Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Okt. 2008 9:12

~NIA~ napisal/-a:učeri sm gledala Oprah.
Nevem, al je še kdo gledal in bil totalno :eek: pri zadnjem paru.
Poročena sta namreč že 11 let, imata 2 majhna otroka, ampak ona se je vmes zaljubila v nekoga drugega, to povedala možu in on jo je razumel, ker ona še nikoli ni sexala z drugim, kot le s svojim možem.
In tako sta ona in njen novi hodila pol leta na zmenke, sedaj pa občasno sexata. Mož se s tem strinja, ker tudi njuno spolno življenje ni slabo.
Tisti fant ima tudi svojo punco, večkrat tudi pride k njim na obisk, igrajo razne družabne igre, nato žena in 'ljubimec' gresta v sobo za goste, mož pa pač spat v spalnico.
Men je to čist čudno. pravta da mata odprt zakon, ampak to mi je res čez vse meje bolno. Oba se strinjata da to ni prevara, da se da več ljudi obenkrat ljubiti, vendar mož nima nobene druge, le ona ga ima.
skratka, men je sick totalno in zame to je varanje :S

za mene pa je to bolj ena oblika svinganja in če se oni strinjajo in se ob tem dobro počutijo, pol je že prav :P

kaj veš, mogoče imajo na kakšnem forumu v kakšni tuji kulturi ravnokar odprto debato : ONA SEXA IN SE DOBIVA SAMO Z ENIM!! :O A JE TO NORMALNO?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 28. Okt. 2008 12:38

ce njima tako pase, zakaj pa ne...
in meni se ne zdni nic bolno, zato pa pac obstajajo odprte veze. komur je do le te, naj jo prakticira (medtem se vsi ostali nerabite zgrazat), komur pa ni, naj je ne prakticira. Ampak dokler se mu to dejansko ne zgodi, nemore vedet, kako je. Ne obsojajte ljudi.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 28. Okt. 2008 14:24

~NIA~ napisal/-a:učeri sm gledala Oprah.
Nevem, al je še kdo gledal in bil totalno :eek: pri zadnjem paru.
Poročena sta namreč že 11 let, imata 2 majhna otroka, ampak ona se je vmes zaljubila v nekoga drugega, to povedala možu in on jo je razumel, ker ona še nikoli ni sexala z drugim, kot le s svojim možem.
In tako sta ona in njen novi hodila pol leta na zmenke, sedaj pa občasno sexata. Mož se s tem strinja, ker tudi njuno spolno življenje ni slabo.
Tisti fant ima tudi svojo punco, večkrat tudi pride k njim na obisk, igrajo razne družabne igre, nato žena in 'ljubimec' gresta v sobo za goste, mož pa pač spat v spalnico.
Men je to čist čudno. pravta da mata odprt zakon, ampak to mi je res čez vse meje bolno. Oba se strinjata da to ni prevara, da se da več ljudi obenkrat ljubiti, vendar mož nima nobene druge, le ona ga ima.

Ja, zate je to varanje za njiju pa ne. Po mojem mnenju je itaq lahko tok definicij varanje kot je ljudi, za ene je varanje sex z drugim, za druge ze poljubljanje, za tretje nič od naštetega itd.
Če njima ustreza super, jaz tega najbrz ne bi mogla ampak ju ne obsojam. Vsak zivi tako kot misli, da je prav in nikjer ne pise, da se zato nimata rada ali karkoli.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 28. Okt. 2008 14:47

~NIA~ napisal/-a:Men je to čist čudno. pravta da mata odprt zakon, ampak to mi je res čez vse meje bolno. Oba se strinjata da to ni prevara, da se da več ljudi obenkrat ljubiti, vendar mož nima nobene druge, le ona ga ima.

Tipično, da se stvari, ki jih ne razumemo in nam niso blizu označi za čudne in bolne. Če se vsi strinjajo, ne more bit varanje. To, da on nima druge nič ne pomeni, saj ni tekmovanje. Ravno to je dokaz, da njun dogovor deluje. Če bi moža motilo, bi si še sam našel drugo, čeprav trenutno ne čuti potrebe po tem.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 28. Okt. 2008 15:01

~NIA~ napisal/-a:Men je to čist čudno. pravta da mata odprt zakon, ampak to mi je res čez vse meje bolno.

Kaj pa to, da tipa držiš na povodcu- to je pa en super pokazatelj neke zdrave zveze, ne?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Okt. 2008 15:21

^^ Ne, ker oboje čist v neki skrajnosti že. Nobeno ni normalen odnos :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 28. Okt. 2008 15:25

Zakaj so ljudje sploh v vezi če ne "zdržijo" brez "tretjega" človeka? A ni "veza" kot sama namenjena temu, da sta 2 človeka skupaj, se dopolnjujeta, sta prijatelja in intimna partnerja... Res mi ni jasno zakaj se ljudje poročajo, če hočejo poleg svojega partnerja met še nekoga... Ne razumem... (upam pa, da bom vedno razmišljala tko k zdej, da mi je zadost eden človek- in jaz njemu)
:?
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Okt. 2008 15:29

Tamarra* napisal/-a:^^ Ne, ker oboje čist v neki skrajnosti že.

Aja, potem je uživanje v zvezi skrajnost? Ker če želite sprejeti ali ne, ljudje lahko uživajo v takšni zvezi in ne vidim razloga, zakaj bi morali njihove želje, ki so skladne z željami njihovega partnerja ( :!: ), obsojati.
fun napisal/-a:A ni "veza" kot sama namenjena temu, da sta 2 človeka skupaj, se dopolnjujeta, sta prijatelja in intimna partnerja...

Ne, to je tvoja definicija zveze, kar pa še ne pomeni, da jo tako definirajo tudi ostali.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Okt. 2008 15:36

freaky napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a:^^ Ne, ker oboje čist v neki skrajnosti že.

Aja, potem je uživanje v zvezi skrajnost? Ker če želite sprejeti ali ne, ljudje lahko uživajo v takšni zvezi in ne vidim razloga, zakaj bi morali njihove želje, ki so skladne z željami njihovega partnerja ( :!: ), obsojati.

Je skrajnost in ni normalno pa reči kar hočeš. Normalna zveza teče med 2 osebama (!) in ne med 3. Lahko je nekomu to užitek, ni pa normalno :wink: . Bognedaj, noben ne obsoja, naj delajo ljudje kaj hočejo (svet je itak že celi čudn, pa naj bo še to :wink: ), pač povem, da je to ena skrajnost in bedarija, ki se pojavlja zadnja leta.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Okt. 2008 15:39

In kdo si ti, da presojaš, kaj je normalno in kaj ne? Svet je čuden, ker ga vi tako poimenujete in ne zaradi ljudi, ki ne dojemajo zveze tako kot vi. :wink:

In ne govori, da ne obsojaš, ker (žal) s svojimi besedami dokazuješ ravno nasprotno.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 28. Okt. 2008 15:42

Jaz povem SVOJE mnenje in SVOJ ( :!: ) pogled na to.
In, če je normalno, zakaj se ne morejo kr 3 osebe skupaj poročit (ena ženska z dvema moškima :D)? Pač, ene stvari so kot so in zato se kot normalno šteje zveza med dvema osebama. :)
Uporabniški avatar
_lala_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _lala_ » 28. Okt. 2008 15:45

glede na to da ti je tkoj povedu ku se je zgodilo ...
bi mu se za to prvo "zahvalla" ... ker..
prašajte se..
kdo ma "jajca" da to prizna??
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Okt. 2008 15:50

Tamarra* napisal/-a:In, če je normalno, zakaj se ne morejo kr 3 osebe skupaj poročit (ena ženska z dvema moškima :D)?

A ni to žalostno, da se ne morejo poročiti? Da država oz. neka skupnost ne dovoli ljudem, da si ustvarijo takšno zvezo, kakršno si želijo?

Jaz nimam nič proti, če ti poveš, da se takšne zveze ne bi mogla it, da lahko ljubiš in seksaš samo z enim človekom (v nekem obdobju), imam pa proti, da ljudi, ki jim takšna zveza ustreza, označuješ za nenormalne, čudne. :wink:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 28. Okt. 2008 15:55

[quote="freakyA ni to žalostno, da se ne morejo poročiti? Da država oz. neka skupnost ne dovoli ljudem, da si ustvarijo takšno zvezo, kakršno si želijo?
[/quote]

meni se ne zdi..

Taki ljudje mi niso nenormalni in čudni ( :wink: ), ampak jih ne razumem... Naravna potrreba to zagotovo ni..

Zdej bo nekomu ratal dolgčas, pa se bo spomnu d se hoče poročit ne vem... s kipom prešerna pa vsemi golobi ki sedijo gor... Kako žalostno da mu tega država ne bo pustila, pa da se golobi mogoče ne bodo strinjal... BAnalen primer, ampak tko to je. :razz:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Okt. 2008 15:58

fun napisal/-a:in se mi zdi da svet lahko funkcionirat tudi brez takega mišljenja...

Aja, pa mi povej, kako bi ti funkcionirala brez uresničitve svojih želja, potreb?

Med kipom in človekom je velika razlika. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov