Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 20. Nov. 2008 21:07

Marcela123 napisal/-a:kaj pa jaz..ko imam zlatega fanta, ki ga imam rada in si nekako ne želim živeti življenja brez njega, ker mi je preveč lepo z njim. On mi je človek, ki bi si ga želeli ob sebi.

Vendar sva že dolgo skupaj in mene tu in tam zaščemi kdo drug, vendar se vedno držim nazaj, to pa za voljo najine veze, spominov in življenje ki ga živima. Tako si rečem koliko je vredno imeti avanturo za eno noč z nekom ki mi je všeč? Je vredno zavreči leta in leta veze, za priložnostni seks? Moj odgovor bolj kot ja temelji k ne, ampak vseeno me prime...

imate, ste imele podobno situacijo..kako se je odvilo. LP

sem imela enkrat ja. in sem ugotovila, da je moj fant še vedno tisto zlato in naj vse kar sem si lahko kdaj želela.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 20. Nov. 2008 21:13

No offence, ampak...
1. Tema je varanje in debatiranje okoli varanja, želje po varanju, izkušnje (pre)varanih,...
2. Noelia ne izpostavlja, kako je nekaj boljše od drugega, ampak govori o tem, kako nekomu paše eno, drugemu pa drugo. In če njej paše eno, nima nihče pravice, da jo prepričuje v drugo (in obratno).
3. Marcela123, poznam ljudi, ki so v takšni situaciji kot ti. Sama ne morem dat primerjave, ker nimam dolgotrajne zveze za seboj. Med temi, ki jih poznam, se nahajajo tisti, ki raskirajo propad zveze za hiter sex, kot tudi tisti, ki se držijo nazaj, četudi si želijo preizkusiti nekaj novega.
Verjetno ga ni človeka, ki si ne zaželi spremembe po toliko in toliko letih skupnega življenja, vzponih in padcih, vprašanje je le, kako se s tem spopade.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Nov. 2008 22:04

*purple* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:^^ vse je sprejemljivo in zaželjeno, dokler se to ne zgodi nam :eek:

in to je to.
Ničkolikokrat se sliši ravno take primere.Najprej use glasne, ker so itak prepričane da jih njihov zlatko ne bo prevaral, ko pa jih, pa v jok pa na drevo in nikol dol.

Zdej pa draga moja ljubica... Odgovorila ti bo ena izmed tistih, ki zaupa svojemu zlatkotu...

Bla sm že prevarana... Od njega. 1x. In guess what?! Js sm ga tudi že... Pa najina zveza še vedno obstaja... Ker sva razčistla in veva, kako sva se ob varanju (še posebi PO varanju) počutla (in ne...se nisva jokajoč skrivala na drevo). Ko sm ga prevarala, sem bila prizadeta in sem se jokala še nekaj dni po tem, klela samo sebe, si uničila maturantski izlet... Ko me je on prevaral, se je počutil isto... In za oba vem, da nisva pripravljena, da bi šla to še 1x skozi... In tudi nočeva...

Po tem neljubem dogodku sva se pogovorila, razčistla vse med nama, poiskala vzroke, si povedla, kaj sva takrat občutla, kako sva reagirala, kako je bilo med varanjem... Vse sva si povedla, tudi tiste bolj intimne stvari... In to naju je rešilo. Še vedno sva skupaj, o varanju se pogovarjava zelo sproščeno, ker veva, da glede tega nič več ne skrivava...

In si zaupava. In ja... Za sedaj vem, da me fant ne bi prevaral. (Mogoče pa vam je to tako težko verjet, ker ne razumete, da zame varanje NI plesanje in miganje z drugo žensko.) In lahko sem oh-in-sploh naivna in bedna in nevemkajševse... Sama vem, da sva tudi po tem neljubem dogodku znala naredit, da sva še vedno srečna...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Nov. 2008 22:11

no jst pač "zlatkotu" ( v narekovajih je zato, ker svoj sijaj zlata seveda zgubi), v tvojem primeru nebi več zaupala, niti verjetno nebi bla več z njim.
In še edno enako mislim, kot sem napisala.Mogoče si ti rešila svojo zvezo na tak način, ampak dejansko obstaja malomorje ljudi, ki najprej trdijo eno ker nevem, hočjo izpast frajerke al kaj (pa to se ne nananša na nobeno tlele), na koncu pa taka največ solz pretoči.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Nov. 2008 22:16

*purple* napisal/-a:In še edno enako mislim, kot sem napisala.Mogoče si ti rešila svojo zvezo na tak način, ampak dejansko obstaja malomorje ljudi, ki najprej trdijo eno ker nevem, hočjo izpast frajerke al kaj (pa to se ne nananša na nobeno tlele), na koncu pa taka največ solz pretoči.

Mislim, da na tak način ni težko rešit zveze. Samo potrpežljiv je treba bit in poslušat tudi drugo stran... Se poglobit u problem. Ne pa se kregat, kričat, tepst, metat krožnike, jokat, brisat solze, pa spet jokat, v nadaljevanju živet v medsebojni tišini...

Mi je pa smešno, kako vidite napake pri drugih in pametujete, pri sebi pa ne...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Nov. 2008 22:29

oprosti, ampak pri meni ni nobene take napake, kot je bila pri tebi.usaj iz moje strani ne, z njegove pa žal nevem, lahko pa zaupam da ni.
In brezskrbi, sebe vidm precej dobro in iz usake napakese nekej naučim, če pa po varanju ne vidm neke uspešne zveze dalje, pa žal, je to pač moje mnenje.usak pač ni za use.
Zdej potrpežljivost in use skupaj.Nevem, kot smrekla, jst ne verjamem v te stvari.Lahko, da res potem na polno zalaufa in je trideset let use superfinofajn.ampak v vednosti, da je nekoč njegova roka za mojim hrbtom objemala drugo dekle in da so njegova usta poljubljala drugo dekle, nebi mogla živet.Sama pa tega itak nebi nardila.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Nov. 2008 22:39

Js te razumem in spoštujem tudi drugo mnenje.

Samo pa še to... Js preprosto gledam na te stvari tako, da se ne tolčem celo življenje po glavi in ne razmišljam o stvareh, ki so že mimo. Če se o eni stvari pomeniš, to pomeni, da si razčistil s tem... Zato se tudi to imenujejo pretekla dejanja... In se z njimi ne obremenjujem, ker so šla že mimo. In kaj, če so njegova usta ljubila druga usta? Pa saj so jih tudi pred mano (in tudi tvojega fanta so verjetno pred tabo), pa me to čisto nič ne moti (in nisem zahtevala, da si razkuži ustnice z rakijo:D ). Ne moti me več, če je šlatu drugo punco za mojim hrbtom... Ker znam živet naprej... In gledam na danes, mogoče se zgodi, da gledam kdaj na ju3... Za nazaj pa nikoli...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Nov. 2008 22:40

ma ja sej vem, sej se nekak strinjam s tabo, sam useen.Men je to nočna mora :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Nov. 2008 22:47

da.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 20. Nov. 2008 22:49

MilkyWay napisal/-a:Js te razumem in spoštujem tudi drugo mnenje.

Samo pa še to... Js preprosto gledam na te stvari tako, da se ne tolčem celo življenje po glavi in ne razmišljam o stvareh, ki so že mimo. Če se o eni stvari pomeniš, to pomeni, da si razčistil s tem... Zato se tudi to imenujejo pretekla dejanja... In se z njimi ne obremenjujem, ker so šla že mimo. In kaj, če so njegova usta ljubila druga usta? Pa saj so jih tudi pred mano (in tudi tvojega fanta so verjetno pred tabo), pa me to čisto nič ne moti (in nisem zahtevala, da si razkuži ustnice z rakijo:D ). Ne moti me več, če je šlatu drugo punco za mojim hrbtom... Ker znam živet naprej... In gledam na danes, mogoče se zgodi, da gledam kdaj na ju3... Za nazaj pa nikoli...

se strinjam. sicer ne vem točno, kako bi reagirala v tistem momentu, ko bi izvedela, vem pa, da bi partnerju dala priložnost za razlago, opravičilo, pogovor, karkoli že. če bi se pa ponovilo pa verjetno več ne.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 20. Nov. 2008 22:50

~NIA~, tebe pa verjetno ne izuči, a? Pa še, in še in še... Sej nevem kako lahko... :?
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 20. Nov. 2008 23:41

~NIA~ napisal/-a:anyhow. jst sm bivšga fanta prevarala. enkrat. sm mu povedala, jokala, bla žalostna, depresivna, bedna.. oprostil mi je, obljubila sva si nevemkaj vse.. in naslednjič jovo na novo brez njega na žur in sm ga spet prevarala.. valda nism povedala, mal sm se mu prvih par dni izogibala kr ga nism upala pogledat oči, ampak je minilo.. in tko sm ga še ene 5x sigurno prevarala brez da bi on to vedu.. enostavno vsakič lažje je blo.. na koncu do fanta nism čutila niti prijateljstva, kaj šele ljubezni in sva končala.. on v prepričanju da sem ga prevarala samo enkrat.. :/

prevarala sm tud drugega bivšega fanta, s kerim sva bla skupi 1 leto in sicer z enim bivšim.. pa mu nism povedala.. lih fajn je se s fantom nisva vidla 3 dni da sm se navadla na filing, po treh dneh sm pa tko že 'pozabila' .. čeprov mi nikol ni blo žou.. in še zdej mi ni..
povedala sm mu sred prepira po ene 2h mescih in takrat je blo konc..
sicer je še jokcal za mano pa se opravičval (?) pa nevem kaj, ampak tko je..

zdejšnga pa nism prevarala nikol in niti pomislem ne da ga bi.. še v sanjah mam kdaj prou slabo vest in nemalo tipov napodim proč ker mam mojga :) lol
enostavno mi nič ne manjka ker mi daje vse kar pri prejšnih nism dobila zgleda.

Mona ti si u kurcu totalno. :roll:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Nov. 2008 7:58

^^ sam res, to se pa čist strinjam..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Nov. 2008 12:58

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Nov. 2008 17:32

~NIA~ napisal/-a:po drugi strani pa občudujem MilkyWay, ki je sprejela dejstvo da je bila prevarana in svojemu fantu odpustila in pozabila (in obratno). Mislim da morš bit za taka dejanja čustveno zlo močn človk, kar pa jst nism..

Ma niti ne rabiš biti nek močen človek. Preprosto moraš znat osebo razumet in se moraš znat pogovorit, kar pa mislim, da ni vedno najhujša in najtežja stvar. pri vsakem varanju moraš najst vzroke. In če jih najdeš, jim prideš do dna, ... se lahko tudi zveza obdrži. (Govorim v primeru, ko tistega, ki vara, strezni tako dejanje in tudi njega močno prizadene.)

~NIA~ napisal/-a:sama vem da nebi mogla kr tko pozabit preteklosti najine zveze, ker mi vsak dan posebej neki pomeni, če bi pa še blo na tem da mu odpustim bi mu pa zihr v vsakem prepiru in momentu slabe volje to naprej metala..
tko da, svaka ti čast Milky ;)

Najrajši bi videla, da si ni nič zgodilo, ampak hvala :wink: .
Ja, večini parov bi se lahko zgodilo to, kot si ti zdaj tukaj omenila. Zato pa je treba priti 1x temu do dna (kot sem že prej napisala). In sam sebe poznat, da veš, da česa takega v prepirih ne boš metal vn... Ne smeš bit tko zamerljiva :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov