Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 01. Sep. 2009 20:11

Ja, bodimo vse paranojicne.. Jao no, tud jaz kdaj kaj tok butastega izjavim pa tud med mojimi smsi bi lahko nasel kaj sumljivega ce bi mi sel potem stikat po telefonu. Sumljivo je pa seveda ker je vzeto iz konteksta. In ker pac mas z dolocenimi ljudmi pac nek svoj humor. In to se niti priblizno ne pomeni, da ga varam. Vem da tud on mene ne. Pa mu ne stikam po telefonu. Ker mu namrec zaupam in imava stabilen odnos (vecina si naj prosim pogoogla kaj to dvoje pomeni, ker ste ucitno pozable da nekaj takega obstaja).
Zdaj pa cist realno vprasanje - kaj bos dosegla s to paranojo? A mislis da bo nehal ko bo ugotovil da ima napsihirano zensko? Ce te res in dejansko vara (kaj je pa popolnoma nedokazano) bos slej kot prej izvedela. Ce te pa ne, je vsak nedolzen doker ni dokazano nasprotno, ga bos z tem samo odgnala, ali pa te bo zacel dejansko varat.
Ponavljam noben noce napsihiranega paranojicnega partnerja.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 02. Sep. 2009 7:21

Men pa tud nebi blo najbolj prijetno da bi mi reku kej tazga. :gruebel:

Pa ne vem, sej res da si je treba zaupat, ampak vse pa tud ni v zaupanju. Ne moreš ti slepo sledit nečemu kar te ne prepriča.

Tako da ja :D ; jaz bi se tud sigurn obesla na tak stavek- če bi ga reku v fori potem ne, ampak če bi ga reku resno bi mi blo pa kr mal čudno. sej ne da je lepo da čekiraš smse; ampak ker si napisala da so nekateri sumljivi; kaj pa piše da ti je sumljivo?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Sep. 2009 15:01

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Sep. 2009 15:19

Aja? No, ljudje smo si različni. Jaz raje slišim (in to od njega), da me je prevaral in tako vsaj pokaže, da če ima jajca varat, ima še jajca to povedat svoji punci na štiri oči. Raje slišim bolečo resnico kot pa da ne vem nič o tem, vsi drugi okoli mene pa vejo. TO je svinjsko, ja? Itak, da te stre ob tej novici in prebolevaš kar nekaj časa, ampak konec sveta pa tudi ne bo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Sep. 2009 16:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 02. Sep. 2009 16:51

Pa sej je samo stavek. Mogoče je mislil na splošno, mogoče ga je že kdaj katera prevarala in govori iz izkušenj. Kakorkoli.. Ne mu brskat po stvareh.. Ne razumem kako lahko kej tazga delate. Če mi on kaj prekriva, se ne bom spustila na njegov nivo in mu brskala po stvareh. Če bo kdaj konc, bom šla z dvignjeno glavo, da sem saj fer bila in nisem delala stvari za njegovim hrbtom. Poleg tega samo več premišljuješ o tem in si bolj paranoična, kot če bi pustila stvari pri miru. Ko pa iščeš, pa iščeš znake, da vara, gledaš skos na signale a te vara ali ne in potem že vidiš stvari, ki jih sploh ni..
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Sep. 2009 17:16

Horus napisal/-a:Tebe ocitno bolj skrbi dejstvo, da bi drugi vedeli, ti pa ne, kot da te je prevaral :P That's just your ego speaking.

Sicer pa kaj, ce drugi vejo? Saj ce ti ne ves, da vejo, potem kar se tebe tice ne vejo a ne. Velja isti princip kot v Carlinovem stavku:
"If the cop didn't see it I didn't do it"

Zakaj bi moralo mene skrbet? Saj bi v tem primeru njega moralo bit sram, ne mene. :wink: Sicer me pa trenutno itak ni treba sploh nič skrbet, ker nimam fanta. Ampak v primeru, da bi ga imela in da bi vsi vedeli, da me vara, samo jaz ne - to je pač nedopustno in ko bi izvedela, bi se sigurno počutila stokrat bolj prizadeto kot če bi mi povedal v obraz. To je tisto, kar sem želela povedat.
Glede tega stavka pa... saj nikjer ne piše, da njen tip to počne. Če smo že pri tem, da je nastal halo iz tega.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 05. Sep. 2009 11:04

sej ne da je lepo da čekiraš smse; ampak ker si napisala da so nekateri sumljivi; kaj pa piše da ti je sumljivo?

ok bom opisala samo primer ali dva:

1. ena ženska xx (druži ju njun hobi) je napisala, da se opravičuje da je bila takrat tako ignorantska do njega in upa da se bosta po tistem še lahko družila, pogovarjala...to tisto se je 100 % zgodilo ko sva bila že skupaj, karkoli se je pač že zgodilo.

2. druga ženska,ki jo ne poznam, xy je napisala da jo bo pesem jdhfjdashgk vedno spominjala nanj

3. tretja ženska yy mu je na neki žurki pošiljala smse, kje se nahaja, da ga čaka, on ji je odpisal naj mu nikar ne uide. čez dva tedna so bili skupaj na pijači z njo in še enimi kolegi in potem mu je pisala, da jo skrbi če je varno prišel domov, on pa ji je odpisal, da bi moralo njega skrbet, ker jo je prepustil dvema tipoma.

...

:cry: vse kaže na to, da si zatiskam oči pred resnico...ampak povprašat ga pa ne morem nič, razen če začnem s tem, da berem smse...yea right
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 05. Sep. 2009 11:57

Druga pa tretja bi me skrbeli. Malo ga potipaj, naj se sam zašije.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 05. Sep. 2009 12:01

sokolja napisal/-a:dekleta, kako bi odreagirale, če bi vam vaš v fant v pogovoru v zvezi z varanjem rekel: "kar se ne ve, ne boli!"......

Zakaj vztrajaš v zvezi v kateri ni več zaupanja? Neumnost.
Sicer pa zakaj se ne pogovorita?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 05. Sep. 2009 12:19

Glej, če ne veš kako zadeva stoji, potem lahko sms čisto napačno izpade ali pa prav (vedno sta obe možnosti).
Glede 2.smsja - jah bolj tko zveni sms, po drugi strani pa sem bfrendu, frendici že poslala kdaj tak sms
Glede 3. sms - skoraj identični tistim k si jih js s enim frendom pišem, ko se vidva. Ampak med nama ni nič drugega kot zajbancija in prijateljstvo. Moj je bil že mal enkrat ljubosumen za njega, ampak tut če ne bi bil. Če sva frenda sva frenda, js s frendom nikoli ne bi mogla bit (mora biti že takoj tok močna neustavljiva kemija in če si že na začetku sam frend..nea bo šlo)
A goal without a plan is just a wish.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 05. Sep. 2009 12:59

sokolja napisal/-a:dekleta, kako bi odreagirale, če bi vam vaš v fant v pogovoru v zvezi z varanjem rekel: "kar se ne ve, ne boli!" od kar je to moj rekel, mu ne zaupam več.

Nisem čisto prepričan, kaj ti poskušajo drugi, ki so prej odgovarjali, dopovedat. Da se kar sprijazni s tem, da imata s fantom diametralno različne poglede na iskrenost v razmerju?

Z zgornjim stavkom ti je že vse povedal, kar je o njegovih pogledih na iskrenost treba vedeti. S svojo reakcijo si pa tudi ti povedala svoje.

Gledata zelo različno, in tu gre za razliko v osnovnih vrednotah. Ti bolj ceniš resnico, kot dobro počutje; on bolj ceni dobro počutje, kot resnico.

Če ti iskrenost in zaupanje veliko pomenita, potem imaš dve izbiri:

- lahko vztrajaš s trenutnim fantom, ki je pragmatik in ti bo lagal, če se kaj zgodi (ali pa ti mogoče že laže);

- lahko pa ga pustiš, si nekaj časa samska, in najdeš koga drugega, na čigar iskrenost se boš lahko bolj zanesla.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 05. Sep. 2009 13:02

sokolja napisal/-a::cry: vse kaže na to, da si zatiskam oči pred resnico...ampak povprašat ga pa ne morem nič, razen če začnem s tem, da berem smse...yea right

Ma ja, zgleda da ti verjetno že laže. To ni tip zate. To je tip za kakšno drugo, ki ji paše imet tak odnos. Ti boš v tem odnosu samo trpela. Nogiraj ga.

Razen, če vidiš potencial za osebnostno rast v tem, da se poskusiš sprijazniti s tem, da bo vedno tako.

Dokler te ne bo pustil zaradi kakšne, ki ga bo bolj zanimala.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 05. Sep. 2009 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Sep. 2009 13:04

Se strinjam z Ajčo. Objektivno gledano ni nič narobe, če te določena pesem na nekoga spomni, lahko je pa to zelo močen znak naklonjenosti.

Vsekakor moraš z njim razčistit, kaj je mislil s tisto izjavo, drugače te bo vsaka taka dvoumna scena žrla do onemoglosti.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 05. Sep. 2009 13:41

Vsekakor moraš z njim razčistit, kaj je mislil s tisto izjavo,

mal težko je načet to temo kar na vsem lepem, ko je že 1546543x pozabil na to izjavo. in takoj bo vedel da je nekaj narobe...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov