Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 29. Dec. 2008 2:55

Če se ne kdo ne strinja s tabo, še ne pomeni, da ne razume.
In ja, forum je namenjen debatam, ne pa vsiljevanju mnenj.
No lej, sej ubistvu...nima veze. Zarad mene lahko napišeš še 50 postov z isto kontradiktorno vsebino.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 29. Dec. 2008 7:11

*purple* napisal/-a:ja nevem, če folk ne razume mu je zgleda treba šestkrat povedat.
in debatiramo, smo že pozabil zakaj forum je?
In ne nism vzvišena,nevem zakaj bi bla.
aha, o obsojenju....Če bo en mene skušal obsodit pa če bom mela jst osebno čisto vest ne bom obsojena in se ne bom pustila obsodit.to je to.

Ja, pišeš zelo vzvišeno; poleg tega se izražaš nesramno in serviraš nepotrebne in neustrezne primerjave!

In "folk te razume"", če mu poveš 1krat, ni treba 6krat...
In tut če boš povedala 6krat se ne bodo vsi strinjali s tabo .

...grow up!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Dec. 2008 11:17

:) kukr sm povedala....
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Dec. 2008 11:36

*purple* napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Kva jst ne prebavlam folka, k zna sam obsojat in sam tisto, kar oni delajo/misljo je edino pravilno in sveto :roll: Če eni/enmu paše vsak dan z drugim/drugo seksat, so what?! Zarad tega se vam ni treba nč ogrožene počutit. On/a dobi svoj užitek, vi pa svojga k že cel življenje seksate sam z enim tipom...ala vam vera! Eni pač ne povezujejo seksa z ljubeznijo in se lahko dajo dol sam zarad potrebe, al pa fizične privlačnosti. Pač drugač gledajo na to in to še ne pomen, da je s tem kej narobe. Eni si pa pač ne morjo zamislt, da bi seksal z nekom, s katerim niso čustveno povezani. Jst pravm, kakor komu paše!

mislm bruhi,res!Če ne prebavlaš tazga folka potem butaj z glavo v zid, ker žal, tak folk obstaja in bo še naprej izražal svoja mnenja!
Pa kaj bi vi radi, da se use "negativne" tabu teme potisne ob stran in o njih ne govori?Če lahko nekdo izrazi mnenje, da so mu te stvari ok, lahko tudi drugi izrazimo mnenje, da nam niso!
Potem lahko tudi v temi o pudru začnemo na isti princip, ti je ušeč ta puder?kratko jedrnato ja ali ne a ne?Žal, draga, tkole pač ne bo šlo!

Noelia...seveda lahko podpiramo ali ne podpiramo.mogoče se me tm kr ena ne tiče, ampak kajkmalu se lahko začne tikat tudi mene!zakaj bi obsojali/neobsojali in podpirali/nepodpirali vojno v Iraku, sej se nas ne tiče?No?

kaj se zgodi s telesom?telo verjetno ostane isto, če ne faše kšne bolezni.Moja duša pač ne.
Moje telo je namenjeno samo tistim, ki jim pomenim jaz cela nekaj in ne samo moja luknja!sex ne jemljem kot sredstvo za sproščanje, ampak za nekaj več, za nekaj ki je med dvema ki nekaj čutita eden do drugega, ki čutita neka globlja čustva.In kdorkoli mene vidi samo kot sredstvo za sprostit, žal...Naj se sprošča na roko!
In užitka jst v tem ne vidim, usaj tako velikega ne, da bi razdajala telo naokoli.
In ja, tud jst sm bla med prvim in drugim sexom samska tri leta.okoli mene so bili fantje, lahko bi sexala kar nekajkrat, ampak nisem, ker nočem iz zgoraj naštetih razlogou.Zase sem psokrbela sama in čist komot zdržala.In ne verjamem, da se ne da, če se pa res ne da, bo pa verjetno kakšna ninfomanija vmes, kar zahteva zdravljenje.
Pač ljudje ki se prepustijo usakomur, ki v kratkem času naberejo nevemkolk spolnih partnerjev in tega nikoli ne obžalujejo ali celo želijo več, zame pač niso na mestu.face it!

roberta r...ne gre se za usak sex...gre se za tiste, ki ornk menjavajo partnerje...

In kaj me pol napadaš zdj tle, če sm jst tud (tko k ti) sam izrazla svoje mnenje, pa če se tega tko fajn zavedaš, da mamo ljudje različna mnenja?!? A si mogoče ti tista, ki bi mogla it butat z glavo ob zid?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 29. Dec. 2008 12:20

Ahh, purple bi itak - kot vedno - rada imela zadnjo besedo oz. najbolje bi bilo, da bi na koncu cel forum pritrdil njenemu mnenju in nikjer ne bi bilo nikogar več, ki bi izražal svoje nasprotujoče mnenje...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Dec. 2008 12:47

renatka_ napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima, čist tak. Koliko vas dojema kot varanje "stiskanje" z neko osebo? Brez poljubov in vsega ostalega?

Stiskanje z osebo v smislu mečkanja? Če gre za mečkanje, ki traja dalj časa, potem po moje že gre za neke vrste varanje. Če pa govorimo o samo objemu, potem to ni varanje.
Sem pa ravno včeraj razmišljala o tem, ko me je, ko smo bili zunaj, nek prijatelj močno objel za par sekund in mi je tako pasalo. In potem še tisti njegov vedno preveč globok pogled, da me je kar sram ratalo. :oops: Potem sem imela pa takoj slabo vest, zaradi partnerja, čeprav se jaz njega nisem niti dotaknila in nič. Domnevam pa, da gre samo za to, da mi paše malo pozornosti drugih fantov, saj sva z mojim skupaj že 4,5 leta. Vem pa, da se z drugim ne bi nikoli "mečkala" oz. nakakršen koli način flirtala, ker bi se počutila res zelo bedno. Tako da če imaš partnerja, je kakršnokoli ne-prijateljsko stiskanje z osebo, pomoje varanje. Pač odvisno od občutkov, ki jih imaš do te osebe.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Dec. 2008 14:14

Mimi_M napisal/-a:Ahh, purple bi itak - kot vedno - rada imela zadnjo besedo oz. najbolje bi bilo, da bi na koncu cel forum pritrdil njenemu mnenju in nikjer ne bi bilo nikogar več, ki bi izražal svoje nasprotujoče mnenje...

kaj si pa mislna? :D
super imamo temo o Purpl, lahko bi jo še preimenovali :D bo še kdo kej povedal? :D
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 29. Dec. 2008 15:09

Ne hvala.......preveč dočgočasna tema :wink:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 29. Dec. 2008 16:47

lorelaj napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Mene pa samo nekaj zanima, čist tak. Koliko vas dojema kot varanje "stiskanje" z neko osebo? Brez poljubov in vsega ostalega?

Stiskanje z osebo v smislu mečkanja?

Ja, nekaj takega. Na kavču, ampak kot sem že rekla, brez poljubov in tega. Sprašujem za kolegico, ker ne ve kako bi drugi to jemali (takšno početje v resni zvezi).
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 29. Dec. 2008 17:51

^^Ok jst bi tud to uzela kot neke vrste varanje. Ne vem no, vrjetn tud mojmu fantu ne bi blo kul da bi se jst stiskala z nekom drugim ki ni moj fant.
Ok razn če je to res kakšn prijateljski objem- sicer se pa razlika vidi takoj!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Dec. 2008 19:20

^^

To se tudi meni zdi varanje. In kot pravi Žuža, razlika med prijateljskim in neprijateljskim objemom se vidi takoj.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Dec. 2008 21:08

Zame je varanje usako tisto dejanje, k bi me zabolelo in prizadelo. Dopuščam možnost, da je odvisno od okoliščin, odnosa s partnerjem in mojega osebnega (mentalnega) stanja.

U situaciji, u kakršni sm zdej, bi kot varanje vidla že tesnejši prijateljski objem, pred mesci bi se ob čem takem samo nasmehnla ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 30. Dec. 2008 0:15

*purple* napisal/-a:Noelia...seveda lahko podpiramo ali ne podpiramo.mogoče se me tm kr ena ne tiče, ampak kajkmalu se lahko začne tikat tudi mene!zakaj bi obsojali/neobsojali in podpirali/nepodpirali vojno v Iraku, sej se nas ne tiče?No?

Vojna pobija nedolžne ljudi, seks je osebna stvar. Super primerjava.
Maped100 napisal/-a:mene osebno boli .... Zarad mene se gonte in fukarajte ipd. Pač moje osebno mnenje je da se nekatere res preveč gonijo kot žvali...

Meni osebno je bolj cool, če imaš nekje nekoga, da ko te prime se greš mau požgat ipd.. da nerabš vsakič iskat na novo pa novo nabijat... :D Kapiš?
Bolj humano

Drgač pa tud prostitutke ne uzamejo vsazga deca. Mam neko srečo v nesreči, da poznam punco, ki je prostitutka, kot študentka in pozna veliko svoje konkurence. Pravi pa naslednje "po telefonu se zmenim z njim, če deluje neurejeno in mi ni privlačen enostavno nebom sexala z njim, pa čeprav bi mi plačal" :roll:

1. Že drugič sprašujem s kom se mečkajo te punce?
2. Nihče ne vzame vsakega. Seksamo z ljudmi, ki nas privlačijo.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 30. Dec. 2008 19:09

Yazmeen napisal/-a:Kva jst ne prebavlam folka, k zna sam obsojat in sam tisto, kar oni delajo/misljo je edino pravilno in sveto :roll: Če eni/enmu paše vsak dan z drugim/drugo seksat, so what?! Zarad tega se vam ni treba nč ogrožene počutit. On/a dobi svoj užitek, vi pa svojga k že cel življenje seksate sam z enim tipom...ala vam vera! Eni pač ne povezujejo seksa z ljubeznijo in se lahko dajo dol sam zarad potrebe, al pa fizične privlačnosti. Pač drugač gledajo na to in to še ne pomen, da je s tem kej narobe. Eni si pa pač ne morjo zamislt, da bi seksal z nekom, s katerim niso čustveno povezani. Jst pravm, kakor komu paše!

sej me itak ne briga,kak komu paše.sam ne vem kak lahk nekdo tak na gosto menja spolne partnerje.in se prav nč ogroženo ne počutim zarad unih,ki to počnejo.itak ljubezen in sex mata ful malo skupnih točk.sam neko brezvezno kavsanje tud ni ničemur podobno.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jan. 2009 16:20

merisima napisal/-a:sej me itak ne briga,kak komu paše.sam ne vem kak lahk nekdo tak na gosto menja spolne partnerje.in se prav nč ogroženo ne počutim zarad unih,ki to počnejo.itak ljubezen in sex mata ful malo skupnih točk.sam neko brezvezno kavsanje tud ni ničemur podobno.

Enim to pač paše... Sama zase vem, da nisem tak tip človeka, da bi tako pogosto menjala spolne partnerje (mogoče sem takega mnenja zato, ker imam sama fanta). Mogoče bom drugače razmišljala, ko s fantom ne bova več skupaj, tega ne morem vedet. Zdaj se mi zdi to nesprejemljivo, takrat pa mi ne bo in se ne bom ozirala na druge in njihova mnenja (kar je edino pravilno)

Če nekomu to paše, nej dela. Ni treba sex jemati kot neko "posledico" ljubezni, ali nekaj, kar se zgodi samo takrat, ko sta dva noro noro brezpogojno zaljubljena.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov