Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 10. Apr. 2008 14:47

^^Ja, ampak tistemu, ki vara očitno ni dosti do zveze.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 10. Apr. 2008 15:56

lolitaa napisal/-a:^^Ja, ampak tistemu, ki vara očitno ni dosti do zveze.

Ni nujno tko, veš. Je več razlogov da nekoga prevaraš in tisti, ki vara, sam najbolje ve zakaj to dela in koliko mu je do zveze.
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 10. Apr. 2008 16:39

jemina napisal/-a:Moja žena ve, da jo varam in je to sploh ne moti. Živiva v sodobni zvezi :D

no ja men se ne zdi da varanje spada u sodobno zvezo
in zakaj se sploh poročiš če veš da neboš sam z njo?
unemotional
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a unemotional » 10. Apr. 2008 17:20

Moje mnenje je, da se varanja pač ne odpušča.
To je najbolj primitivno dejanje, ki ga človek lahko naredi in nima opravičila.
Kdor vara enkrat, bo vedno varal.
In zeloo podobna situacija se je zgodila tudi meni. Bivši me je pijan prevaral na neki zabavi in mi to povedal. Hvaležna sem mu, da je bil toliko fer, da je to priznal, ampak sem ga kljub temu pustila.
Tega jaz ne odpuščam, ne glede na to zaradi česa in kakšna situacija je bila, da me je prevaral.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Apr. 2008 17:57

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 10. Apr. 2008 17:59

unemotional napisal/-a:Kdor vara enkrat, bo vedno varal.

Že stokrat slišan stavek. Človek se z leti spreminja, spremeni nekatere poglede na svet in odrašča. In če je prevaral enkrat kot najstnik, še ne pomen da bo pri 25ih še vedno na veliko varal.

Js nimam nič proti kakšni avanturci, če se oba strinjata. To pa je absolutni pogoj :!: Sem pa proti varanju, kjer se partnerju določene zadeve prikrivajo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Apr. 2008 18:00

unemotional napisal/-a:Moje mnenje je, da se varanja pač ne odpušča.
Kdor vara enkrat, bo vedno varal.
In zeloo podobna situacija se je zgodila tudi meni. Bivši me je pijan prevaral na neki zabavi in mi to povedal. Hvaležna sem mu, da je bil toliko fer, da je to priznal, ampak sem ga kljub temu pustila.
Tega jaz ne odpuščam, ne glede na to zaradi česa in kakšna situacija je bila, da me je prevaral.

js bi pa ta stavek drugače komentirala kot Nia :wink: to ni ravno res...iz tega se moraš neki naučit...meni mi je blo ful hudo ko sem svojega prevarala...srce se mi je lomlo še cel tedn po tem...in vem, da ne bi rada doživela spet kaj takega...ker sem se naučila, da mi fant preveč pomeni, da bi ga spet tko prizadela...sebe in njega...
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 10. Apr. 2008 18:14

jas se tud ne strinjam s tem stavkom da če 1x varaš boš vedno varal..res je razlika če si star 16let,al pa 30....razlika pa je tud v vzroku varanja..
tak je da eni pač varajo iz veselja-še niso odrasli,enim se pač zgodi itd.je pa fuul mal primerov da kdo še v življenju ni prevaral koga al pa bil prevaran...če ne eno je drugo...
js sploh ne razmišlam o tem, mene je bivši fajn zajebav glede tega, in če me je on lahk prevarav,nimam več upanja da me kdo nebo...se raj ne obremenjujem..seveda upam da ko bom našla tistega s katerim bi si ustvarla življenje, da me nebo,in če bom zvedla da me je ga bom verjetno pustila, sam da bi bla pa za koga več kot 60%da me nebo prevaral pa ni šans...bolš je da pričakuješ,vsaj manj boli in se manj sekiraš...pa tud zase ne dam roke v ognja da nikol nebom varala, ker nemorem vedet(zarečenga kruha se pa največ poje..)
drugače pa itak ne vrjamem več v pravo ljubezen,kjer lahk 100%zaupaš,ker se mi zdi da je že skor izumrla..če pa ne pa bo počasi...folk sam gleda koga vse bo položo,več kot jih bolši frajer si, pa vsak gre narazn zarad najmanjše fige,ker pač una začetniška zaljubljenost pol mine-in tisti ki ni sposobn bit dalje z nekom,ko to že mine,pol ne ljubi..pol je pa tk brezveze...
na srečo še obstajajo izjeme, sama poznam mogoče 1 srečn par,ki ni mev nikol problemov in ki se ni varav in za katerga bi lah rekla da se vrjetno nebo, za ostale pa...rajš ne rečem,ker folk zna ful presenetit...

no punce,čimamanj se s tem obremenjevat, če ste srečno zalublene vam čestitam in želim da bo še dolgo tak(do konca življenja,ki pa naj traja še najmanj 80let )

pa čim manj varajte!! :) ker se itak vse vrne v življenju..tk da je treba pazit...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 10. Apr. 2008 19:42

Jst se pa s temle ne strinjam - varanje najbolj primitivno dejanje ki ga človek lahko naredi? :eek: Kaj pa posilstvo, incest, umor?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 10. Apr. 2008 21:13

Jez tudi mislm, da je človekovo nasilje, umor hujše.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 10. Apr. 2008 22:32

Ok, meni se zdi primitivno v tem smislu, da s tem izdaš osebo, ki jo imaš najraje (po tem se izkaže, da je nimaš) in da uničiš razmerje, prizadaneš ljubljeno osebo.

Najbolj neumno se mi pa zdi, da že nekaj časa veš, da ti je nekdo drug všeč in si raje z obema hkrati. Tuki pa ni opravičila, ker to delaš zavestno in ni samo "trenutek šibkosti".
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucero » 10. Apr. 2008 23:06

LanaMaxim napisal/-a:
Najbolj neumno se mi pa zdi, da že nekaj časa veš, da ti je nekdo drug všeč in si raje z obema hkrati. Tuki pa ni opravičila, ker to delaš zavestno in ni samo "trenutek šibkosti".

Ja to je nekaj najbolj groznega, kar ti tip lahko nardi, da je z dvema hkrati in se obnaša kot da je vse kul....sm občutila na lastni koži in me je hmal kap, ko sm zvedla, kr nism mogla verjet, da je nekdo , ki sm mu zaupala in ga imela rada sposoben kej takega nardit.....
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 10. Apr. 2008 23:19

MilkyWay napisal/-a:meni mi je blo ful hudo ko sem svojega prevarala...srce se mi je lomlo še cel tedn po tem...i

Aja? A kr cel teden si se žrla? Ja sej pol se ti pa zihr oprosti.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 10. Apr. 2008 23:20

lucero napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:

Ja to je nekaj najbolj groznega, kar ti tip lahko nardi, da je z dvema hkrati in se obnaša kot da je vse kul....

Tudi če ti ženska kaj takega naredi, ni nič boljše, veš.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 11. Apr. 2008 9:59

CoreySteel napisal/-a:
lucero napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:

Ja to je nekaj najbolj groznega, kar ti tip lahko nardi, da je z dvema hkrati in se obnaša kot da je vse kul....

Tudi če ti ženska kaj takega naredi, ni nič boljše, veš.

Včasih se je težko odločiti, ali pa imaš enega rad, drugega pa ljubiš.....tko, da ni lih tako enostavno kot eni pišete....
Živim življenje.....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov