Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Okt. 2009 14:38

^^ tako. ni absolutne resnice. torej tudi ti ne moreš trditi, da to JE ljubezen. zame pač ni in ne more biti pod nobenimi pogoji. lahko je kako drugo čustvo, ljubezen ne. (npr. brata tudi ljubim, a to še ne pomeni, da me spolno privlači, a ker je pač taka beseda ustrezna se pač tako reče). sama si rekla, da tega ne bi mogla. kako torej lahko veš, če sama nisi nikoli bila v kao "odprti zvezi" (to zame itak ne obstaja), da se lahko ljubi več ljudi med sabo?
tale tema je pač široka. in se mi več ne da. vglavnem. ljubezen DVEH ljudi.vse ostalo ZAME ni ljubezen, pa lahko jih 28 trdi, da se ljubijo med sabo, ne verjamem nič. :cool:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Okt. 2009 14:41

*mala* napisal/-a: In kakšna je splošna definicija ljubezni?

hočete ali nočete, splošna definicija ljubezni je predanost med DVEMA. jebi ga. če lahko zanikaš to splošno definicijo, si pa spet pri nekih drugih temah. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Okt. 2009 15:06

^^ In kje najdemo to splošno definicijo? Da vem, česa se moram držat.

Še kakšne splošne definicije, ki bi jih moral vsak vedet in jih upoštevat?

Sicer si pa svoje mnenje povedala že 100×- nobenega ne zanima isto, 100×.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Okt. 2009 15:09

^^ pa me ne sprašujte 100krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 12. Okt. 2009 15:09

claire napisal/-a:
*mala* napisal/-a: In kakšna je splošna definicija ljubezni?

hočete ali nočete, splošna definicija ljubezni je predanost med DVEMA. jebi ga. če lahko zanikaš to splošno definicijo, si pa spet pri nekih drugih temah. :)

pa ti ves da se ta ''splosna resnica'' skozi stoletja in kulture razlicnih drzav spreminja? :) in tako je ''splosna resnica'' mogoce zate samo zdaj, v tem trenutku, in v tej kulturi kateri zivis =)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Okt. 2009 15:13

^^ saj cel čas govorim za zdaj in zase. in ti govoriš isto zase kot jaz zame, tako da tu res nisi neka razsvetljena gospodična, ki ima "nenavadne navade", ker živiš isto v razmerju s partnerjem kot jaz, ker ljubiš le partnerja kot jaz.
zdaj pa res mir o tem.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 12. Okt. 2009 15:14

okej wtf? :D

(mogoce res boljse da nehamo :D)
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 12. Okt. 2009 17:10

Ljubezen (tista, do partnerja/ev in ne do družine, prijateljev…) je ena in se ne razlikuje od človeka do človeka. Različni smo si ljudje in zato nekatere moti že, če partner pomisli na drugega, druge ne moti niti, če seksa z drugim. Odvisno od človeka, njegove odprtosti in pogledov na stvari.
Vendar vse to ne spada v temo o varanju.
Claire, ti pa res ne razumeš kar drugi pišejo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Okt. 2009 17:14

claire napisal/-a:^^ tako. ni absolutne resnice. torej tudi ti ne moreš trditi, da to JE ljubezen. zame pač ni in ne more biti pod nobenimi pogoji. lahko je kako drugo čustvo, ljubezen ne.

saj ni ljubezen. to je bolj prijateljstvo. Alwaleed je bil zavisten svoji ženi, ker je dobila ljubčka za 2 tedna, on pa ne ljubice. ni bil ljubosumen. bil je zavisten kot so prijatelji med sabo, ko nekdo nekaj ulovi.
Myra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Myra » 12. Okt. 2009 17:25

Claire ti si omejena. In to ful. Zdaj ne vem, a si še ful mlada pa dejansko dost neizobražena, al si pač preprosto neumna. To je absolutna resnica. Če pa si stara čez 20 let pa po možnosti celo študentka, bi me bilo pa na tvojem mestu sram. Tolk o absolutnih resnicah, ki jih btw sploh ni.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 12. Okt. 2009 17:48

Full ste mi zanimljive :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Okt. 2009 17:54

..Evelyn.. napisal/-a:Normalnost je definirana z množico ljudi, ki sledijo istemu cilji, načinu življenja, istemu ali podobnemu bivanju.
Ne, to je samo povprečje. :P

claire napisal/-a:^^ tako. ni absolutne resnice. torej tudi ti ne moreš trditi, da to JE ljubezen. zame pač ni in ne more biti pod nobenimi pogoji. lahko je kako drugo čustvo, ljubezen ne.
Ti rabiš pogoje za ljubezen? Kaj pa miti o tem, kako se ljubezen zgodi spontano, bla bla?

Vidm, da ste sicer že zaključile, tako da .. kej preveč ne bom prčkala, ampak, seriously, folk; kaj vas tako moti kako drugi živijo - claire & co., vas tako doživljanje zveze moti, ker se toliko bojite, da je vaš fant tisti partner od missy*? :lach:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Okt. 2009 19:21

Normalno = povprečje.
It was forever..but it didnt last long..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Okt. 2009 20:09

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 13. Okt. 2009 20:12

ok...da še jst povem svoje mnenje.

do prejle sem zatrdno govorila in verjela, da obstajajo zvesti fantje. mislila sem, da mi je bil bivši tut zvest. res, roko bi dala v ogenj zanj, pa sem ugotovila, da je znal samo super lagat. njegov kolega vara svojo punco (ker je kao ne more pustit, je po enem kletu navezan nanjo, bi bil sam samo mu paše več bejb met okol sebe), moj bivši se je pa strinjal z njim- kao da lizanje, pecanje, f** z drugimi NI varanje.

sem izvedela za kolega, da je isto večkrat prevaral svojo bivšo punco. je super fant, res super, tako da nisem mogla verjet. kot razlog za varanje je rekel, da sta mela težave.... ja, a se težave rešujejo z varanjem?!?

še ogromno primerov je, ko so ble ženske prevarane. skor vsi naši družinski prijatelji so ločeni; če ne to, se pa kurbajo okrog. in to ne ženske, moški. se o tem veliko pogovarjam s svojo mami in mi je marsikaj povedala. mojo sestro, ki je zamenjala ničkoliko študentskih služb, so osvajali poročeni, zaročeni, v dolgoletnih zvezah, mladi, stari, svašta....
jst sem šokirana.
res.
v čem je smisel zaljubit in predat se, ljubit nekoga, si z njim ustvarit družino, če ti ni zvest in se zvečer v posteljo uležeš poleg nekoga, ki bo ob tem ko bo seksal s tabo mislil na tvojo prijateljico?!?
jst se res bojim zaljubit. žev tej zvezi sem bla tolk razočana in je čist preveč bolel, samo po pogovorih v tem tednu s kolegicami pa....me je res, res strah. ker se očitno vsi varajo okrog. moja družba je zelo raznovrstna, za nekatere fante ne bi nikol rekla da bojo varal svoje punce, in eto jih. zadnjič me je en kolega, ki je baje noro zaljubljen (tko pravi on in njegov fb profil) celo prešlatal.
zdej pa še nej kera reče, da nje pa njen tip ne vara. sam tega ne govorit punce :(

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]