Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 16. Okt. 2009 8:28

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:če pa pride do primera...jaz tebe ljubim ampak z njim je bilo samo tako...ene 3 okol kepe pa odjebat :P

Oh, kar z bencinom jo polij pa zažgi. Kaj se nazaj držiš?

Kurba jedna. Da si drzne uporabljat svoje telo, ko je pa očitno v tvoji lasti.

Saj si si vendar zaslužil, da imaš nad njo popoln nadzor!
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 24. Okt. 2009 19:19

Če varate, furajte zvezo naprej, varanje pa zadržite zase, ali pa zvezo prekinite zaradi nekega izmišljenega razloga, varanje pa prav tako zadržite zase.

Kdor prizna partnerju/partnerki varanje, v resnici samo prelaga vsaj del svojega bremena na drugo osebo. To je pokvarjeno in sebično. S svojimi svinjarijami naj vsak pri sebi razčisti, ni treba partnerja dodatno poniževati s priznanjem.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 24. Okt. 2009 20:01

aja to pa ni pokvarjeno in sebično da ne poveš po pravici? da lažeš in z laganjem tudi pustiš osebo? da po možnosti zve partner/ka od drugih (kar je za moje pojme še bolj ponižujoče?)
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 24. Okt. 2009 21:39

Alwaleed napisal/-a:Problem naše generacije je, da nam pop kultura - romantični filmi, popularni mediji, ipd - dajejo napačne predstave o partnerstvu.

Zaslepljujemo se dostikrat največ sami, ker si na podlagi lastnih želja izbiramo filme in medije. Kar si želimo, je magija: da obstaja nekdo, ki nam bo popolnoma ustrezal, ne glede na to, koliko je vse narobe z nami. Gradimo si iluzije, kako bomo čustva zaljubljenosti, ki navadno trajajo le nekaj let, enako intenzivno čutili celo življenje. Želimo si, da bi se nam vse prave stvari preprosto zgodile - približno tako, kot se ti preprosto zgodi zadetek na loteriji; brez da bi razumeli, kaj počnemo, brez da bi se karkoli naučili.

Uspešna zveza lahko traja 50 in več let, ampak uspešnost take zveze ne pride na pladnju. Ni to kar, da najdeš "pravega" človeka, potem pa 50 let ne rabiš več migat. Seveda rabiš kar najbolj kompatibilnega partnerja. Ampak samo zato, ker si ti želiš, upaš, verjameš, da ta človek ustreza nekemu kalupu, to še ne pomeni, da mu res. Dolgoletna zveza ne uspe tako, da človeka spraviš v en kalup, temveč tako, da drug drugemu pustita biti to, kar sta. To pomeni obojestransko sprejemanje tega, da je partner v zvezi zaradi sebe, ne zaradi tebe; da ima želje in potrebe, ki so neodvisne od tebe; in da mora ostati zvest samemu sebi, če noče biti v zvezi nesrečen.

Ne govorim zdaj, da je nujno treba varat, ali da nobena zveza ne more brez tega. Pravim pa, da je na dolgi rok verjetno, da se bo kdaj zgodilo kaj takega. Uspešnost zveze se ne meri po tem, ali se to zgodi, ali dogaja - temveč po tem, kako partnerja takšne situacije premostita.

To je realnost. Ni magije. Smo ljudje, z vsemi svojimi napakami.

Kdor išče partnerja, ki mu bo v vseh pogledih ustrezal kot ulit in bo brez kakršnihkoli neodvisnih želja, najbolje da počaka nekaj desetletij, takrat bodo menda na voljo roboti v ta namen. :)

:flehan:
Teme sicer nisem spremljala od prej ampak tole je pa odlično napisano in se popolnoma strinjam! Sama sicer dvomim da bi bila sposobna kadarkoli (pre)varati kogarkoli, saj s tem ne bi mogla živeti..že zlažem se težko. V primeru da me zamika nekdo drug upam da bi bila tako fer, da bi zvezo prekinila.
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 06. Nov. 2009 21:08

No, ta prijatelj (oseba X) je pred nekaj dnevi na ulici srečal svojega prijatelja (oseba Y), in ta mu pove, da je spoznal mlado mamico (okoli 30 let), in ta (oseba X) se je takoj vpričo mene zagrebel, če mu jo zrihta za "podret", kljub temu, da ima punco.
cvetko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetko » 08. Nov. 2009 9:11

Kaj je to? Bili smo pijani ko svinje, grem vn na wc, pride sestra od moje zraven , reče kak je me prime za mojega. Nič drugega, potem me je še zakačala to je to. Kaj je to? Je varanje?
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 08. Nov. 2009 10:20

Kje se pa varanje začne?
A so varanje samo fizični stiki?
A lahko rečemo da nekdo "vara" partnerja že samo če se pretvarja o nečem (recimo o tem da ga ima resnično rad, ali pa se želi v to celo sam prepričat)...je varanje že intenzivno razmišljanje o kaki drugi osebi? ali pa, bog ne daj, celo slepa zagledanost v drugo osebo?
Se varanje začne, ko s to drugo osebo navežeš stik, ko se z njo dobivaš? Se pravi, recimo da ti gojiš čustva do te nove osebe, se z njo dobivaš, nimata še fizičnih stikov, imaš pa svojega partnerja nekje.
A je to tudi že varanje?
cvetko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetko » 08. Nov. 2009 10:27

Njene sestre nimam niti pri srcu, mojo imam najrajši na svetu. Nevem kaj je bilo to. Že sedaj bi se najraje jokal.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 08. Nov. 2009 10:43

mislim, da se definicija varanja razlikuje od zveze do zveze (no vsaj morala bi se).
isto se mi zdi z definiranjem dobrega in slabega sexa, ki se spet razlikuje od para do para.
nekako bi moral vsak začutit, kdaj je šel čez tisto mejo.. pa ne zato, ker je "nekdo tako rekel", ampak ker pač čutiš, da si s tistim dejanjem izrazil nespoštovanje do partnerja. takšnih subjektivnih čustev pa ne moremo spravit v neko splošno pravilo, preprosto ne gre.
a pa se nihče ne pogovarja s svojim partnerjem o tem? mislim, da je temelj zveze poleg vsega zaupanja tudi to, da skupaj razčistita glede vprašanja ob katerih situacijah bi se drugi počutil neprijetno ali izdanega.. in če ugotoviš, da se partnerjeve predstave (oz meje) popolnoma razlikujejo od tvojih, imaš sicer res problem, ampak je neprimerljivo manjši od tistega občutka prevaranosti, ko se pol sprašuješ, zakaj je do tega prišlo in KAKO JE LAHKO TAK?

jaz si pred pogovori in dogovori takšne vrste nikoli nebi upala trditi, da partnerja POZNAM.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
puncka87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a puncka87 » 08. Nov. 2009 20:51

koncati...
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 09. Nov. 2009 12:02

cvetko napisal/-a:Kaj je to? Bili smo pijani ko svinje, grem vn na wc, pride sestra od moje zraven , reče kak je me prime za mojega. Nič drugega, potem me je še zakačala to je to. Kaj je to? Je varanje?

Povej punci odkrito se pogovori s njo če te tako žre....izpovej se ji saj nisi naredil nič narobe...
cvetko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetko » 09. Nov. 2009 12:06

Končati?

Nesma imela čisto nič! Nisma se poljubljala še manj pa seksala. Itak da mi ni vseeno. Ampaka kaj naj rečem: Tvoja sestra me je prijela za ... . Pomoje se ji bi zmešalo.

Drugači s pogovarjma o tem. Samo v tej smeri pa nikoli!

LP
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 09. Nov. 2009 12:08

Ja še bolj se ji bo zmešalo, če bo izvedela čez nekaj časa in to od sestre v prikrojeni zgodbi. ;) Povej ji kaj se je zgodilo, pogovorta se in upaj, da bo verjela tvoji različici zgodbe, ker bo slej ko prej slišala še tisto od sestre.
It was forever..but it didnt last long..
cvetko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetko » 09. Nov. 2009 12:11

Da to je glih problem, če ji sestra pove, kaj veš kaj si bi še zmislila zraven. Z sestro od nje sem se pogovarjal že okoli tega. Je rekla da ji ne bo povedala, ker jo ima preveč rada. Še kaki komentar?
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 09. Nov. 2009 12:32

js bi ji na tvojem mestu vseeno povedala..očitno je pr njeni sestri bil kriv alkohol..in če ti nisi naredil nč.. pol te nima kaj skrbet.. nikol pa neveš kdaj bo njeni sestri kaj ušlo iz ust.. nevem no.. js osebno bi rajš vidla da mi fant tako stvar (in vsako drugo) pove kot pa da to od koga drugega zvem.. iskrenost, zaupanje.. to je po mojem mnenju na prvem mestu neke zdrave, resne zveze.. in če te ma res rada..ti bo vrjela..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]