Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- galathea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
missy* napisal/-a:Kaj pa, ce ima partner poleg tebe se drugo zensko, se pravi eno vara z drugo, vendar nobeni NIC ne manjka...zakaj tega ne tolerirate?
Dokler meni nebo nic manjkalo, dokler me bo partner zadovoljil (ne samo sex), se ne pritozujem.
Manjka ti, manjka. In sicer osnovna vrednota-zaupanje, zvestoba. Pa še kaj drugega zraven, ampak za to mora biti človek malo bolj zrel.
Zivljenje je lepo...
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
^^ ne razumes.
sploh, ce zenska ve ena za drugo. Sama imam partnerja, ki ze ima partnerico. In ne njej, niti meni ne manjka nic. Sexa je dovolj, prezivljanje skupnega casa je na pretek, imava se super. In ja, tudi zaupam mu.
In dokler v zvezi vse stima, nevem zakaj bi se pritozevala cez njegovo drugo partnerko. Imam to, kar od zveze pricakujem.
sploh, ce zenska ve ena za drugo. Sama imam partnerja, ki ze ima partnerico. In ne njej, niti meni ne manjka nic. Sexa je dovolj, prezivljanje skupnega casa je na pretek, imava se super. In ja, tudi zaupam mu.
In dokler v zvezi vse stima, nevem zakaj bi se pritozevala cez njegovo drugo partnerko. Imam to, kar od zveze pricakujem.
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
missy* napisal/-a:^^ ne razumes.
Pa ona tud ve zate?
Pa kakšno zaupanje pol je tu? Kaj mu zaupaš, da nima še ta tretje kje? A čez par let se boste pa skupaj vselili pa skupne otroke imeli?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
missy* napisal/-a:^^ ne razumes.
draga moja... brez zamere, a to ni zveza. kaj a vzgajal bo tako tvoje kot njene otroke in tebi nebo manjkalo nič? misliš da res nikoli ne bo napočil čas ko se bo moral odločiti? ne vem. samo vprašam kako boš prenesla če (hipotetično) tebe odje** in z njo zaživi "normalen" life?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
saj pa niso v vsaki zvezi prisotni otroci. kaj zveza brez otrok ni zveza? mogoce jih pa noceta met =)
meni ste res zanimive kako ene obsojate druge. pa kaj te briga? NJEJ tako ustreza! to je njeno zivljenje! ce vsi vejo drug za drugega s tem res ni nic narobe.... (varanje pa obsojam, ampak ''varanje'' kjer so vsi s tem seznanjeni pac NI varanje!)
meni ste res zanimive kako ene obsojate druge. pa kaj te briga? NJEJ tako ustreza! to je njeno zivljenje! ce vsi vejo drug za drugega s tem res ni nic narobe.... (varanje pa obsojam, ampak ''varanje'' kjer so vsi s tem seznanjeni pac NI varanje!)
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ torej ona tu tudi ne more govoriti o zvezi. in nikogar ne obsojam. samo zanima me pač. ti vedno igraš neko svetnico. me zanima kakšna si v resnici. če te res čisto nič ne zmoti. saj me ne briga. a tudi tebe ne briga. pa kaj ste vse starejše uporabnice tako nesramne??? pa imejte ta forum zase pa zaprite nove uporabnice. vse vas moti. in kar sem zdaj jaz nekoga obsojala. česa sem jo obsodila? kje?
a moram tebe vprašat kaj lahko napišem??
a moram tebe vprašat kaj lahko napišem??
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ti si nesramno napisala tej punci da zate to sploh ni zveza. in se to s takim pokroviteljskim tonom ''draga moja...''. samo zato ker na dolocene stvari gleda drugace kot ti. to je nestrpnost.
pac ji tako ustreza. ja mene ne moti kako zivijo drugi ljudje, res je
pac ji tako ustreza. ja mene ne moti kako zivijo drugi ljudje, res je
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zanimivo..punca vam zaupa svojo situacijo s partnerjem, ki je pač nekonvencionalna, ampak se vas čisto nič ne tiče, kako si upate ji potem pridigat kaj njej manjka v zvezi, če niste niti probale take odkrite odprte zveze, kot jo ima missy*.
Ja, večina nas tako gleda na zvezo, par, kar je več kot 2 je že gužva , kar je pa mal žalostno, saj partnerji niso naša last..
Ja, večina nas tako gleda na zvezo, par, kar je več kot 2 je že gužva , kar je pa mal žalostno, saj partnerji niso naša last..
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^
Ja ampak pri njej tko al tko ne gre za varanje, ker vejo en za drugega in se vsi s tem strinjajo. Take situacije sploh primerjat ne morš z varanjem.
In ja jst priznam, da ne bi blo mogla furat odprte zveze. Sm zgleda bolj staromodna, in če sem v zvezi, sva v njej 2 in to je to . Pa ok vem da partner ni moja last, kot tud jst nisem njegova. Mava tud vsak svoje življenje, ampak ne tako, da bi ga pol še intimno delila z drugimi.
Ja ampak pri njej tko al tko ne gre za varanje, ker vejo en za drugega in se vsi s tem strinjajo. Take situacije sploh primerjat ne morš z varanjem.
In ja jst priznam, da ne bi blo mogla furat odprte zveze. Sm zgleda bolj staromodna, in če sem v zvezi, sva v njej 2 in to je to . Pa ok vem da partner ni moja last, kot tud jst nisem njegova. Mava tud vsak svoje življenje, ampak ne tako, da bi ga pol še intimno delila z drugimi.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej to ona hoče dopovedat ostalim vpletenim v debato, pa še kar primerjajo.ŽuŽa napisal/-a:Ja ampak pri njej tko al tko ne gre za varanje, ker vejo en za drugega in se vsi s tem strinjajo. Take situacije sploh primerjat ne morš z varanjem.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Še vedno ne vemo, če njegova ženska ve za Missy* ali ne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- luncca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2009
hehe to je vse tok zanimivo, ko ima tip lahko dve punci...me zanima če bi isti tip z tako lahkoto sprejel, da ima punca dva fanta
Ah kakor komi ustreza, brezveze je nekoga obsojat, men je najpomembnejše kakšna je moja veza in mi verjetno tudi nebi pasalo, da jo nekdo obsoja...
Ah kakor komi ustreza, brezveze je nekoga obsojat, men je najpomembnejše kakšna je moja veza in mi verjetno tudi nebi pasalo, da jo nekdo obsoja...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Svašta. En tip, dve ženski, pa popolnoma normalna zveza. Česa vse ne slišš... A ob pondelkih je z njo, ob torkih je s tabo, ob sredah pa spet z njo? A skupi hodte na izlete? A ko bo pa novo spoznal, bo mel pa tri, še eno za v sredo? Al bo to že preveč? A druga punca ma tut dva fanta, in njeni fantje majo tut po dve punci, al je to samo moška pravica? Kaj pa, če bo ona zanosila, al pa če se bo hotla poročit z njim? Hahahaha groza, važn da teb nč ne manjka... Verjetno tudi kakšne spolne bolezni ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]