Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
rebelgirl napisal/-a:ok...da še jst povem svoje mnenje.
do prejle sem zatrdno govorila in verjela, da obstajajo zvesti fantje. mislila sem, da mi je bil bivši tut zvest. res, roko bi dala v ogenj zanj, pa sem ugotovila, da je znal samo super lagat. njegov kolega vara svojo punco (ker je kao ne more pustit, je po enem kletu navezan nanjo, bi bil sam samo mu paše več bejb met okol sebe), moj bivši se je pa strinjal z njim- kao da lizanje, pecanje, f** z drugimi NI varanje.
sem izvedela za kolega, da je isto večkrat prevaral svojo bivšo punco. je super fant, res super, tako da nisem mogla verjet. kot razlog za varanje je rekel, da sta mela težave.... ja, a se težave rešujejo z varanjem?!?
še ogromno primerov je, ko so ble ženske prevarane. skor vsi naši družinski prijatelji so ločeni; če ne to, se pa kurbajo okrog. in to ne ženske, moški. se o tem veliko pogovarjam s svojo mami in mi je marsikaj povedala. mojo sestro, ki je zamenjala ničkoliko študentskih služb, so osvajali poročeni, zaročeni, v dolgoletnih zvezah, mladi, stari, svašta....
jst sem šokirana.
res.
v čem je smisel zaljubit in predat se, ljubit nekoga, si z njim ustvarit družino, če ti ni zvest in se zvečer v posteljo uležeš poleg nekoga, ki bo ob tem ko bo seksal s tabo mislil na tvojo prijateljico?!?
jst se res bojim zaljubit. žev tej zvezi sem bla tolk razočana in je čist preveč bolel, samo po pogovorih v tem tednu s kolegicami pa....me je res, res strah. ker se očitno vsi varajo okrog. moja družba je zelo raznovrstna, za nekatere fante ne bi nikol rekla da bojo varal svoje punce, in eto jih. zadnjič me je en kolega, ki je baje noro zaljubljen (tko pravi on in njegov fb profil) celo prešlatal.
zdej pa še nej kera reče, da nje pa njen tip ne vara. sam tega ne govorit punce
Punca draga kljub temu, da si doživela nekaj grenkih razočaranj ne moreš vseh tipov metat v isti koš. To je isto k bi nek tip, k je bil nekajkrat razočaran, nas punce označil, da smo vse iste. To posploševanje je čist mimo, verjamem pa da sedaj v tem momentu tako razmišljaš, glede na zgoraj opisano. In ja, js sm ena tistih k me tip ne vara, in verjamem, da poleg njega obstaja še dosti takšni tipov, ki se ne grejo teh igric, kot se gredo tipi omenjeni v tvojem problemu. Očitno si naletela na takšne primerke, naj ti bo to šola, da boš v nadaljne previdnejša, in da ne boš vsakega tipa označila za k..... in p....., ker navsezadnje marsikateri tip je bolj odkrit kot marsikatera ženska.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
TOM-Lady, prav rada bi verjela, da temu ni tako, samo ko gledam tipe okoli sebe...in ok vidim, da vsi veselo varajo svoje bejbe, hkrati pa pisarjo kok so njihove princeske, oa kok jih ljubijo, pa bla bla bla.... in ni to samo ta kolega od bivšega, je tut moj bratranc, pa malo morje ostalih kolegov...kolegico je tip varal eno leto (skup sta bla 8 let), pa ne bom zdej razlagala cele zgodbe..uglavnem v prevaro je bla vpletena cela njegova familja, ko se je pa to razvedelo, je on trdil da je zarota. zdej ma z lubico otroka.
men so vsi za mojga bivšga govoril da me ni zmožn prevarat, tut sama sm to verjela, in eto ga. we were sooo wrong.
res bi rada verjela, da so še zvesti fantje, pa me vedno bolj vleče k temu, da bom tut sama uživala lajf in si dala duška, če bi mo pasal, ter se ne cela predala, ker bom drugače preveč razočarana. morale ni več, vrednot ni več, to pa dela kapitalizem in naš način življenja...seks povsod....golota povsod....vse dovoljeno, ni mej. žalostno
men so vsi za mojga bivšga govoril da me ni zmožn prevarat, tut sama sm to verjela, in eto ga. we were sooo wrong.
res bi rada verjela, da so še zvesti fantje, pa me vedno bolj vleče k temu, da bom tut sama uživala lajf in si dala duška, če bi mo pasal, ter se ne cela predala, ker bom drugače preveč razočarana. morale ni več, vrednot ni več, to pa dela kapitalizem in naš način življenja...seks povsod....golota povsod....vse dovoljeno, ni mej. žalostno
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Tudi sama nisem verjela v to, po nevem kolkih razočaranjih, ampak tle ni šlo v velki meri za varanje (tudi je bilo prisotno), dokler nisem spoznala v njega, in šele sedaj popolnoma zaupam, in verjamem, da še obstajajo izjeme, le srečat jih je treba.
In če jih nekaj to počne, ne moreš sklepat, da to polčno vsi v Sloveniji Je pa res, da se teh igric poslužujejo v veliki meri...
In če jih nekaj to počne, ne moreš sklepat, da to polčno vsi v Sloveniji Je pa res, da se teh igric poslužujejo v veliki meri...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
rebelgirl napisal/-a:v čem je smisel zaljubit in predat se, ljubit nekoga, si z njim ustvarit družino, če ti ni zvest in se zvečer v posteljo uležeš poleg nekoga, ki bo ob tem ko bo seksal s tabo mislil na tvojo prijateljico?!?
jst se res bojim zaljubit. žev tej zvezi sem bla tolk razočana in je čist preveč bolel, samo po pogovorih v tem tednu s kolegicami pa....me je res, res strah. ker se očitno vsi varajo okrog. moja družba je zelo raznovrstna, za nekatere fante ne bi nikol rekla da bojo varal svoje punce, in eto jih. zadnjič me je en kolega, ki je baje noro zaljubljen (tko pravi on in njegov fb profil) celo prešlatal.
zdej pa še nej kera reče, da nje pa njen tip ne vara. sam tega ne govorit punce
jaz se vedno to zacnem sprasevat ko mi je dolgcas in grem na kake forume za malo bolj odrasle ljudi...in se tam javljajo zenske, z otroci, druzinami, 10+ letnimi zvezami...prevarane, ali pa varajoce. (zenske niso nic bolj nedolzne pri tem). groza, res. ampak, zato se nisem izgubila zaupanja v svojega...saj ga bos nasla pa bo mogoce dolgo trajalo da si bo pridobil zaupanje, ampak si ga bo. malo tvegati pa moramo v zivljenju. jaz lahko recem za mojega da me ne bi prevaral. ce ne bi mogla, in mu ne bi zaupala, kako bi sploh lahko bila v zvezi? treba je zaupat... ce bi se zgodil tisti malo procent moznosti in bi me pa prevaral, sem pa vsaj zares 100% prepricana da bi mi takoj povedal, vsaj to. saj pa ja poznas cloveka, koliko je iskren, koliko lahko prikriva, in kaksne so njegove moralne vrednote, vzgoja, cut za soljudi...
TOM-Lady jaz sem tudi drugace nezaupljiva do vseh ljudi, samo sebi zaupam. njemu pa lahko zelo zelo, najvec do zdaj, in ko meseci, leta, tecejo mu vedno bolj. =)
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
višek nesramnosti....isto kot zabosti človeka v hrbet
pri meni to ni sprejemljivo in nikoli ne bo
prej raje vidim da me punca skensla in da gre drugmu kot pa da zvem da je z mano in da se vlač dol z drugim tipom...
skratka oba primera povzročita bolečino ampak:
če te skensla in ti iskreno pove boli ampak se sprijazneš in sčasoma pozabiš na vse skupaj.
če pa zveš, se lahko še komu kaj hudega zgodi zardi trenutka jeze in nekontrole nad svojim telesom zaradi šoka, in boli dlje časa
če pa pride do primera...jaz tebe ljubim ampak z njim je bilo samo tako...ene 3 okol kepe pa odjebat
pri meni to ni sprejemljivo in nikoli ne bo
prej raje vidim da me punca skensla in da gre drugmu kot pa da zvem da je z mano in da se vlač dol z drugim tipom...
skratka oba primera povzročita bolečino ampak:
če te skensla in ti iskreno pove boli ampak se sprijazneš in sčasoma pozabiš na vse skupaj.
če pa zveš, se lahko še komu kaj hudega zgodi zardi trenutka jeze in nekontrole nad svojim telesom zaradi šoka, in boli dlje časa
če pa pride do primera...jaz tebe ljubim ampak z njim je bilo samo tako...ene 3 okol kepe pa odjebat
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
marsikaj je kažnjivo pa še vedno počnemo
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
če ti nimaš komentarja pol mora biti nekaj zelo narobe
cmon girl
sva malo zašla s poti ha?
cmon girl
sva malo zašla s poti ha?
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
delusional napisal/-a:claire napisal/-a:^^ tako. ni absolutne resnice. torej tudi ti ne moreš trditi, da to JE ljubezen. zame pač ni in ne more biti pod nobenimi pogoji. lahko je kako drugo čustvo, ljubezen ne.
saj ni ljubezen. to je bolj prijateljstvo. Alwaleed je bil zavisten svoji ženi, ker je dobila ljubčka za 2 tedna, on pa ne ljubice. ni bil ljubosumen. bil je zavisten kot so prijatelji med sabo, ko nekdo nekaj ulovi.
Kar čutim do moje žene, je ljubezen.
To vem, in tako pač je - ne glede na vztrajen trud nekaterih tukaj, da bi me prepričale v nasprotno.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
rebelgirl napisal/-a:v čem je smisel zaljubit in predat se, ljubit nekoga, si z njim ustvarit družino, če ti ni zvest in se zvečer v posteljo uležeš poleg nekoga, ki bo ob tem ko bo seksal s tabo mislil na tvojo prijateljico?!?
jst se res bojim zaljubit.
Spremeni svoja pričakovanja.
Problem naše generacije je, da nam pop kultura - romantični filmi, popularni mediji, ipd - dajejo napačne predstave o partnerstvu.
Zaslepljujemo se dostikrat največ sami, ker si na podlagi lastnih želja izbiramo filme in medije. Kar si želimo, je magija: da obstaja nekdo, ki nam bo popolnoma ustrezal, ne glede na to, koliko je vse narobe z nami. Gradimo si iluzije, kako bomo čustva zaljubljenosti, ki navadno trajajo le nekaj let, enako intenzivno čutili celo življenje. Želimo si, da bi se nam vse prave stvari preprosto zgodile - približno tako, kot se ti preprosto zgodi zadetek na loteriji; brez da bi razumeli, kaj počnemo, brez da bi se karkoli naučili.
Uspešna zveza lahko traja 50 in več let, ampak uspešnost take zveze ne pride na pladnju. Ni to kar, da najdeš "pravega" človeka, potem pa 50 let ne rabiš več migat. Seveda rabiš kar najbolj kompatibilnega partnerja. Ampak samo zato, ker si ti želiš, upaš, verjameš, da ta človek ustreza nekemu kalupu, to še ne pomeni, da mu res. Dolgoletna zveza ne uspe tako, da človeka spraviš v en kalup, temveč tako, da drug drugemu pustita biti to, kar sta. To pomeni obojestransko sprejemanje tega, da je partner v zvezi zaradi sebe, ne zaradi tebe; da ima želje in potrebe, ki so neodvisne od tebe; in da mora ostati zvest samemu sebi, če noče biti v zvezi nesrečen.
Ne govorim zdaj, da je nujno treba varat, ali da nobena zveza ne more brez tega. Pravim pa, da je na dolgi rok verjetno, da se bo kdaj zgodilo kaj takega. Uspešnost zveze se ne meri po tem, ali se to zgodi, ali dogaja - temveč po tem, kako partnerja takšne situacije premostita.
To je realnost. Ni magije. Smo ljudje, z vsemi svojimi napakami.
Kdor išče partnerja, ki mu bo v vseh pogledih ustrezal kot ulit in bo brez kakršnihkoli neodvisnih želja, najbolje da počaka nekaj desetletij, takrat bodo menda na voljo roboti v ta namen.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
rebelgirl napisal/-a:morale ni več, vrednot ni več, to pa dela kapitalizem in naš način življenja...seks povsod....
Moj vtis je, da so v času socializma ljudje precej bolj sproščeno okoli seksali. "Problem" kapitalizma je, da ti v neomejenih količinah nudi drogo, s katero si gradiš iluzije - da je idealni partner kot robot, kot ulit zate in vedno misli samo nate.
Takšne "morale", kot jo misliš, v zgodovini človeštva nikoli ni bilo, samo ti odraščaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov