Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 13. Apr. 2009 12:43

jaz pa menim, da je v vsakem primeru prevara, ce se gre za poljub ali za sex.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 13. Apr. 2009 12:44

sej pravim vsak to različno pojmuje..enim se zdi, da poljub ne steje pod prevaro... ampak le sex..tk da to je res cist odvisno od posameznika ter njegovega partnerja, kako gledata oziroma odreagirata v takšnem primeru...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 12:47

Morda se mu je zahotelo po tistem vznemerljivem občutku na začetku, ko se z nekom pentljaš.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 13. Apr. 2009 13:06

red_rose napisal/-a:sej vem, sej js sem tudi pac samo napisala, da si ne bomo nikol prisli skup. ker vem da veliko ljudi drugace razmislja

Razlika med ljudmi, ki pravijo, da je ignorance bliss, in tistimi, ki pravijo, da je pomembno vedet vse stvari, je, da imajo slednji ponotranjene bolj pravične moralne vrednote, ta prvi pa zagovarjajo zavajanje v imenu miru. Ampak ta slednji mir je kvečjemu zlagan.

Zdi se mi, da vas veliko ni dobro poslušalo učitelja pri urah etike v osnovni šoli, da imate sedaj takšne zgrešene misli.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 13:06

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:08, skupaj popravljeno 1 krat.
TrixyPixie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2009
Kraj: The world

Neprebrana objavaNapisal/-a TrixyPixie » 13. Apr. 2009 13:32

Mene je moj bivši prvič prevaral samo s poljubljanjem. Takoj mi je to tudi povedla, blo mu že "žal", oprostila sem mu in bila sva še naprej skupej. Čez 1 mesec me je prevaral še tko, da je z isto bejbo še sexal.
Nikol več, prisežem, ne bom nardila takšne napake!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 13. Apr. 2009 13:35

Ljudje pač nismo narejeni za monogamijo. Nekateri se proti temu težje borijo in varajo, drugim gre okej, tretji pa celo življenje po tihem ljubijo več oseb. :)
Sicer pa varanja ne toleriram, (žal?) se je kultura tudi v mene preveč zažrla.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Apr. 2009 14:22

Zame je varanje čist vse kar partner dela za mojim hrbtom, od kakšnih ˝sumljivih˝ klicev, smsov, poljubljanja, seksa...Pač vse tisto, kar vem da tud njemu ne bi blo prov, če bi jst počela.

In ja če bi ga prevarala bi mu povedala, ker bi me slaba vest tako razžirala da ne bi mogla s tem živet. In če bo moj kdaj mene prevaru (upam da ne) tud hočm, da mi pove.
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 13. Apr. 2009 16:17

sej ja ful je odvisno ves od situacije...jaz sem do zdaj vedno govorila, da ce se to zgodi je konec. ni debate! ampak, ko dozivis nekaj takega, drugace gledas...pa tud odvisno kaj cutis...ce nekaj cutis, se ne mores tako hitro odlocit...zato mi je tako tezko..
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Apr. 2009 17:13

^^ja sj o tem govorim, jst zdj neki govorim če bi pa sama dejansko pršla v takšno situacijo pa ne vem kako točn bi reagirala.

Kok sta pa stara če smem uprašat?
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a love.<3 » 13. Apr. 2009 19:07

Me je prevarou, in sicer samo enkrat pa še to naj bi bilo samo poljbljanje (kar mu sicer verjamem) in sm mu že prej govorila da neki bo in to in mi je oblublou da ne bo. Sva se pa zmenila, da mi pove če bo karkoli. In me je tut kuj naslednje jutro klicou pa povedou pa se mi opravičevav. Sam sm mu oprostila pa pač rekla da se enkrat usakmu naredi, da pa če bo naprej mu ne bom več.
Me pa zanima kako nekdo lahko večkrat oprošča varanje :?.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 13. Apr. 2009 19:39

Enako kot si lahko ti oprostila enkrat, lahko nekateri oproščajo večkrat.
V čem je razlika med 1 in 2? Enaka kot med 2 in 3 ali 56 in 57.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 13. Apr. 2009 19:43

ne vem no, če mu enkrat oprostiš in mu rečeš, da mu drugič ne boš, je vse kar si nardila to, da ti za drugič ne bo povedu.

midva se o varanju ne pogovarjava, za naju to sploh ni tema pogovora, ker nobeden tega ne odobrava. tudi varianta ''vsakmu se zgodi'' za naju ne obstaja. s tem se kar slepite, če se hočte, jaz se ne mislim.

aja pa ob komentarju od g00fy_qa sem se kar zgrozila. ljudje nismo narejeni za monogamijo?? to s kom in s kolkimi ljudmi bo nekdo, je stvar posameznika in tega kar ma v glavi, v monogamijo/poligamijo nas ne vleče neka višja sila.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 13. Apr. 2009 19:51

jst štejem velik stvari pod varanje. če bi ga pa oprostila bi blo pa odvisno od situacije. če tip po 10ih letih enkrat skoči čez plot, brez kakih čustev vmes, ga zlo verjetno nebi takoj poslala čez vrata, ampak bi probala rešit zadevo. Bi pa pomoje prej odpustila en seks, kot pa zaljubljenost v drugo, pa magari če nebi nikol bil z njo. men bi blo dost, da bi si nje želel bol kot mene in da bi mu bla ona skos v mislih.

po drugi strani pa spoštujem folk, ki zna dobro ločit ljubezen in seks in ga ne moti da je partner z drugim. zase dvomim da bom kdaj prišla do te točke...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 13. Apr. 2009 19:53

Bumbarka, punkie_ !

Ne kljubuj naši najglobji naravi!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov