Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
slovenc79 napisal/-a:tldr, zbijaš mi željo po punci..
nadaljuj
rajš ne bom...punce hit znajo bit jezne, ko jim resnico serviraš pred nos, sploh če sebe vidijo notri.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mja, hja.
Osebno poznam dost tipov, ki jih TLDR opisuje kot alfice. Tudi oni so doživljali kenslanja, razočaranja, ali se pa metali za točno določeno žensko in ignorirali 10 drugih, ki so se metale za njimi in vse to priznali v družbi.
Stvari še zdaleč niso črno - bele.
Dost je pozerjev. Tipična scena, zrihtani tipi pridejo v lokal v moški družbi in tudi gredo sami, v moški družbi. Večkrat videl. Ti "jebachi" napihujejo številke, s kolk ženskami so spali in pripovedujejo lovske zgodbe, ker uživajo, ko so drugi tipi ljubosumni na njih.
Alfa, beta...vse to je brezveze. Glavno, da zase veš, kaj hočeš in potem je pot, kako boš do tega prišel, logična.
Če hočeš bit "alfica", kot pravite tukaj, se pa nagvihtaj, lepo obleči, moderna frizura in po tem receptu bodo vse ženske zunaj itak padale nate? Kaj pa če ni tako enostavno?
Fantje, ne verjeti v neke recepte, ki so vam jih prodali neki tipi za šankom. Sami raje odkrite, kdo ste in kaj hočete v življenju.
Osebno poznam dost tipov, ki jih TLDR opisuje kot alfice. Tudi oni so doživljali kenslanja, razočaranja, ali se pa metali za točno določeno žensko in ignorirali 10 drugih, ki so se metale za njimi in vse to priznali v družbi.
Stvari še zdaleč niso črno - bele.
Dost je pozerjev. Tipična scena, zrihtani tipi pridejo v lokal v moški družbi in tudi gredo sami, v moški družbi. Večkrat videl. Ti "jebachi" napihujejo številke, s kolk ženskami so spali in pripovedujejo lovske zgodbe, ker uživajo, ko so drugi tipi ljubosumni na njih.
Alfa, beta...vse to je brezveze. Glavno, da zase veš, kaj hočeš in potem je pot, kako boš do tega prišel, logična.
Če hočeš bit "alfica", kot pravite tukaj, se pa nagvihtaj, lepo obleči, moderna frizura in po tem receptu bodo vse ženske zunaj itak padale nate? Kaj pa če ni tako enostavno?
Fantje, ne verjeti v neke recepte, ki so vam jih prodali neki tipi za šankom. Sami raje odkrite, kdo ste in kaj hočete v življenju.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Glede kao alfe. Največji (po TDLRejevem poimenovanju) alfa samci v zgodovini naj bi meli malega k.urca. Od Casanove do Jaggerja, tudi med navadnimi alfami. In so bli zaradi tega še bolj zanimivi za ženske, ker so ugotovle, da majo tisto eno ˝napakico˝ in so jih še bolj ljubile, še bolj so ble nore na njih, ker pač rade cartajo(mo) moške.
TDLR napiš še definicijo alfa samic, a obstajajo?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
kok ste smešni s temi alfa in beta tipi...
obstajajo takšni in drugačni, sploh nevem od kje to, da večina pada na temnolase, visoke, atletske postave, da samo taki dobijo največ žensk in lahko izbirajo..vse to mi je totalno mimo. Ja, mogoče to velja le za tiste "neumne" ženske. Sem namreč vidla že veliko primerov, kjer tip res ni bil nevem kaj za pogledat (se pravi, ne prav visok, nikjer definiranih mišic, celo tist pivski trebuh, itd. itd.), pa so se okol njega gnetle ženske. Torej, ja, res mi je čisto mimo označevat nekoga za "alfo" in nekoga za "beto", sploh pa to pojmovanje, kaj je kaj...
obstajajo takšni in drugačni, sploh nevem od kje to, da večina pada na temnolase, visoke, atletske postave, da samo taki dobijo največ žensk in lahko izbirajo..vse to mi je totalno mimo. Ja, mogoče to velja le za tiste "neumne" ženske. Sem namreč vidla že veliko primerov, kjer tip res ni bil nevem kaj za pogledat (se pravi, ne prav visok, nikjer definiranih mišic, celo tist pivski trebuh, itd. itd.), pa so se okol njega gnetle ženske. Torej, ja, res mi je čisto mimo označevat nekoga za "alfo" in nekoga za "beto", sploh pa to pojmovanje, kaj je kaj...
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Se spomnim, ko sem bila še na gimnaziji, je največ žensk norelo za enim blond, majhnim tipom
-
TLDR - Debatorica
dayđremer napisal/-a:Glede kao alfe. Največji (po TDLRejevem poimenovanju) alfa samci v zgodovini naj bi meli malega k.urca. Od Casanove do Jaggerja, tudi med navadnimi alfami. In so bli zaradi tega še bolj zanimivi za ženske, ker so ugotovle, da majo tisto eno ˝napakico˝ in so jih še bolj ljubile, še bolj so ble nore na njih, ker pač rade cartajo(mo) moške.
"Kao alfa". 7. razred, biologija, 1. ura, zgleda da si prešpricala. Sicer maš pa tle video od alfa tipov http://www.youtube.com/watch?v=fCYVCI9NGUU, tudi dosti kvazi-pop-znanost, ampak za prvo silo bo.
Alfa samice?Najbrž gre še za en feministični umotvor v princupu "Če majo oni alfa samce, pa dejmo tudi mi imet še alfa samice". Bedarija živa.
Ne štekam pa tvojih for z malim k.rcem.
Green Cookie napisal/-a:kok ste smešni s temi alfa in beta tipi...
Nema tle takšni in drugačni in podobni ideali, ki jih ponavadi stresaš pred družbo ob kavi, da izpadeš neki car moralist . Imaš samo tipe ki so alfa, beta ali pa najslabše, omega. Pa če se ženske gnetejo pri določem tipu, včasih ne pomeni, da je alfa. Imaš modele okoli katerih se gnetejo bejbe zaradi njegovega karakterja, za f.kat mu pa kakopak nobena ne da, torej ni alfa, ampak prej peder ali pa pofrendzonana beta. Sicer sem že omenil, da atraktiven videz ni pogoj za alfa status, izjemoma je lahko alfa model tudi nekdo z visokim družbenim statusom in/ali izrazitim premoženjem.
Zadnjič spremenil TLDR, dne 01. Feb. 2014 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
zadnič sm gledala en dokumentarc o opicah, pa sm se nate spomnla, TLDR in ja, tudi alfa samice obstajajo, no usaj pri opicah je blo tko vidt
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Ja. sam mislim, da ni univerzalnega pravila,profila za te alfa samce. pč odvisno od okusa itd. kr tak alfa samec, kot ga ti opisuješ, js povohala ne bi. tipičn šminker, kur*c ko ma preveč cajta, pa gvihta pa se gledu v špegu. obstaja več vrst alfa samcev - od zgoraj opisanega šminker alfa samca, do alternativca alfa samca, do skejtrčka alfa samca itd.
aja drgač pa mislim, da je film Don Jon (režiserski prvenec Joseph Gordon Lewitta) odličen za to temo pa notri še igra ScarJo, da si lahk še fanti mal učke spočijete.
aja drgač pa mislim, da je film Don Jon (režiserski prvenec Joseph Gordon Lewitta) odličen za to temo pa notri še igra ScarJo, da si lahk še fanti mal učke spočijete.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
TLDR - Debatorica
Exit napisal/-a:Ja. sam mislim, da ni univerzalnega pravila,profila za te alfa samce. pč odvisno od okusa itd. kr tak alfa samec, kot ga ti opisuješ, js povohala ne bi. tipičn šminker, kur*c ko ma preveč cajta, pa gvihta pa se gledu v špegu. obstaja več vrst alfa samcev - od zgoraj opisanega šminker alfa samca, do alternativca alfa samca, do skejtrčka alfa samca itd.
Ne vem kaj si ti predstavljaš pod tiste vizualne kvalitete, ki sem jih navedel, da jih imajo ponavadi alfa samci. Dostikrat je tko, da ženske namenoma priredite povedane stvari, samo zato, da je lahko odgovor ne. Npr. če povem, da je alfa lahko visok/višji, to ne pomeni da mora bit 1.95, ampak 1.80+, pa če rečem, da je alfa mišičast, to ne pomeni da ima tiste fitnes napihnjene mišice s krili, ampak da ima izrazitejše mišice, tako da ga lahko opišeš kot fit, atletska postava oz kot malo ojačanega modela. Prav tako, ko omenim da ima alfa tip velikokrat temne poteze je to treba napihnit do te mere, da si ženska predstavlja enega črnega cigana s četničko brado. Sicer je pa na tem forumu tema "Če bi lahko izbrale katerega koli moškega" kjer je lepa zbirka alfa tipov, če "slučajno" še kr ne veš kaj od oka je alfa.
Pa kot praviš, da univerzalnega pravila ni. Je. Point alfe je, da je on seksualno gledano prva izbira za veliko punc , torej ima veliko mero univerzalnosti. Če je nek tip nekim ženskam atraktiven, drugim pa ni, to pomeni da je povprečni beta faggot in nikakor ne alfa. Kot sem omenil, za alfo rabiš imet neko mero univerzalnosti, ki je hitro očitna.
Zdej če pa tebi slučajno neka alfa ni všeč, ker je šminker, dušbeg al whatever, tudi prav, vendar to ne pomeni, da ti ni atraktiven. Sicer pa koga briga al je šminker al ni, on je atraktiven, on podira ženske, on je alfa.
Skejktrček alfa?Alternativni alfa?Wtf?Za nekoga se določi, če je alfa po njegovi seksualni uspešnosti z ženskami in ne kakšne cote ima na sebi ali pa po njegovem življenskem stilu.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
kr neki. to sploh nima veze z videzom. Pa tudi ne pomeni da podira vse ženske, jih pa privlači.
Alfa samec je pač moški, ki ima močno seksualno energijo, je dominanten vodja, provider za svojo družino. Torej moški, ob katerem se ženska počuti varno in ji ni potrebno skrbeti glede ničesar.
Alfa samec je pač moški, ki ima močno seksualno energijo, je dominanten vodja, provider za svojo družino. Torej moški, ob katerem se ženska počuti varno in ji ni potrebno skrbeti glede ničesar.
-
TLDR - Debatorica
Nesanica napisal/-a:kr neki. to sploh nima veze z videzom.
...
Pa tudi ne pomeni da podira vse ženske, jih pa privlači.
Seveda da ne, je pa pri tem nadpovprečno uspešen. Povprečen tip -> par žensk, alfa -> 20+.
Drži.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ne boš verjel, ampak takšni, ki jih jaz poznam imajo doma cvetoče in zadovoljne žene (ki seveda nekaj vedo, ampak vedo , da je včasih bolje biti tiho, doma imajo pa tudi načeloma vse poštimano) in super odnos z otroci. Pa še 'ljubice' so zadovoljne.
Dejansko njegova postranska dejavnost ne vpliva na družino v ogromni meri, ker za to ne vedo. Drugače je pa itak bolj važna kvaliteta časa, ki jo preživiš z neko osebo, kot pa količina. Koliko ljudi je po cele dneve doma z otroci, pa spregovorijo med seboj 5 besed.
Sicer ne zagovarjam varanja s tem, ampak takšno je pač moje mnenje. Je pa res da ponavadi moški tudi več zasluži, torej žena tudi dobro preračuna kaj to pomeni.
Dejansko njegova postranska dejavnost ne vpliva na družino v ogromni meri, ker za to ne vedo. Drugače je pa itak bolj važna kvaliteta časa, ki jo preživiš z neko osebo, kot pa količina. Koliko ljudi je po cele dneve doma z otroci, pa spregovorijo med seboj 5 besed.
Sicer ne zagovarjam varanja s tem, ampak takšno je pač moje mnenje. Je pa res da ponavadi moški tudi več zasluži, torej žena tudi dobro preračuna kaj to pomeni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov