Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Se kar strinjam s Claire. Sem imela enega tipa s katerim nisva tudi po 3 meseca (pa ne govorim to na pamet, ampak je prišlo tako daleč da sem si začela pisat kdaj sva in kdaj ne, zato da sem imela "dokaz" da le ni vse v moji glavi, in da ne "težim" za brezveze). In dokler tega ne doživiš res ne veš kaj to pomeni in koliko je sex dejansko pomemben del veze. Ko gre vse super ti je itak vse samoumevno. Samozavest mi je pa takrat šla toliko dol in sploh se neki časa nisem počutila več privlačno, itd. In potem sva se pogovorila. Je bilo nekaj časa vse vredu in potem ponovno isto. Varala pa sicer nisem. (da ne bom glih OT )
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
-
Muffy - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 1. 2014
Vem, da je lahko drugim pamet solit, oprostit - ne oprostit... Sama varjanja najbrž ne bi oprostila, ker bi preveč ranil moj ego.
Že nedolžno dopisovanje, sprehodi, "kavice".. me v osnovi zelo motijo, kaj šele da me prevara, pa naj bo to samo poljubček.. adijo! Če se je zgodilo enkrat, sem prepričana da se bo nadaljevalo....
Že nedolžno dopisovanje, sprehodi, "kavice".. me v osnovi zelo motijo, kaj šele da me prevara, pa naj bo to samo poljubček.. adijo! Če se je zgodilo enkrat, sem prepričana da se bo nadaljevalo....
- lollypop-@
- Komunikatorka
Sama tudi ne dopuščam varanja. Prav tako če bi me partner prevaral, bi ga takoj pustila. Mi je pa varanje, nekaj, kar narediš za hrbtom svojega partnerja, kar bi se dogajalo od poljuba dalje.
Mi je pa recimo ful hecno, kako nekatere motijo kakšne pijače z drugimi. Sem mogoče malo manj ljubosumen osebek in se mi osebno zdi čisto ok, če gre na pijačo/sprehod/kosilo/domou na obisk k prijateljici. Se mi zdi da je bistveno zaupanje in bi se mi kar zmešalo če bi mogla neprestano za nekom preverjat kje je in kaj dela. In isto obratno, seveda. Da bi morala neprestano pojasnjevat zakaj si želim it sama s prijateljem na pijačo.
(ni letelo nate Muffy, sem mislila čisto na splošno )
Mi je pa recimo ful hecno, kako nekatere motijo kakšne pijače z drugimi. Sem mogoče malo manj ljubosumen osebek in se mi osebno zdi čisto ok, če gre na pijačo/sprehod/kosilo/domou na obisk k prijateljici. Se mi zdi da je bistveno zaupanje in bi se mi kar zmešalo če bi mogla neprestano za nekom preverjat kje je in kaj dela. In isto obratno, seveda. Da bi morala neprestano pojasnjevat zakaj si želim it sama s prijateljem na pijačo.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men je vseen. V obeh primerih ga pošljem v tri pm.
It was forever..but it didnt last long..
- lollypop-@
- Komunikatorka
Mene pa to da ima zaupne pogovore z drugimi sploh ne moti.
Zdaj če bi bil z eno res 24/24 ur z njo. (recimo da bi ful več časa preživel samo z njo, kot samo z mano in bi zaradi tega začela trpet najina zveza). Al pa da recimo nikoli nebi hotel da bi se družili vsi skupi in bi me zaradi nje začel izključevat iz svojega živlenja... potem bi me to prizadelo in bi ga nekam poslala.
Zdaj če bi bil z eno res 24/24 ur z njo. (recimo da bi ful več časa preživel samo z njo, kot samo z mano in bi zaradi tega začela trpet najina zveza). Al pa da recimo nikoli nebi hotel da bi se družili vsi skupi in bi me zaradi nje začel izključevat iz svojega živlenja... potem bi me to prizadelo in bi ga nekam poslala.
-
Muffy - Sramežljivka
lollypop-@ napisal/-a:Sama tudi ne dopuščam varanja. Prav tako če bi me partner prevaral, bi ga takoj pustila. Mi je pa varanje, nekaj, kar narediš za hrbtom svojega partnerja, kar bi se dogajalo od poljuba dalje.
lollypop - jaz priznam da sem ljubosumen osebek, saj sem v preteklosti odobravala tovrstna druženja, a sem bila na koncu prizadeta, saj se je izkazalo, da se je bivši družil/hodil na kave/ipd s prijateljicami, ki so bile prav tako njegove "bivše".. torej je še vedno v neki meri gojil čustva, do teh žensk.. In zame je to varanje! Vsak pa ima pač svoje meje, moje so se glede varanja postavile zelo visoko!
(mogla sm odgovorit-sorry )
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
dayđremer napisal/-a:Lol, jaz pa na varanje čist drugače gledam. Men to ni varanje (pač mene ) če se ded da kar z eno kur.bo dol ki jo je prvič videl in ker jo je hotel položit. Ok, je varanje, ampak me ne bi tolko prizadelo.
Dost huje mi je da ma npr kolegico, s kero vidiš da ma ful zaupne pogovore al pa da se pogovarjata in družita konstantno, ker bi se ves čas zavedala da je med njima neka privlačnost. pa ne da bi se bala da bi me fizično prevaral z njo (tudi ampak ni poglavitno), čustvena prevara oz. izdaja se mi pač zdi hujše .
100 %.
- lollypop-@
- Komunikatorka
lollypop - jaz priznam da sem ljubosumen osebek, saj sem v preteklosti odobravala tovrstna druženja, a sem bila na koncu prizadeta, saj se je izkazalo, da se je bivši družil/hodil na kave/ipd s prijateljicami, ki so bile prav tako njegove "bivše".. torej je še vedno v neki meri gojil čustva, do teh žensk.. In zame je to varanje! Vsak pa ima pač svoje meje, moje so se glede varanja postavile zelo visoko!
(mogla sm odgovorit-sorry )[/quote]
Ni panike. Sj forum je pomoje zato da se debatira in izmenjuje mnenja Upam da nisem zdaj preveč analizirala tvojega posta
Po mojem mnenju je ful odvisno kaj kdo doživi v življenju. Jst za 1x "trkam" da me nobeden še ni prevaral (al pa sam jst nisem izvedela?) Mogoče tudi jst "preveč" zaupam. Ampak se mi zdi da dokler je neko zaupanje je lahko tudi neko večje odobravanje. Če prau razumem je tvoj hodil na skrivaj na ta srečanja, oz. nisi vedela da so bile to bivše... tako da pomojem je že to problem, ker ni bilo zaupanja (iz njegove strani da ti ni toliko zaupal in tega ni povedal, kasneje pa še iz tvoje da sta bila res samo na kavi, itd.) Zato je vrjetno čisto logično da si zdaj toliko bolj "pazljiva" pri zaupanju.
(mogla sm odgovorit-sorry )[/quote]
Ni panike. Sj forum je pomoje zato da se debatira in izmenjuje mnenja Upam da nisem zdaj preveč analizirala tvojega posta
Po mojem mnenju je ful odvisno kaj kdo doživi v življenju. Jst za 1x "trkam" da me nobeden še ni prevaral (al pa sam jst nisem izvedela?) Mogoče tudi jst "preveč" zaupam. Ampak se mi zdi da dokler je neko zaupanje je lahko tudi neko večje odobravanje. Če prau razumem je tvoj hodil na skrivaj na ta srečanja, oz. nisi vedela da so bile to bivše... tako da pomojem je že to problem, ker ni bilo zaupanja (iz njegove strani da ti ni toliko zaupal in tega ni povedal, kasneje pa še iz tvoje da sta bila res samo na kavi, itd.) Zato je vrjetno čisto logično da si zdaj toliko bolj "pazljiva" pri zaupanju.
-
Muffy - Sramežljivka
lollypop-@ napisal/-a:
Se strinjam. Ful je odvisno kakšne izkušnje imaš na tem področju. Jaz vem, da sem bila prevarana, čeprav varala res nisem nikoli! (Ne stori drugemu kar nočeš, da storili bi tebi. ) In zato je to pustilo tolk negativnih posledic na meni, da ful težko zaupam...Sem pa mnenja - "trust must be earned"! In, če mi fant že na začetku stvari prikriva oz. ga ujamem na kakršnikoli laži, nima podlage za moje zaupanje! Sem včasih "preveč" zaupala in tolerirala, pa sem bila samo izigrana in prizadeta..
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
lollypop-@ napisal/-a:Sama tudi ne dopuščam varanja. Prav tako če bi me partner prevaral, bi ga takoj pustila.
Odvisno, kakega tipa bi imela oz. koliko je ta tip oddaljen od tvoje prve izbire. Če bi te prevaral kakšen beta tipo (taki na splošno bolj ne varajo, ampak recimo, da je to možno), za katerega se na čase vprašaš kaj sploh delaš z njim in ga imaš že tako na piki, potem bi ta tip dobil čevelj v tazadnjo. Po drugi strani pa, če bi te prevaral kakšen alfa tip, bi mu seveda potiho oprostila, in ga tako tudi ne bi pustila. Najbrž bi bilo nekaj prepiranja, zadeva bi se pa zaključilo s kakšnim post-fight sexom.
dayđremer napisal/-a:Lol, jaz pa na varanje čist drugače gledam. Men to ni varanje (pač mene ) če se ded da kar z eno kur.bo dol ki jo je prvič videl in ker jo je hotel položit. Ok, je varanje, ampak me ne bi tolko prizadelo.
Dost huje mi je da ma npr kolegico, s kero vidiš da ma ful zaupne pogovore al pa da se pogovarjata in družita konstantno, ker bi se ves čas zavedala da je med njima neka privlačnost. pa ne da bi se bala da bi me fizično prevaral z njo (tudi ampak ni poglavitno), čustvena prevara oz. izdaja se mi pač zdi hujše .
Tole bi znala biti razlika med moškim in ženskim pogledom na varanje. Moški se bojijo pri varanju tega, da je partnerka seksala z drugim, ženske pa da partner ljubi drugo, med tem ko ji seks z drugo predstavlja dosti manjši problem.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov