Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2008 18:54

o ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 02. Apr. 2008 19:09

svašta. punce boste morale nekaj pri sebi razčistit.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Apr. 2008 20:26

MsN napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:sej se ne gre za to a bi njega bl przadela, kokr sm js dojela, bi to storila zato, da sebe zasčiti, zato da se bo ona boljše počutila.. ne zato da bi se on slabš..

Ze, ampak kaksna kvazi zascita zveze oz. sebe je to, ce prevaras, da si prvi? Ce ne upas ven na zabavo, ker te je strah, da te bo premagala zelja po drugem? Potem tale zelja po drugem le ni tako nedolzna in zanemarljiva, ce clovek opusca svoj stil zivljenja in ga popolnoma prilagaja temu, da bo varen v zavetju partnerja.

ja sej to js vem.. ampak js sm sam hotla povedat, da ste jo ful napadle.. sej ona ni rekla da je to prou, ve da je narobe, sam očitno ne more popravt, al kaj..
vsaka slaba zveza pač na človeku pusti posledice in sledi, na nekaterih večje, drugih manjše.. pač njej je pustil to posledico, da pač ni prepričana v to da jo tut drugi ne bojo prevaral..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 02. Apr. 2008 20:39

Za začetek pomaga že malo manj ukvarjanja s tem, kako bi ga prevarale in malo več zaupanja.

Če pa te prevara, te prevara. In pač nehata. Vsaj zase bi vedela, da nisem bila ničesar kriva in da se je odločil sam. Ker drugače se nikoli ne neha... Kaj pa, če vas prevara, ker sluti, da ste ve njega? Ima tudi on potem pravico reči "saj si ti mene tudi?"
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 02. Apr. 2008 20:45

ah to si loh skoz postaulaš uprašanja ..kaj pa če to dela, kaj pa če bo to naredu kaj pa če ......
morš mu pač zaupat brez zaupanja ni veze
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 02. Apr. 2008 20:49

Maychy napisal/-a:Za začetek pomaga že malo manj ukvarjanja s tem, kako bi ga prevarale in malo več zaupanja.

:top:

treba je stvari mal razčistit pri sebi in probat zaupat človeku. če ne počneš drugega, kot razmišljaš o tem al te bo prevaru, pol se bo to najbrž tut zgodilo. men se to ne zdi neka zaščita, samo strahopetnost. in ko boš recimo ugotovila, da je on nekdo s katerim bi si lahko ustvarila družino, te ne bi žrlo to da si ga nekoč na začetku prevarala? da mu nisi dala zaradi bivših niti možnosti...al pa sam jst tko mislm...
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 02. Apr. 2008 21:00

Meni je tut čisto mimo tisto kar je ANGELgirl napisala.Če nekoga tko močno ljubiš mislim da ne pomisliš da bi ga prevaral in če ga že je najbolj neumen razlog za to da mu lahko ko (ČE) on tebe prevara rečeš: "js sem te pa prej".
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 02. Apr. 2008 21:05

če ti nekdo ni več všeč.. ga greš varat oz. ga ne, ker mu poveš, da ti ni in greš dalje.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 02. Apr. 2008 21:16

Jau :? .

Zakaj tok enih strategij "za usak slučaj" in taktik "kdo bo koga prej", use pod pretvezo nekih kvazi obrambnih mehanizmou ...?
Kakšno zadoščenje bi vam dalo dejstvo, da ste ga prehitele in zajebale predno je on vas?
Kako je lahko to dokaz ljubezni - do njega in sebe - in kako lahko potreba po tem raste uštric z "ljubeznijo" do partnerja?

Preventiuno varanje, svašta :roll: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 02. Apr. 2008 21:21

Aloha napisal/-a:Preventiuno varanje, svašta :roll: .

agree :top:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Apr. 2008 22:37

A pol, ko s tipom kuhata, tut pljunes v juho, za primer ce je on tut? Jst sprasujem, ker sem se bolj zacetnik v tem, kako bit totalen idiot.(leti na angelgirl)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 02. Apr. 2008 23:28

Mahagonij napisal/-a:A pol, ko s tipom kuhata, tut pljunes v juho, za primer ce je on tut? Jst sprasujem, ker sem se bolj zacetnik v tem, kako bit totalen idiot.(leti na angelgirl)

ja jest zmer :D
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 03. Apr. 2008 0:32

~NIA~ napisal/-a:ampak ene pač žre ko gre tip sam vn.. pa kaj dela pa use..
nism rekla da jih podpiram, sam da jih razumem - razumem kaj želijo povedat ;)

Glede na to, kakšne umotvore berem v tej temi, bi mogl prej moškega skrbet kaj ženska zuni počne, ne pa obratno.
Kaka logika je to, katastrofa.

Hvala bogu, da znam s svojo glavo mislt. Se mi pa smiljo vse druge 15 letnice, k pridejo na ta forum za pomoč, odgovarjajo jim pa kure kot si ti in podobne.

:wall:
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 03. Apr. 2008 10:52

Če svojemu tipu nič ne zaupaš in se ceu večer žreš k je šou s kolegi na pijačo in razmišljaš o tem kdaj bi ga prevarala, mislim da to ni tako opevana oh in sploh ljubezen kot ANGELgirl pravi.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 03. Apr. 2008 10:58

po tej temi in podobnih sodeč sem prav srečna, da nisem moški.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov