Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
eh, če bi bila jst res ful pijana, bi bila verjetno zmožna prevarat, ker bi mi bilo takrat vseeno, ampak mi sicer ni, zato si postavim mejo, koliko bom spila, če fanta ni zraven. če trezno razmišljam o tem, ga itak ne bi prevarala, ampak lahko je govorit. drugače je, ko si v dejanski situaciji.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
mene pa zanima o kakem varanju dejansko mi govorimo... kaj sta z ono seksala, al samo poljubljala al kako?
ker samo poljub bi še mogoče lahko oprostila, da pa gre z drugo seksat, ap ga še lahko samo v rit brcnem
ker samo poljub bi še mogoče lahko oprostila, da pa gre z drugo seksat, ap ga še lahko samo v rit brcnem
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
js pa nevem če nebi poljuba teži oprostila.. kr se mi zdi, da če je za poljub prpravlen tip prevarat, nekaj more bit za tem.. moje razmišljanje.. sicer pa nevem, če bom v situaciji bom najlaži povedala..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- *ladybird*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: štajerska
tud js mam eno podobno zgodbo pa bi rabla par nasvetov....s fantom sva bila skupaj leto in pol ko je zacelo malo skripat, ker sem veliko delala...imam tudi tako delo, da delam vsak vikend ko je on zunaj in pije s kolegi...zacelo se je govorit, da me vara, vendar je zanikal....cez pol leta, sem od nekoga slucajno zvedla ( na valentinovo
), da me je prevaral s kolegico. Potem je se sam priznal in je slo v zvezi se sam navzdol...nisem mu mogla zaupat, ker je se vedno vsako soboto koma pijan in js ne vem kaj pocne....potem se je govorilo se za veliko drugih deklet, da je bil z njimi....pocasi sem imela dosti vsega in mu rekla, da bi rada pavzo in potem bi rada vedla za vse prevare, da se odlocim ce mu lahko odpustim...priznal je da me je večkrat varal s to kolegico (ni slo za seks) in se z eno drugo....in meni se je podrl svet....ampak sem mu oprostila...problem je da je od tega ze eno leto pa mu ne morem zaupat...ni vec isto in veckrat mu mecem naprej in se kregava. Ful ga mam rada in vem da ima tud on mene, ampak mislim da mu ni tak zal da tega ne bi kdaj spet ko je pijan naredil....kaj naj...ne znam it naprej
![sad :(](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/sad.gif)
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Prvo kot prvo, če praviš, da si mu oprostila in sprejela to njegovo napako, ni fer, da mu to zdej naprej mečeš.
Iz tvojega posta se pa vseeno jasno vidi, da mu nisi oprostila. Zdi se mi brezveze, da vztrajaš v zvezi, v kateri ne zaupaš svojemu partnerju. Lahko, da se imata ful rada, ampak samo ljubezen ni bila še nikoli dovolj. Zato bi js na tvojem mestu zaključila to zgodbo.
Iz tvojega posta se pa vseeno jasno vidi, da mu nisi oprostila. Zdi se mi brezveze, da vztrajaš v zvezi, v kateri ne zaupaš svojemu partnerju. Lahko, da se imata ful rada, ampak samo ljubezen ni bila še nikoli dovolj. Zato bi js na tvojem mestu zaključila to zgodbo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*ladybird* mislim, da se zavedaš, da zveza v kateri ni zaupanja ni zveza v pravem pomenu besede. Fant je zapravil tvoje zaupanje. Lepo da se trudiš za vajino zvez in lepo je da se imata rada, ampak če ni zaupanja ni ničesar. Poglej naprej in se vprašaj, če res želiš živeti v dvomih, metanju naprej in prepiru.
-
sej vrjetn je mislla njegovo kolegico?
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
jaz mu pa tega ne bi mogla oprostit... čeprav sme rpej rekla da poljub bi še mogoče oprostila, ampak v tvojem priemru pa mu ne bi iz naslednjih razlogov:
-ker si za prevaro zvedla na valentinovo in bi se skoz na ta praznik spomnila kaj si zvedela, in bi bil cel praznik pokvarjen
-ker si ti delala, on pa se je medtem kurbal
-ker ne kaže obžalovanja
-ker je to naredil celo s kolegico.. mislim kaj se ma ta kurba vtikovat med vaju?
-ker se stvari niso spemenile, ker še zmeraj hodi naokoli koma pijan in se sploh ne trudi, da bi si spet pridobil tvoje zaupanje...
ne vem kaj še sploh delaš s takim... saj rad te ima lahko tudi nekdo drug, ki ti bo še polek tega zvest!
-ker si za prevaro zvedla na valentinovo in bi se skoz na ta praznik spomnila kaj si zvedela, in bi bil cel praznik pokvarjen
-ker si ti delala, on pa se je medtem kurbal
-ker ne kaže obžalovanja
-ker je to naredil celo s kolegico.. mislim kaj se ma ta kurba vtikovat med vaju?
-ker se stvari niso spemenile, ker še zmeraj hodi naokoli koma pijan in se sploh ne trudi, da bi si spet pridobil tvoje zaupanje...
ne vem kaj še sploh delaš s takim... saj rad te ima lahko tudi nekdo drug, ki ti bo še polek tega zvest!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
srčica* napisal/-a:-ker je to naredil celo s kolegico.. mislim kaj se ma ta kurba vtikovat med vaju?
jooj no.. fant jo je očitno varou brez obžalovanja, kar precej časa, ampak punca je pa kurba?? in ona se med njiju vtika? sej ne rečem, da je tut punca kriva.. sam zdej je cela krivda na ženskem spolu..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]