Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
jaz mislim imet zvezo tako, da stopim do punce o kateri že nekaj vem ker se mi od ene do druge hodit pač popolnoma brezveze.
zavrnitev gor ali dol. bolj trapasto je, da bi šla na pijačo, kjer bi izvedel, da "trenutno ji paše da se mal znori", al še hujše, "neko čustveno oporo išče ker jo je en jebač prizadel". izguba časa.
kar se tistih 35-letnic tiče: tam so zato da palamudijo o notranji lepoti, medtem ko še preden jih je načel zob časa in se je biološka ura začela iztekat, se jim je (v večini) jebalo za to. in ne, ni šans da poberem kakšno tako. raje sem sam in umrem devičnik.
zavrnitev gor ali dol. bolj trapasto je, da bi šla na pijačo, kjer bi izvedel, da "trenutno ji paše da se mal znori", al še hujše, "neko čustveno oporo išče ker jo je en jebač prizadel". izguba časa.
kar se tistih 35-letnic tiče: tam so zato da palamudijo o notranji lepoti, medtem ko še preden jih je načel zob časa in se je biološka ura začela iztekat, se jim je (v večini) jebalo za to. in ne, ni šans da poberem kakšno tako. raje sem sam in umrem devičnik.
hej norci
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
ok, slovenc, si povedu že n-krat, se mi zdi, da smo te že vsi siti s tem enim in istim nakladanjem. Prav v saki temi se more nakoncu obrnit na to, kako boš ti pristopil do ene, o kateri že nekaj veš, ki ji "nebo samo za znoret se" in ji neboš samo "čustvena opora". In ZMERI se nakoncu obrne teme drugam, samo o tem ne, čemu je prvotno namenjena.
SMO DOJEL, da boš večni devičnik, OK?
SMO DOJEL, da boš večni devičnik, OK?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
jaz sem rekel da ne verjamem da je alfa samec hkrati fukač in zvesti mož in fotr. s pristopi in mojo neizkušenostjo ste začeli VI. če si pa tok butasta da sam moje poste bereš, ne pa drugih, da bi vidla čemu odgovarjam ti pa ne morem pomagat, težit mi pa tudi nimaš kej.
fora je v tem da pač niste sposobni debate brez da bi naprej metal mojo neizkušenost.
fora je v tem da pač niste sposobni debate brez da bi naprej metal mojo neizkušenost.
hej norci
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
s0nckic4 napisal/-a:ampak situacij kot jih nesania opisuje je vedno manj, zaradi spreminjanj tradicionalih vlog spolov. ženska providerka ne rabi več zamižat na eno ali obe očesi, da obdrži družino skupaj, oz zaradi financ. vedno pogostejše (čeprav v slo okolju še vedno zelo redke) so obratne situacije.
absolutni se strinjam, da postaja tako v svetovnem merilu (temu jz rečem Sex and the city scena), ampak v Sloveniji je še vedno v večini primerov moški tisti, ki zasluži več. Ne poznam statistike, izhajam izključno iz svojih poznanstev. Pa tudi ne mislim, da ženska, če se loči ne bi imela dovolj za preživetje otrok in sebe. Bolj mislim na to, da ne bi več imela high class dopustov in zelo lagodnega življenja. Pač če moški nekajkrat več, se pozna na družinskem proračunu.
Pa še ena stvar je: Moškemu ki ima tri otroke, je veliko lažje najti novo partnerico, kot ženski novega partnerja.
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
slovenc79 napisal/-a:jaz mislim imet zvezo tako, da stopim do punce o kateri že nekaj vem ker se mi od ene do druge hodit pač popolnoma brezveze.
Glih to, če greš na pijačo izveš, ali je fajna ali ne. To če greš na pijačo ne pomeni, da se bosta pa zdaj poročila ali pa da bosta skočila med rjuhe. To pomeni samo da bi rad nekoga malo boljše spoznal. Če se ne ujameta pa ni panike. In to tudi ne pomeni, da pa zdaj moraš od ene do druge "skakat". Prav tako ni to izguba časa, ker tako lažje ugotoviš kaj si želiš in kaj ne (tudi če prej veš, se ti čez čas še bolj izoblikuje mnenje + postaneš samozavestnejši
Glede varanja, pa menim da približno enako varajo tako ženske kot moški. Samo da se moški večinoma bolj hvalijo na okoli, ženske pa to bolj zadržijo zase.
Se pa strinjam z nesanico, da moški ki ima otroke, vseeno lažje dobi partnerico kot obratno, saj ponavadi za otroke skrbi potem žena. (ni nujno da vedno, samo v večini primerov je tako)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
TLDR napisal/-a:Zmeraj me je zanimalo, zakaj so se nekatere punce navalile name in na koncu tudi prevarale, kljub temu, da so imele doma solidnega, atraktivnega alfa samca. Izkazalo se je, da bolj je alfa, bad ass, testosteronski.. bolj je emocionalno distanciran od ženske, večja je šansa do bom žensko podrl. Zakaj?Tisto veliko emocionalno luknjo je treba zafilat in za to je najbolj primeren providerski tipček, ki bo punco futral z emocijami, torej beta tip.
Aaaa.... zdaj mi je jasno, zakaj sem vedno dobil žensko po svojem okusu! Ker imam izgled in značaj testosteronca in po potrebi tudi razumevajoče emocije, kar punce cenijo. Taki tipi smo čista zmaga.
Sem razložil moji to alfa in beta teorijo. Sej je začela samo smejat.
- Džeki
- Cosmofrik
^Ej, to me sploh ne zanima. Imam punco za prste polizat...
Takšnih za eno noč sem se pa najedel, ko je bil čas za to..
Pa obrniva zgodbo! Tukaj vse punce skor zase pravite, da ste hude. Koliko od vas vas je v resnici dovolj dobrih, da se vas en resen kvaliteten moški ne bi naveličal v roku pol leta?
Emanuela, Evelyn, floribunda, positive vibration, s0nckic4....To so po moje material za resno zvezo.
Sori, mene izjave "kaj si ti sploh dovolj dober, da bi te jaz pogledala" ne prestrašijo. Prerasel sem ta nivo.
Jaz sem s sabo zelo zadovoljen, ker imam realne razloge za to. In ja, ženske so to pri meni vedno cenile. Zdaj se pa požri, ker ima en tip dobro mnenje o sebi.
Pa obrniva zgodbo! Tukaj vse punce skor zase pravite, da ste hude. Koliko od vas vas je v resnici dovolj dobrih, da se vas en resen kvaliteten moški ne bi naveličal v roku pol leta?
Emanuela, Evelyn, floribunda, positive vibration, s0nckic4....To so po moje material za resno zvezo.
Sori, mene izjave "kaj si ti sploh dovolj dober, da bi te jaz pogledala" ne prestrašijo. Prerasel sem ta nivo.
Jaz sem s sabo zelo zadovoljen, ker imam realne razloge za to. In ja, ženske so to pri meni vedno cenile. Zdaj se pa požri, ker ima en tip dobro mnenje o sebi.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Džeki napisal/-a:
Sem razložil moji to alfa in beta teorijo. Sej je začela samo smejat.
Seveda, kaj drugega ji pa preostane. Zih ti ne bo rekla "Ejga tastar pa sej maš prou!Ceu lajf sem porivala alfe in izgubljala živce z njimi, sedaj sem pa ustalila z eno provajdersko beto kot si ti". Na sploh pa ženske ali ne priznajo takih kočljivih stvari, ali se jih pa enostavno ne zavedajo.
katy. napisal/-a:Prav ne morem vrjet kak se vidva hvalita...kao neki alfi sta pa vse živo haha. Me prav zanima kolko punc s tega foruma bi vaju sploh pogledalo v živo
Se ne hvalim, da sem alfa, ker ne morem bit in tako tudi nisem. Sem pa beta tip, ki pozna žensko realnost in to pridno izkoriščam.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Džeki lahko si poln samega sebe kolko hočeš... Se ne bom požrla vrjemi, mi je res vseeno samo smešno mi je
Jaz zase ne pravim, da sem 'huda' pa kak sem oh in sploh, ne rabim se s tem hvalit po nekem forumu. Samo ne maram vase zagledanih moških pa sem pač podala mnenje, nisem te hotla prestrašit, užalit whatever.. sej lahko razumeš to ne?
Sem bla v zvezi z 'alfo' in 'beto' že pa vem, da nekega vase zagledanega bedaka, ki dobro zgleda to pa je tud edino prenašat več ne mislim, ker se jih itak naveličaš slej kot prej.
Jaz zase ne pravim, da sem 'huda' pa kak sem oh in sploh, ne rabim se s tem hvalit po nekem forumu. Samo ne maram vase zagledanih moških pa sem pač podala mnenje, nisem te hotla prestrašit, užalit whatever.. sej lahko razumeš to ne?
Sem bla v zvezi z 'alfo' in 'beto' že pa vem, da nekega vase zagledanega bedaka, ki dobro zgleda to pa je tud edino prenašat več ne mislim, ker se jih itak naveličaš slej kot prej.
- Džeki
- Cosmofrik
Ne bi rekel, da sem poln samega sebe.
V bistvu sem navaden tip. Poznam dost takih, kot sem jaz. In noben nima problema ženske dobit.
V bistvu sem samo napisal, da sebe vidim kot neko solidno kombinacijo alfe in bete po merilih tega foruma.
alfa....testosteronski videz, odločnost, pestra preteklost
beta....zanesljivost, sposobnost empatije z žensko
V bistvu so mi te teorije malo smešne zato.
Mislim, da so si alfa in beta teorijo izmislili kronično neuspešni tipi. Taki pol same sebe tolažijo, da so dobri providerji, ne vem kaj.
Ampak kako bo tip dober provider, če ne upa do ženske, če je nesamozavesten, če ne zna ženske zaščititi?
V bistvu sem navaden tip. Poznam dost takih, kot sem jaz. In noben nima problema ženske dobit.
V bistvu sem samo napisal, da sebe vidim kot neko solidno kombinacijo alfe in bete po merilih tega foruma.
alfa....testosteronski videz, odločnost, pestra preteklost
beta....zanesljivost, sposobnost empatije z žensko
V bistvu so mi te teorije malo smešne zato.
Mislim, da so si alfa in beta teorijo izmislili kronično neuspešni tipi. Taki pol same sebe tolažijo, da so dobri providerji, ne vem kaj.
Ampak kako bo tip dober provider, če ne upa do ženske, če je nesamozavesten, če ne zna ženske zaščititi?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Džeki napisal/-a:^Ej, to me sploh ne zanima. Imam punco za prste polizat...
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov