Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 18. Dec. 2008 18:20

vrednagreha napisal/-a:
Sandraaa napisal/-a:Če te prevara enkrat te prevara tudi drugič, tretjič, četrtič itd. Izkušnje... :(

Se ne strinjam!!!!!

Hm, odvisno od stanja k te vara. Če se tega kao ne zaveda in je blo u treutku pjanosti pole okei, ma da je šou sam u to da bo z drugo, pol vrjamem da bi šou šenkrt.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 18. Dec. 2008 20:49

Maped100 napisal/-a:dve punce in enga tipa, k jih poznam, pravijo da so imeli pri varanju samo prvič velikega moralca... vse naslednje je bilo čist cool pravjo. In zarad tega nimajo svojih partnerjev nič manj radi...

Tip pa punca sta poročena, ena punca je v zvezi, otroke pa ima samo tip.

res pogumno od njih.. :roll:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 18. Dec. 2008 21:09

men je pa res čudn kako lahko ti ljudje še naprej normalno živijo in upajo pogledat partnerju v oči :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 18. Dec. 2008 21:52

a ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 18. Dec. 2008 23:19

NIA carica... huda prijava... :D :D

"če samo misliš" :)

:twisted: :D :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 18. Dec. 2008 23:54

[She.] napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:
Sandraaa napisal/-a:Če te prevara enkrat te prevara tudi drugič, tretjič, četrtič itd. Izkušnje... :(

Se ne strinjam!!!!!

Hm, odvisno od stanja k te vara. Če se tega kao ne zaveda in je blo u treutku pjanosti pole okei, ma da je šou sam u to da bo z drugo, pol vrjamem da bi šou šenkrt.

Tud pijanost, zadetost alpa karkoli podobnega ni nikakršno opravičilo za varanje. Seprav se ga 5x napije, ne ve kaj dela, te 5x prevara, ker pač ni bil priseben čist je pa okej al kaj? :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 19. Dec. 2008 0:02

KiLLyKa pravno gledano bi bilo tako kot praviš, če sem si prav zapomnila od prava, se lahk na to sklicuješ - kao stanje neprištevnosti :D drugače se pa jaz s tem ne strinjam in to res ni nobeno opravičilo. Sej si je sam kriv/a, da se je napil/a in prevaral/a.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Dec. 2008 7:58

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 19. Dec. 2008 9:01

"misliš da ljubiš", samo da nisi sam, da imaš družbo, občasne čustvene izlive in f**... da nisi osamljen, da imaš skom kam it...

Nekaj takšnega? :)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 19. Dec. 2008 15:04

KiLLyKa napisal/-a:
[She.] napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:

Se ne strinjam!!!!!

Tud pijanost, zadetost alpa karkoli podobnega ni nikakršno opravičilo za varanje. Seprav se ga 5x napije, ne ve kaj dela, te 5x prevara, ker pač ni bil priseben čist je pa okej al kaj? :)

Ne, meni to tud nebi blo opravićilo. Sam dostim pa je.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 19. Dec. 2008 15:48

Ta zadeva je sicer zelo preprosta ... kot opravičilo ponavadi vzamejo tiste punce, ki so slepo zaljubljene, in mislijo, da bi brez tega tipa dobesedno dehidrirale zaradi povečanega izliva vode iz telesa (solz). Ko ta evforija/zaljubljenost mine, pa jih večina že zna razmišljati s trezno glavo in se zaveda posledic, ki jih prinese (enkratno) varanje ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 20. Dec. 2008 12:55

jz se pa usen strinjam s tem, preveč primerov poznam ko tole drži... tko da punce ne nasedat temu potem njegovim besedam kako mu je žal, kako te ima rad. če bi te res imel rad te nebi prevaral ne prvič, en drugič ne nikol. dobr premislte preden se odločite mu dat še eno priložnost ker bo hitr rabu še tretjo pa četrto... :roll:
jz poznam tok primerov ko je punca dala drugo priložnost pa je tip spet isto naredu, zato sm si sama pri sebi prisegla da če mi kej tazga naredi je konec z nama.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Dec. 2008 13:01

^^ Ok če bi me enkrat prevaru bi mu najbrž dala drugo priložnost, čeprov ne vem kako bi se sploh obnesl ker sem kr dost ljubosumna.
Če bi me pa pol še drugič prevaru..pol pa ni več izbire.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 20. Dec. 2008 13:04

ja sj to, če da drugo priložnost nikol več ne more bit isto, zato tud jz dvomm da je taka zveza lahko v prihodnje še uspešna, ker maš vedno to nekje v sebi in je zlo težko pol s tem nadaljevat... sploh ker nikol več ne morš bit sigurna kaj je naredu, a ti kej prikriva itd...
ljudje, ne varat :(
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Dec. 2008 13:34

^^ Dost je tud odvisno od osebe. Eni lahko še vedno zaupajo, drugi pa ne. Jst pomoje ne bi mogla.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov