Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 04. Feb. 2014 17:03

^
lol kje ti živiš. 160 pa nabildan = meatball = wanna be. mogoče bi na takega napalila kaka meter pa čevap azijka. ženski je že samo bed bit zravn tazga tipa, kaj šele da bi z njim kaj imela (mogoče če bi imel res veliko batino in/ali totalno manekenski obraz).
Zadnjič spremenil TLDR, dne 04. Feb. 2014 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Feb. 2014 17:06

poglej naše sosede. bolj k je tip ogaben in se ogabno obnaša, več žensk se lima nanj. seveda če odštejem ljudi z zdravo pametjo.
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Feb. 2014 18:35

^Zakaj te to frustrira? Sej ti po tvojih lastnih izjavah itak ne želiš biti en, na katerega se ženske obešajo množično, ali pač?

Glej, tebe ženske ne opazijo, ker si neviden. Ne pristopiš, ne pecaš, ne hodiš v žensko družbo, nič.

Ni ti treba biti butl, da boš imel punco. Samo za začetek bi bilo dobro, če bi kakšna registrirala, da obstajaš in tudi spoznala tvojo osebnost.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Feb. 2014 19:34

Smešni ste s tem pregovarjanjem kolk je kdo 'hud', pa kdo je alfa pa beta pa gama pa nevemkajševse.. Uglavnem, lol :rolleyes:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Feb. 2014 19:52

saj me ne frustrira :D si nikakor ne želim da bi se ženske slinile po men. mi je ena dovolj, ampak prava.
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 05. Feb. 2014 0:00

TLDR napisal/-a:^
lol kje ti živiš. 160 pa nabildan = meatball = wanna be. mogoče bi na takega napalila kaka meter pa čevap azijka. ženski je že samo bed bit zravn tazga tipa, kaj šele da bi z njim kaj imela (mogoče če bi imel res veliko batino in/ali totalno manekenski obraz).

res je.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Feb. 2014 11:40

Eh jz sm vidla že krneki punčk, ki na take napalijo..ampak tud same niso večje od 1.50.. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 05. Feb. 2014 11:58

..Evelyn.. napisal/-a:Eh jz sm vidla že krneki punčk, ki na take napalijo..ampak tud same niso večje od 1.50.. :)

Ja no, sj kaj sem pa jaz napisal?

Med 1.50 pa 1.60 je 10 centi lufta, kar je dost za decentno atrakcijo, če je pa tip poleg tega nabildan, je pa to samo še pika na i. Zelo je važna razlika v višini, več je razlike, več je dominance, več atrakcije zna punca čutit. Npr, imam kolega ki je povprečne višine in ima naravno mačo gradnjo. Kakšno punco misleš da ponavadi napiči že prvi večer?Jup, pod 1.65 pa drobna, punco povprečne višine bolj redko, pa še to na račun njene prekomerne telesne teže in/ali šodr face.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Feb. 2014 12:48

Mah lej no, jaz mam dva kolega, ki sta pod 173. Edn je clo okol 167 al neki tazga. In v svojem krogu družbe (k so bolj v rock/metal sceni) sta vedno dobila ženske. In to dobre ženske, ne debele, ne grde. Največ jih celo dobi ta tamanjši. Je pa res, da mata oba precej vredu gradnjo (nista sicer nabildana) in privlačen obraz. In te punce niso ble vse manjše od njiju.

Men se zdi, da tukaj na cosmotu vseskozi govorimo o tipičnih puhoglavih finočah in kakšni so standardi teh žensk, ne govorimo pa o standardih povprečne ženske, ki ne preživi vsakega večera v Cirkusu ob wannabe estradi z joški in ritjo ven. Generalno ma že višina nek faktor, ampak to res pri krnekaj ženskah odpade, če je vse drugo na tipu atraktivno.
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 05. Feb. 2014 13:54

Meni se tud zdi, da večina forumašev, ko misli ženske, misli predvsem na puhloglave finoče. Zato imajo tudi tako razdelano mnenje o teh ženskah, ker samo te opazijo.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 05. Feb. 2014 14:07

..Evelyn.. napisal/-a:Mah lej no, jaz mam dva kolega, ki sta pod 173. Edn je clo okol 167 al neki tazga. In v svojem krogu družbe (k so bolj v rock/metal sceni) sta vedno dobila ženske.

Žensko za v zvezo lahko dobi vsak kreten, ki ni uber grd, pretirano nizek in ima med nogami bingeljna. Zdej med kolikimi ženskami lahko izbira, kako hitro jih dobi, kakšne kvalitete so, koliko sredstev mora vložit v tako žensko in kolk hitr oz. če jo sploh bo podrl...itd, je pa izključno odvisno od njegove seksualne privlačnosti, tako da smo spet pri višini, faci in gradnji.

Če je tip neki, kot si imenila, 173 ali še slabše, 167 lahko neko manjšo punco povprečnega izgleda že dobi (po vsej verjetnosti z veliko vloženega časa, truda, keša in zaj*bancije), so mu pa zagotovo razni hobiji kot so f-frendovstvo, one night standi in casual sex na splošno, tuji, razen če si lasti RES atraktiven obraz, po možnosti z dobro telesno gradnjo (in ja, tudi konkretno orodje ni za zanemarit).

In to dobre ženske, ne debele, ne grde. Največ jih celo dobi ta tamanjši. Je pa res, da mata oba precej vredu gradnjo (nista sicer nabildana) in privlačen obraz. In te punce niso ble vse manjše od njiju.

Obraz, gradnja, kot sem omenil.

Men se zdi, da tukaj na cosmotu vseskozi govorimo o tipičnih puhoglavih finočah in kakšni so standardi teh žensk, ne govorimo pa o standardih povprečne ženske, ki ne preživi vsakega večera v Cirkusu ob wannabe estradi z joški in ritjo ven. Generalno ma že višina nek faktor, ampak to res pri krnekaj ženskah odpade, če je vse drugo na tipu atraktivno.

Govorim kaj pali na ženskah na splošno inpa kakšen tretma s strani žensk je tip deležen glede na njegove vizualne kvalitete. To pa velja za vse ženske ker je to naravno in ne samo za tiste "finoče", ki jih punce
rade omenjate, kot neke grešne kozle.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Kkaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Kkaja » 05. Feb. 2014 14:18

No, da se še jaz oglasim - tudi jaz sem vedno gledala samo visoke, ker sem tudi jaz visoka. Potem pa se je pojavil dečko, ki je zdaj moj fant, ki je malenkost manjši od mene in čeprav sem jaz glede videza imela samo en kriterij - da je večji, sem tudi to zanemarila, ker na koncu koncev ni pomembno. Moj point je, da ko spoznaš nekoga, ki ti je na mentalni ravni tako blizu in z istim smislom za humor, s podobnim pogledom na svet, je vizualna stran čisto nepomembna. Mogoče me ni privlačil, ko sva se prvič spoznala, ampak je tudi privlačnost narasla. :D
Those who don't believe in magic will never find it.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 05. Feb. 2014 21:41

jz sm 170 cm, tako da višina od 165 cm dalje zame sploh ni pomemben faktor. Idealno pa je je od 180 do 190, toliko da če imam štikle da je večji od mene.

sploh pa nevem kaj ima to veze z varanjem. Pri varanju višina ni pomembna.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 05. Feb. 2014 23:00

"sploh pa nevem kaj ima to veze z varanjem. Pri varanju višina ni pomembna.

Višji dec -> Bolj privlačen, sexy, alfa -> velika verjetnost vagina tingle-a -> verjetnost varanja. Your argument is invalid.

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho