Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Horus napisal/-a:"bi se strinjali, da potem lahko tudi partner spi z drugim".
Preveč hipotetično vprašanje. Zame itak, ker imava že v izhodišču odprto zvezo.
Za druge pa verjetno tudi, ker predpostavlja najprej, da je vprašani varal. Težko se je postaviti v ta položaj in si predstavljati, kaj bi takrat čutil in mislil.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 08. Maj. 2010 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- raztresenka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
meni se pa zdi da če partnerja enkrat prevaraš(ja, tut to se zgodi da ni ponavlanja) je bolje če mu ne poveš. Če bi mi tip povedal da je bil z eno drugo, pa tut če bi mu blo ful žav, pa da bi mu nekak zaupala da se ne bo ponovil, nikoli več ni isto. Kar ne veš ne boli. Tuki je govora samo o enkratnem skoku čez plot, ne konstantnemu in da si edini ki ne veš.
Če bi mene tip prevaral in bi mi potem reku da mam enga v dobrem, bi verjetno še prej zaključla kot če tega nebi rekel
Če se hočeš it neko vezo in če si pripravljen požret skok čez plot, se trudiš in delaš na tem da jo boš dejansko rešu in ne na to da da ma lahko prevarana oseba bonus bolano
Če bi mene tip prevaral in bi mi potem reku da mam enga v dobrem, bi verjetno še prej zaključla kot če tega nebi rekel
Če se hočeš it neko vezo in če si pripravljen požret skok čez plot, se trudiš in delaš na tem da jo boš dejansko rešu in ne na to da da ma lahko prevarana oseba bonus bolano
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Se strinjam z večino, da če me prevarava in pol reče da imam zdej še jst bonus, da se pri tem zaključi. Ker sem tud sama tak človek, da tudi če bi bla še tako jezna nanj da me je prevaru, da ga ne bi mogla nazaj, ker preprosto varanja ne toleriram še manj pa prakticiram.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
en znanc mi je enkrat reku takole: lej, ce mam js punco pa sem pac intimn z eno drugo (v smislu poljubljanja, dotikanja itd...) ni to nic tazga, pac trenutno pocutje, moment itd...
hmmm..?! men se je use skupi zdel cudn, ker sama namrec ne mislm tako. kaj pa vi?
hmmm..?! men se je use skupi zdel cudn, ker sama namrec ne mislm tako. kaj pa vi?
Zivljenje je piskotek!
- raztresenka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
^^moje trenutno počutje, moment takrat bi bil, da bi ga kastrirala...sej to ni nič takega, trenutno počutje...
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
v linijo pa za odstrel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]