Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 05. Mar. 2009 18:24

*LooBika* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:..in v velikih primerih se zacne vse skupaj le z "nedolznimi" chati ...

To je pa res. Še najbolj varno je, če preprosto eliminiraš vse pogovore z drugimi osebami. Oziroma vsaj partnerju vestno vsak dan poročaš o njih.
Nikoli namreč ne veš, kdaj bo small talk o pomanjkanju drobiža s trgovko v Sparu privedel do afere.

Tocn tk,ker zivimo v taksnem casu..ljudje so cedalje bolj skodozeljni..ne prenesejo sreče drugih...in so pripravljeni "iz muhe naredit slona"..zaradi nekega nedolznega pogovora, pogleda ali chata... In se vedno mislim,da je iskrenost (s tem povezano tudi zaupanje) temelj vsake resne zveze...

ne morem verjet. :rofl:

edit: pa kaj mate ženske z mobiteli od svojih tipov??? jst mu kdaj kakšno cifro poiščem ko vozi, al pa sms napišem, ampak mi nekak ne rata ponesreč pregledat prejetih sporočil al pa klicev? :gruebel:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 05. Mar. 2009 18:30

rinca napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:..in v velikih primerih se zacne vse skupaj le z "nedolznimi" chati ...

To je pa res. Še najbolj varno je, če preprosto eliminiraš vse pogovore z drugimi osebami. Oziroma vsaj partnerju vestno vsak dan poročaš o njih.
Nikoli namreč ne veš, kdaj bo small talk o pomanjkanju drobiža s trgovko v Sparu privedel do afere.

Tocn tk,ker zivimo v taksnem casu..ljudje so cedalje bolj skodozeljni..ne prenesejo sreče drugih...in so pripravljeni "iz muhe naredit slona"..zaradi nekega nedolznega pogovora, pogleda ali chata... In se vedno mislim,da je iskrenost (s tem povezano tudi zaupanje) temelj vsake resne zveze...

ne morem verjet. :rofl:

edit: pa kaj mate ženske z mobiteli od svojih tipov??? jst mu kdaj kakšno cifro poiščem ko vozi, al pa sms napišem, ampak mi nekak ne rata ponesreč pregledat prejetih sporočil al pa klicev? :gruebel:

*LooBika*, mal preresno si vzela, preber še enkrat pa boš opazla da je blo napisan z velko mero sarkazma :)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 05. Mar. 2009 18:47

hardcandy napisal/-a: ...z eno punco si je dopisoval,da bi jo ful rad videl,da mu naj pošle sliko k je že mal pozabu kakšna je in da lahko brez problema pride do nje na obalo...wtf???
tale post
in post v katerem punca piše, da fant povsem normalno komunicira s kolegico s faksa glede predavanj, izpitov in o nakupu računalnika... se povsem razlikujeta. ob temle postu lahka samo rečem, da ženska ni normalno ljubosumna, temveč brca v temo v njeni zvezi - a tip naj skensla cist vse stike z zenskim spolom?
ob citiranem postu bi pa men film poknu. to, da si moj fant blazno želi videti neko dekle in jo prosi za sliko, ker je že pozabil kako zgleda in, da pride na obalo brez težav, da njo vidi. hell no! :evil:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 05. Mar. 2009 22:27

Hardcandy, jez bi ga šla mal zasledovat enkrat. Vem, da se čuje otročje, sam učasih treba tudi kej tazga. Meni npr. je pred 3 leti ena punca rekla v faco, da me tip vara, ma valda sm raje njemu vrjela kot njej, ki se še nikdar z njo nism menla. No, pred par mesci sva končala iz drugih razlogov in hmal za tem sm zvedla, da me je res varal :(. Ni vedno za verjet tipom. Jez bi na tvojem mestu mal ga presenetla kdaj na kkm mestu, pa še mal mobitel čekirala (ja kr napadte zdej tiste, ki ste proti temu, jez sm tudi zaupala, pa se mi je usa folk menda smejal za hrbtom ku mi je bivši rogove natikal). Ki brez veze se direkt poment z njim, ki po moje bo use zanikal. Al pa ne ne no, ti ga poznaš kak je. Sam meni ne deluje lih nedolžno to pisanje sporočilc :? .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 13. Apr. 2009 10:07

Hej!
tudi jaz sem prisla v klub prevaranih...s fantom sva skupaj leto in pol...zgodilo se je tako, da smo sli ven (jaz s svojo druzbo on s svojo) in naj bi se kasneje dobili vsi skupaj. Nakar se slisiva, kdaj pridejo. Cakala sem eno uro, vmes klicala, ni se javil. Kasneje smo sli z mojo druzbo naprej ven, ampak sem sla prej domov, ker mi ni bilo vec in sla spat. Ni se javil....zjutraj me klice in rece, ce se lahko dobiva, ker je nekaj narobe. Povedal mi je, da pred nekaj meseci ga nikoli ni primlo, da bi pomislil oz. si zazelel drugo zensko do vceraj, ko je poljubil neko punco in se sam ne ve zakaj. Sicer so nekaj malega spili, ampak je rekel, da se je vsega zavedal, ne ve pa zakaj je sel do nje in to storil. Govoril mi je, da nisem jaz nic kriva. Da ce bi bilo doma vse v redu, se tega ne bi zgodilo. Ne bi se dogajale stvari, ki so se. Da si tega nisem niti najmanj zasluzila in damu zato zadnjih nekaj mesecev nic ni prav, niti doma, niti jaz niti on sam (samo zato, ker je nezadovoljen sam s sabo in s situacijo doma). Doma ima probleme z ocimom (ki se grdo obnasa tudi do njegove mame), se ne razumeta in nikoli se ne izpove, vedno zadrzuje v sebi, potem pa mu poci. Skoz zivi pod pritiskom doma in se zeli preseliti. Pred meseci sem mu govorila naj gre na svoje, naj vsaj proba, ce ne ga bo mati vedno sprejela nazaj. Ne vem zakaj se je to zgodilo...ne vem kaj naredit in ne vem, ce je vredno odpuscanja. Povedal mi je, da sem mu vse dajala, on pa me poleg svojih problemov nikoli ni poslusal, nikoli ni vprasal, kaj me tare, ker je mel ze svojih prevec. Premalo mi je dajal je se rekel, ce bi bil drug cas in drugo okolje bi bila idealen par in bi mi vse to lahko dal, trenutno pa sam ne ve kaj bi s sabo. Pri nama je bilo glede custev, ljubezni in tega vse postimano, imela sva se rada, se imava se zdaj. ni bilo to, da mu je kaj manjkalo, glede custev, pozornosti. prej bi lahko jaz, kateri mi je primanjkovalo vse to sla varat. ampak na to nikoli nisem pomislila in to mi je res nekaj najhujsega kaj se ti lahko v partnerstvu zgodi. Vedno sem govorila, da ce me tip prevara, mu ne oprostim in je konec! zdaj ko sem v situaciji, ne vem kaj naj naredim res...sploh ne razumem potem zakaj je prislo do tega. Bojim se, da ne bo naredil kaj doma, da ga ne bo zabluzil in se v tej zalosti izgubil, ne vedec kako in kaj. Rekel se je da me je imel rad pred tem in me se vedno ima in da beseda oprosti ni dovolj, da bi se opravicil, ker je sel res predalec. Plus je to, da mi je sam povedal, da ni skril, ampak mi je bad, ker ne vem ce bi lahko se naprej bila z njim, ce bi sla preko tega. Ne vem, nimam vec zaupanja...tega kar me je bilo najbolj strah, se mi je zgodilo. Kaj mi predlagate? res vec ne vem kaj naj....Sad((((
prosim pomagajte mi...res sem brezupna!!
hvala!
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka

Hej!ma nekaj steka ta forum ej
Zadnjič spremenil kjuti, dne 13. Apr. 2009 10:16, skupaj popravljeno 2 krat.
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka

.abc
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Apr. 2009 10:36

^^a pred tem sta se pa uredu razumela oz. je bilo med vama vse v najlepšem redu? Ni blo kakšnega čudnega vedenja z njegove strani? Se velik kregata?

Hmm jst ne vem kako bi reagirala če bi mi moj to zdele naredu. Naprej vem, da bi bla do konca jezna na njega, sam pol pa ne vem...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 13. Apr. 2009 10:39

težka, kaj narediti, to se boš mogla sama odločit, samo vprašaj se če res misliš, da je bilo to samo to enkrat, ali bo zdej vedno k bo mel težave v življenju varal? mislim nevem zakaj ima pa potem tebe?
v življenju se veliko stvari zgodi in ponavadi imaš partnerja zato, da se lahko obrneš na njega, podpora in to, ne pa da greš vn in prevaraš s prvo, ki pride. js pač tega ne zastopim in tudi svojemu nebi mogla oprostiti, ker mu preprosto nebi zaupala več, plus totalno bi se mi zgabil, ker kaj nej delam s človekom, ki se raje liže s drugo, kot pa obrne name...
nevem no, moje mnenje, ti če čutiš, da si lahko po tem z njemu pa bodi...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Apr. 2009 10:40

Sem že doživela ta šok oz. strto srce (pa naj se sliši zadnje še tako obrabljeno), vendar ne z osebo, s katero bi bila skupaj. Večkrat mi je obljubljal stvari, ki jih ni nikoli izpolnil in bil v tem tako prepričljiv (kako sem samo njegova itd.), da sem mu začela verjeti, jasno. Bil je prvi in zadnji, ki me je takole speljal na led. So pa že prejšnje razpadle zveze bile grenke, ampak ne tako zelo kot pri njem, s katerim niti nisem bila skupaj. Hja, čudna so pota v življenju, kaj naj drugega rečem... :?
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 13. Apr. 2009 10:45

ja pred tem je blo vse kul, samo nekje zadnjih nekaj mesecev se je vse stopnjevalo, kreganje zaradi pritiska doma in pol sem vse mogla jaz trpet, ker mu ni blo nic prav. pa se to mi je rekel, da sem perfect, da vse nardim prav, da ga to ful moti pri meni. zakaj kdaj ne naredim, kaj po svoje, zakaj vedno ustrezem, pa vse naredim, tako kot bi si vsak v zvezi zelel. vse to naj ne bi imelo veze z mano, ampak je takrat v tistem trenutku, namesto da bi kaj razbil al pa zazgal v zid, zazvalo pac eno tam...samo ne vem ne gre mi to v glavo...zakaj..ker se sam ne ve zakaj je to nardil...mogoce sploh ni prvega odg.pac v tistem trenutku, se je vse nabralo (pritisk, stres glede vsega) in alkohol je samo se dodatno pomagal, da to nardi..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Apr. 2009 10:52

Jaz mislim, da si vsakdo zasluži še eno priložnost, ne pa da odleti ob prvi napaki.

Ampak (!), prepričaj se, da je šlo res za enkratno napako, ki je ne bo ponavljal. Tip ima probleme doma in bil je pijan, lahko razumem, zakaj je zajebal. Ampak daj mu vedet, da mu oprostiš tokrat, če misli pa poljubljanje drugih žensk tudi vnaprej uporabljat kot taktiko bega od problemov, pa ve, kje so vrata.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 13. Apr. 2009 11:07

^^ja jullia_ jst se čist strinjam s tabo. Sam jsr recimo bi težko pozabla kakšnokol prevaro, tud če bi ˝oprostila˝, pol bi mi šlo vedno to po glavi ko bi kam šel..ok sej vem, pol bi bla jst problem, sam ne vem ko maš enkrat en povod za to, je težko pozabit.

kjuti če mu zaupaš in če mata drgač lep odnos pol ga ne kr odpikat; pomoje si zasluži drugo priložnost (ne pa potem še 2., 3...), če veš da mu je res hudo zarad tega kar je naredu.
Čeprov jst vem, da bi me žrlo potem to skos.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 13. Apr. 2009 11:08

če je nekdo prevaral in mu je v resnici žal, tega vrjetno ne bo ponovil. Poznam veliko ljudi, ki jim je bilo zares iskreno žal da so varali, in je njih vse to še bolj bolelo kot tistega ki je bil prevaran...

Če pa sam pri sebi veš, da ti je vseeno in da se niti ne počutiš krivega, minaš slabe vesti (oziroma jo imaš samo zato ker je moralno da jo imaš), pa se bo po vsej verjetnosti ponovilo...

Vsaj po mojem mnenju je tako.

Jaz sem varanje enkrat oprostila, pa še vedno menim da sem naredila prav..
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 11:26

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:10, skupaj popravljeno 3 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov