Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Maj. 2009 15:40

^^ evo ja, o tem sem govorila MilkyWay. Nimaš kej zdej, šlo je mimo, fajn je edino to, da se zavedaš, da ni bilo prav in da bi bilo bolje že prej fanta pustit (sam ja, ko se slepiš). ;)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 01. Maj. 2009 17:04

MilkyWay napisal/-a:^^Torej, po tvojem mnenju je bolje ne povedati partnerju, da si ga prevaral, in nadaljevati zvezo, kot da se ni nič zgodilo?

ja ... na tak nacin zivim jaz ... zavedam se, da je moje obnasanje obupno, a se tolazim s tem, da se bom zresnila ob svojem casu, ko se bo treba ... dokler nimam resnega in dolgoletnega fanta, mi je pa vseeno ... imela sem 2 resna, nobenega prevarala niti enkrat, prvi tudi mene ni, drugi pa me je non stop .. od takrat naprej se mi ne da trudit za moske ... bom se, ko srecam nekoga, ki bo tega zares vreden
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 01. Maj. 2009 17:38

*frisko* napisal/-a:dejstvo je, da se vse vec vara ... in stereotip, da so to navadno moski, vse bolj bledi ... v moji druzbi je velik vec fantov kot punc, in od fantov je samo eden tak, ki je ze varal, pa se to iz cistega dolgcasa in ker ni bil vec zaljubljen v svoje dekle, punce pa so varale ze ciste vse ... poleg tega imajo vse se vedno iste fante, pa to ze kr po nekj let (2,3,5 let), razen ena je sla pol s tistim, s katerim je prevarala bivsega ... ker se gibljem v takem krogu ljudi, se mi tudi varanje ne zdi nic posebnega ... vsaj dokler partnerji ne izvejo ... vem, da je grdo in svega i svasta, ampak na to gledam kot zgodbo zivljenja ... te stvari se dogajajo, jebat ga

Ne, dejstvo je, da bi vsak moral znati razmišljati s svojo glavo. Torej varaš samo zato, ker to počnejo vsi okrog tebe oz. zato, ker se ti je zaradi drugih ljudi, ki vse več varajo, začelo dozdevati, da se moraš začet obnašati tako tudi ti? Pa saj si menda ja samostojna oseba, ki zna sprejemat svoje odločitve. Varaš zaradi sebe, ne zaradi drugih. Sicer mi je popolnoma vseeno ali varaš ali ne, ampak vsaj priznaj si, da to delaš SAMO zaradi sebe in svojega užitka.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 01. Maj. 2009 23:36

Varanje je kompleksen družbeni pojav. Vprašanje kaj je največkrat povod za to. Gotovo v veliki meri igra hormonpv, ali pa morda razum. Morda se kakšne ženske od svojih partnerjv ne prejemejo nikakeršnje ljubezni, obenem pa jih zaradi takih in drugačnih razlogov ne morejo zapustiti, a skrivaj pa ga vara z nekom, ki jo ima zares rad, ki ve za to, da je ženska že oddana, ampak tudi razume, da se od "uradnega" partnerja ne more kar tako ločit.

Spet imamo nagonsko in razumsko ljubezen. V tem primeru Nagonsko in razumesko varanje . Torej ali varaš nekoga z nekom s katerem si v ljubezenski zvezi, ali z nekom, ki sta samo zaljubljena.
_me_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _me_ » 02. Maj. 2009 19:36

hm..men se pa zdi da nikol ne pomisl clovk kako je tistmu k je prevarov? jst namrec sm prevarala svojga fanta.. po prblizno pol leta. sicer "varanje" je blo v vinjenem stanju, dala sm si pa 3 lupcke z enim fantom..k ga sploh nism poznala, nism se zavedala kaj delam, vem samo da sm si zelela ene blizine. blo mi je zlo zlo zou da sm to nardila. v tistem trenutku mi je to pasal, cez pou ure me je usekal kok sm neumna kaj sm nardila in sm sla rajs domov.. fantu tega nism mogla takoj povedat..pa tut pol kasnej k sm mu nakazala kaj se je dogajal, mu nism mogla povedat po resnici cist. da sm jst tista k se ubistvu ni ne vem kok branila usega skup. in neumna sm bla.. da se takrat nism zamisnla sama nad sabo. fanta sm mela rada, nism pa do njega cutila tisto kar bi morala. ker ce si v nekoga noro noro zalublen, tega ne gres narest. ocitno nism bla zalublena dovol. to sm ugotovila sele po enem letu. bravo zame :? skratka.. varanje je pokazatelj uspešnosti zveze po mojem mnenju. k se enkat zgodi ni isto ne za tistga k je to naredu ne za tistga k je biu prevaran. izgubi se zaupanje. k pa to enkat v zvezi zgine je pa use samo se zrk. se kdo strinja?
_me_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _me_ » 02. Maj. 2009 19:36

hm..men se pa zdi da nikol ne pomisl clovk kako je tistmu k je prevarov? jst namrec sm prevarala svojga fanta.. po prblizno pol leta. sicer "varanje" je blo v vinjenem stanju, dala sm si pa 3 lupcke z enim fantom..k ga sploh nism poznala, nism se zavedala kaj delam, vem samo da sm si zelela ene blizine. blo mi je zlo zlo zou da sm to nardila. v tistem trenutku mi je to pasal, cez pou ure me je usekal kok sm neumna kaj sm nardila in sm sla rajs domov.. fantu tega nism mogla takoj povedat..pa tut pol kasnej k sm mu nakazala kaj se je dogajal, mu nism mogla povedat po resnici cist. da sm jst tista k se ubistvu ni ne vem kok branila usega skup. in neumna sm bla.. da se takrat nism zamisnla sama nad sabo. fanta sm mela rada, nism pa do njega cutila tisto kar bi morala. ker ce si v nekoga noro noro zalublen, tega ne gres narest. ocitno nism bla zalublena dovol. to sm ugotovila sele po enem letu. bravo zame :? skratka.. varanje je pokazatelj uspešnosti zveze po mojem mnenju. k se enkat zgodi ni isto ne za tistga k je to naredu ne za tistga k je biu prevaran. izgubi se zaupanje. k pa to enkat v zvezi zgine je pa use samo se zrk. se kdo strinja?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 02. Maj. 2009 20:53

offtopic: a lahko prosim izklopiš roza pisavo, ker je strašno anoying in noben drug tega ne uporablja?
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 04. Maj. 2009 10:28

_me_,jaz se popolnoma strinjam. ko se zaupanje zgubi,nima smislna več nadaljevt. ker četud si ga mogoče počas nabiraš nazaj,v seb nikol ne boš čist zaupu,vedno bojo pristoni dvomi,nesigurnost...kar pa posledično prinaša samo slabo volje,žalost,začarane kroge analiziranja in mučenja samega sebe.
res je težko.
najbolj me pa skrbi,da bi bla kdaj prevarana,pa ne bi zvedla takoj,ampak čez nevem kok časa k bi bla še tolk bolj navezana,mogoče celo poročena...ubil bi me :(
poznam pa ogromn ljudi,ki radi klobasajo,da če nekoga drugega posexaš da to ne pomen,da maš prvega kaj mn rad. da gre samo zgolj za fizično zadevo,brez čustev in odnosov. sam ne vidm smisla. če maš enga rad,spoštuješ negove želje,pričakovanja in vrednote. kar pomen da ne počneš tega,kar bi ga przadel. če pa počneš,ga pa že dovolj ne spoštuješ oz. daješ v ospredje svoje potrebe,želje in nagone. po drugi strani pa...zakaj vse to zatirat? prej al slej nekje udar vn....

ne vem.sama nisem kos tejle temi. zase samo vem da ne bi prevarala trenutnega partnerja in da srčno upam,da tudi on mene ne bo.
that's it:)
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Nataška982 » 11. Maj. 2009 11:26

Jaz bi stvar končala, Ker kakor hitro te je uspel prevarati pomeni da te nima več tako rad
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Maj. 2009 11:43

off topic: men je pa všeč roza pisava :D :D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 11. Maj. 2009 12:26

jez sem bila prevarana, po 3 letih resne zveze, tip mi je takoj naslednji dan povedu. prizadeta sem bla full, sesulo se mi je vse, pustilo posledice, ki so povezane z zupanjem. :grosseaugen:
sama sem prevarala (lupčkanje) v najstniških letih (mladi in neumni), zdj mi na misel ne pride kej tazga...
če bi me že prijelo kej v tej smeri, bi rajš pustila tipa in šla po svoje, prevarala nebi, ker vem kako to boli.
in tud vsem, ki varate: če varate, potem oseba s katero ste v zvezi, ni prava za vas, ker če bi bil/bila, mu kej tazga neb mogl narest!!
pa to da mu/ji ne poveste... povejte same/sami, ne da se zve od neke tretje osebe.
jez sem bivšemu "hvaležna", da mi je povedal sam in to takoj naslednji dan.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 11. Maj. 2009 12:52

^^ dobro napisano!
Sama sem tudi mnenja, da ko/če prevaraš partnerja, bodi vsaj tok fer in mu povej. Iskrenost včasih dela čudeže :!:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 11. Maj. 2009 12:57

^^ tako je ja, iskrenost včasih dela čudeže.
če mu same poveste, mate nekako več šans, da vam oprosti, ker je to slišal iz vaših ust, in tudi to nekaj pomeni. vsekakor sem pa proti varanju...
v mojem primeru sem mislila, da mu bom lahko dala še eno šanso, vendar se mi jae kar nprej vrtel prizor grupiča in nism mogla...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 13. Maj. 2009 17:33

lovefrance napisal/-a:^^ dobro napisano!
Sama sem tudi mnenja, da ko/če prevaraš partnerja, bodi vsaj tok fer in mu povej. Iskrenost včasih dela čudeže :!:

Verjetn bo tistemu, ki je bil prevaran, takrat iskrenost ful pomembna :roll:(mislim da ne!) ..mislim, da je takrat v tistem momentu clovek tako razocaran, da ga ne zanimajo nobena vprasanja v zvezi s tem..in ce ima clovek vsaj nekaj spostovanja do samega sebe, potem tudi iskrenost ne bo naredla nobenega cudeza.. ce nekoga prevaras, das jasno vedet, da ti ne pomeni dovolj oz. nic, in da zelis zakljucit zvezo z njim..ce imas nekoga resnicno rad, ter ti pomeni veliko, na kaj takega niti ne pomislis..
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 13. Maj. 2009 18:18

To da če maš nekoga rad, ga ne boš prevaral ne drži vedno, sploh po xx letih. Ne me zdej napadat, sam po nevemkolkih letih skupnega življenja, ko se človeka že mal naveličaš, oz. je vse ustaljeno, navajen si na nanj, želiš si spet neke napetosti, se mi ne zdi da če prevaraš da ga nimaš rad. nisi pa zaljubljen-to pa jasno. odvisno od okoliščin, kok časa si skupi.

pa tut glede tega, da če enkrat prevaraš moreš povedat..nevem, sam če bi se res zgodilo samo enkrat jst tega nebi hotla zvedet. Drugo je konstantno varanje, ampak če se enkrat zgodi, jst tega res nebi hotla vedet, ker bi dokončno zgubila zaupanje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]