla, bla

LP

težko boš dobil nasvet, ker je to kar boš naredil enostavno narobe in vsi se tega zavedamo. tud ti, ampak je želja po tem kar si želiš pač večja od razuma. na kakšnem sex forumu bi dobil milijon nasvetov, ampak od teh ljudi ti zagotavlam da ni noben v resni zvezi, še posebej pa ne 11 let.

ja, eni uporabniki so tečni. a so iskreni do partnerja al ne, je njihov problem. to je tvoja tema, o tvoji težavi govorim. ene so tečne zato ker so mogoče že izkusle da jih je kdo prevaral, pa vidiš kako to človeka prizadane.

ubistvu je glih obratno - ker smo anonimni, smo lahko čist iskreni o sebi. ker za vse kar rečemo ni posledic nobenih. volitve recimo so tud anonimne. jasno eni se zajebavajo, ampak se kmal naveličajo. večina se jih ne in tud u tuki temi mislim da so vsi iskreni.

džeki, čista vest mi pomen več kot karkol drugega ;)

abby, :* (sam verjetn on bolš sexa od mene)
Uporabniški avatar
Arhitektka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Arhitektka » 30. Avg. 2012 10:16

dsman52000 - Jaz pa mislim, da ti sploh nimaš punce, nit slučajno ne resne zveze ... :) Tu si izumil neko zgodbico, da si še tukaj iščeš neko ljubico oz. f... frendico ...

Dobra fora :)))))) ...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov