Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jupija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Stvar je taka. gre za varanje. In sicer kaj narditi ko te fant po dveh letih in pol, prevara. sam ti pove in to takoj, zgodi se v vinjenem stanju in na neki žurki, zveza pa je mal v krizi že pred prevaro. sej veste, po tolikem času ..... rutina, ki ima dobre in slabe dneve. do punce ne čuti nič in jo slabo pozna. tebe pa ima še vedno rad in obžaluje dejanje.
se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
Sama si rekla, da je zveza že mal v krizi.... In potem še prevara.....Verjetno ta kriza ni tako majhna.... Vprašaj se koliko se splača!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
najprej naj ti povem, da je tem o varanju že malo morje (iskalnik).
kar se pa tiče tvojega problema - že sama si napisala, da je vajina veza prešla v rutino. če imaš željo rešiti zvezo se o tem pogovorita, rešita to rutino in pojdita naprej. če pa misliš, da tega ne boš mogla oprostiti, potem končajta vse skupej.
kar se pa tiče tvojega problema - že sama si napisala, da je vajina veza prešla v rutino. če imaš željo rešiti zvezo se o tem pogovorita, rešita to rutino in pojdita naprej. če pa misliš, da tega ne boš mogla oprostiti, potem končajta vse skupej.
A moment on your lips, forever on your hips!
- Black Kitty
Varanje - sex?
Kakšen lubček kateri bi mu že oprostila, vsi smo pod kožo krvavi. Sex? Ne
Če zveza že tak al tak škripa, moraš pa resno pretuhtati, če se splača in če sta res ustvarjena drug za drugega.
Drugač pa konc takoj , čeprov ni lahko
Kakšen lubček kateri bi mu že oprostila, vsi smo pod kožo krvavi. Sex? Ne
Če zveza že tak al tak škripa, moraš pa resno pretuhtati, če se splača in če sta res ustvarjena drug za drugega.
Drugač pa konc takoj , čeprov ni lahko
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ena pač napisal/-a:hm...tud odvisno za kakšno prevaro gre...
odvisno??
zame je prevara, prevara in konc zgodbe. pa da je sex al da sta se sam meckala al neki.. dobr no, vsak ma svoje mnenje in svojo stopnjo tolerance.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
ma.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
jaz zase vem, da mu nebi odpustila, ker se mi zdi to ful pomembna stvar. jaz mislim, da če je prvič, bo tudi drgič... vendar gre tu za vaju. sama se odloči, če boš lahko gledala nanj tako kot prej. jaz vem, da bi ga stalno videvala z njo.
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Odvisno koliko ti on pomeni in koliko ti pomeniš njemu. Jaz sem bila v isti situaciji in sem mu odpustila, ker si ne predstavljam življenja brez njega. Ne vem kako je pri vama. Pogovori se z njim, da vidiš če mu je resnično žal. Jaz sem mu sicer najprej rekla (čeprav nisem mislila čisto resno) da nočem in ne morem bit več z njim, glede na to kaj je naredil in da ga nočem več videti...In glede na njegove nadaljne besede in dejanja sem videla koliko mu pomenim, koliko mu je žal in da me noče zgubiti.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst bom rekla,da vem da je lahko govort dokler ne pridš dejansko do te situacije.Sam po svojih načelih,nepristranskosti bi težko oprostila pa dala drugo priložnost.S prevaro bi zgubu use moje zaupanje.
Sicr pa je skor logično,da se ne vara če u zvezi use štima. Čudno bi blo,da bi se varal,če bi blo RES use tku k treba.
Sicr pa je skor logično,da se ne vara če u zvezi use štima. Čudno bi blo,da bi se varal,če bi blo RES use tku k treba.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Hm... prevara, nič kaj lepa beseda . Sama vem, da bi ne mogla odpustiti prevare, pa naj bo to " zgolj " poljub na usta, strastno objemanje,...,. Mislim da je lažje govoriti kot pa dejansko kaj storiti, pa vendar odločitev je tvoja, vedi pa da je to isto ( no ja ) kot pri udarcu, ko se zgodi enkrat, sledi opravičilo, se zgodi drugič, opravičilo in tako dalje.
Lp
Lp
- jupija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
sej se nisva kregala, sam malo vidla (vikend), zadnje leto. prej sva bla nonstop skupi, potem pa druge obveznosti so naju dale narazen. sej vem da ni fer kaj je naredil in mu bom težko zaupala. sam zanima me če je dal kdo tako preskušnjo mimo in se je odločil probat naprej in če se je dobro isteklo? poskusla sva se pogovorit ampak jst nism mogla zato sva si vzela oba en teden pavze, da malo premisliva.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Tudi jaz še nisem bila v taki situaciji ... ampak vsaj v teoriji verjamem, da je možno tudi odpustiti. Vsi delamo napake. In če imaš nekoga res rad in vidiš, da mu je žal za napako ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov