Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Baby* napisal/-a:cvetko napisal/-a:Kaj je to? Bili smo pijani ko svinje, grem vn na wc, pride sestra od moje zraven , reče kak je me prime za mojega. Nič drugega, potem me je še zakačala to je to. Kaj je to? Je varanje?
Povej punci odkrito se pogovori s njo če te tako žre....izpovej se ji saj nisi naredil nič narobe...
Čim prej povej, ker naslednjič ko se boste onidve skregali ugani kaj bo priletelo na plan. Bolje bo zate ker dalj časa ko boš odlagal hujše bojo posledice in manjša bo kredibilnost tvoje strani zgodbe ker se bo sigurno razlikovala od sestrine verzije.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
cvetko napisal/-a:Da to je glih problem, če ji sestra pove, kaj veš kaj si bi še zmislila zraven. Z sestro od nje sem se pogovarjal že okoli tega. Je rekla da ji ne bo povedala, ker jo ima preveč rada. Še kaki komentar?
Z sestro si se pogovarjal in pravi da nebo povedala...ampak nikoli ne veš kaj pove in kaj reče tvoji punci...punci odkrito povej in čim prej preden bo kaj narobe...vsaj jaz bi drugače odreagirala če bi mi povedal fant al pa pol sestra vsekakor pričakujem da mi fant take stvari pove...
- siriana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2010
mislim da če ti tvoja punca zaupa(glede na to da sta v zvezi bi ti naj al kak..) bi morala "razumet", če bi ji povedal takoj in z vsemi podrobnostmi. je pa tudi vprašanje če tvoja punca ve kako se njena sestra obnaša ponavadi ko je pijana..če ne "grabi" moških ipd. bo najbrž težje razumet zakaj bi to naredila zdaj..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
cvetko napisal/-a:Kaj je to? Bili smo pijani ko svinje, grem vn na wc, pride sestra od moje zraven , reče kak je me prime za mojega. Nič drugega, potem me je še zakačala to je to. Kaj je to? Je varanje?
ne vem če bi za to rekla da jelih varanje....ampak povej svoji punci za incident. Ti ji povej....ne pusti, da izve od svoje sestre!!!
Tako si bil vsaj iskren do nje...če bo pa zvedela od sestre, pa lahko rata prekleto sumničeva glede tebe, zaupanja ipd...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
cvetko napisal/-a:Sma v dobrih odnosih. No kaj ve nebi mogle biti?
če bi me bratov tip šlatal po pički?
ne nebi mogla bit. in upam da tudi moj fant ne (še sreča, da nima brata )
kaj a onidve se pa naprej fajn štekata?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- cvetko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
ja se ja. Sta si še naprej dobri. Naj povem, da moja nasploh ni nekaj ljubosumna.
Meni tudi nebi bilo vredi v nasprotnem primeri. Je pa res, da se oba s njeno sestro bolj malo spomnima. Tako da je že skorajda pozabljeno.
No je pa res da je situacija bila zelo čudna. Še vedno se normalno štekamo, tak da mislim, da je že pozabljeno. Vem pa, da definitivno ženske ne pozabite stvari tak hitro kot moški.
Meni tudi nebi bilo vredi v nasprotnem primeri. Je pa res, da se oba s njeno sestro bolj malo spomnima. Tako da je že skorajda pozabljeno.
No je pa res da je situacija bila zelo čudna. Še vedno se normalno štekamo, tak da mislim, da je že pozabljeno. Vem pa, da definitivno ženske ne pozabite stvari tak hitro kot moški.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]