Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Maj. 2009 19:27

im.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 13. Maj. 2009 19:34

^^se strinjam, Nia.
Jaz tudi če bi vedla, da greva ziher narazen (naprimer po več letih zveze), bi iz spoštovanja do njega počakala da razčistiva in dokler nimava čistih računov se nebi drugega pritaknila. In isto pričakujem od tipa.
I laugh at gilded butterflies.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 13. Maj. 2009 19:47

pod naveličat je blo bol mišlen da ti ni več razburljivo, ni kot na začetku. Slej ko prej se pa saj malo naveličaš človeka ki ga vidiš vsak dan. naveličat mogoč ni prava beseda, ampak ko ti je vse že domače, mal dolgočasno...pa tuki govorim o vezai ko si skupi npr. 15let, otroci, skupno stanovanje/hiša. pol pač ne morš rečt, mah, sm se mal naveličala, grem pa stran, jutr spakiram...je enostavno preveč vezi da bi kr na vrat na nos končal.
Ni vse tok simpl. Večina bo zdej rekla, da ne, da se sam odločiš, da se nebi obotavljala...me zanima. ene mogoče res, velik pa ne, čeprov se boste zdej vse bunile pa kontra dajale :wink:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 13. Maj. 2009 19:50

Tocn tk k je NIA povedla..z leti se zveza se bolj poglobi, cloveka imas se rajsi, navezes se nanj, poglobi se vajin odnos, verjetno se v nekaj letih zveze tudi kaj spremeni..npr.ustvaris si kaj skupnega,..... in da potem zaradi ene noci, ali sem manj zgubis vse...ni vredno..vsaj js tak mislim.. js enostavno sm tud takega mislenja, da k se za nekaj trudim, se trudim z namenom, da bo to uspelo, ter pricakujem to tudi od partnerja.. je pa seveda odvisno od posameznika kok mocno si to zeli, da uspe zveza tudi po nekaj letih...in da zveza ostane ista oziroma se globja...in prav zaradi tega je treba v zvezo vlagat... ne pa iskat neke potešitve oziroma (kot je *srčica* omenila) napetosti... napetost je lahka bilokdaj, ampak ob pravem cloveku.. za to ne potrebujes varanja ali pac?!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 13. Maj. 2009 20:15

sm vedla da bom narobe razumljena :) ne da iščeš neke potešitve, sam hotla sm povedat da se pogled na vezo, lajf in vse z leti lahko bistveno spremeni. zarad ene noči itak ni vredno podret neki kar si gradil tok pa tok časa, ampak se lahko zgodi. nisem še nobenga prevarala in nimam nobenga takega namena, sam kaj bo pa čez x let, pa ne morem vedet, lahko bom takrat čist drugačnega mišljenja. pa zanimivo mi je poslušat stare zakonce, o tem kaj je pomembno v vezi, ki majo velikrat drugačen pogled na stvari kot mladi.
Valerija111
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Valerija111 » 03. Jul. 2009 12:06

Odločila sem se, da ne bom ponovno odperala teme, ampak bom svoj problem napisala kar pod to temo.

Recimo, da sva prijatelja oz. naj bi bila prijatelja. Poznava se že dolgi 6 let. Začetek je bil tak, da je bil on velik ženskar jaz le pridna, nedolžna in neizkušena ženska. Družila sva se in skupaj preživljala prosti čas. Tako je bilo leto in pol. Bila naj bi prijatelja, vendar nastal je problem, ko so moja čusta postajala močnejša in so temeljila na ljubezni. Vedela sem da to ni zame. Zato sem se umaknila. Nisva se niti videla niti slišala.

Pred dvema letoma pa sva se po naklučju ponovno srečala. In od takrat sva se vsake toliko časa slišala, (vsaka 2 meseca). Msn, fb ali na kaki zabavi. Vendar jaz nikoli nisem začenjala pogovora, no nekako sem potlačila svoja čustva in živela svoje življenje naprej. Čeprav ljubezensko področje je blo bolj polomija. Ker očitno ga nisem nikoli prebolela. On pa se je med tem časom totalno zresnil, resno zvezo je imel že 2 leti, ko sva se ponovno srečala na eni iz med zabav. Vedno sem se ob njemu počutila sproščeno in polno življenja. Zato sva se cel večer pogovarjala, plesala in imela fajn. Nekako sva odšla na samo. In takrat se je zgodilo, poljubil me je, poljubljala sva se, stvari bi se nadaljevale če ga ne bi ustavila.Oba sva bila rahlo pod uplivom alkohola.
Nato sva se še pogovarjala, povedal mi je d imata s punco krizo, d je blo to prvič in zadnič in d jo ima rad. Vem d bi bil čas, d bi prekinila vse stike in le tako bi ga lahko pozabila. Vendar on nekako ne pusti, spet se pojavlja vsake toliko časa, d spet obudi moja čustva.

Sprašujem se, hoče, d a sva prijatelja?? Kako sva lahko prijatelja, če vsakič ko me vidi, sliši se spomne d je prevaral punco z mano?(povedal ji ni, in ji tudi ne bo, od drugih pa tudi ne bo zvedla) Al kai za vraga hoče od mene? Sm nekaka rezerva, če navzezadne ne rata njuna zveza, da bo poskusil z mano?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Jul. 2009 19:28

Valerija111 napisal/-a:Sm nekaka rezerva, če navzezadne ne rata njuna zveza, da bo poskusil z mano?

Glede na to kaj si napisala, bi jz rekla, da točno to. Če tip ne zna kontrolirat svojih čustev oz. razrešit problemou, ki jih ma s punco na drgačen način kot je z lizarjenjem okol pol je to velik problem.
Pomoje moresta razjasnit vajin odnos: al je prjatlski al je kej več. Če je kej več, nej najprej razsreši svoj odnos s punco in pol mejta kej vi2. Če ne bo on fer do punce (kar že ni biu), bod usaj ti.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Luss » 09. Jul. 2009 13:42

Se strinjam s p!ko..

Vem pa, da je problem, če nekoga ne moreš prebolet in te tisti "suče", kadar mu to paše.. najboljš prekinit vse stike. Vem - lažje rečt, kot pa nardit.
Z nasmehom si lepša.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jul. 2009 14:49

^pa še kako se strinjam. In najhujš je to, da oprostiš, je spet fajn za kakšen teden, potem pa spet jovo na novo..dokler ti ne zčaneš njega ignorirat al pa on tebe.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 17. Jul. 2009 16:04

jupija- vinjen ali ne , do varanja ne bi smel pridt! sicer pa pol itaq večinoma vsi/vse obžalujejo.. :twisted:

jz tega osebno ne bi oprostila never ever!
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 01. Sep. 2009 16:05

dekleta, kako bi odreagirale, če bi vam vaš v fant v pogovoru v zvezi z varanjem rekel: "kar se ne ve, ne boli!"

od kar je to moj rekel, mu ne zaupam več. on ima kar pestro zgodovino punc in ljubic in nevem česa še vse, ampak sem mu zaupala dokler ni rekel tega. od takrat sem ljubosumna na vsako njegovo prijateljico s katero gre na kavo, na bivše, sodelavke, imam blazne živčne napade in napade tesnobe, ko je kje zunaj, paranoična sem, imam nočne more, bolesto berem njegove meile in sms-e na telefonu (kjer občasno še najdem kaj sumljivega, ampak mu ne morem nič rečt ker bo potem vedel da berem sms-e ) :?
drugače najina zveza dobro stoji, z dobrimi in slabimi dnevi, imava se fajn, veliko se pogovarjava in veliko prostega časa preživiva skupaj.

ok zdej sem samo razložila kakšne posledice je ta stavek pustil na meni, zdej me pa zanima še vaše mnenje...
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 01. Sep. 2009 16:15

Kaj bi jaz rekla? Pejd k psihijatru. Zakaj? 1. ker si neverjetno iracionalna 2. ker zarad neutemeljenega straha pred varanjem furas psihozo.

Povej mu, kaj pocnes in zakaj. Preprosto ker je fer. Vsaj jaz znorim ce mi kdo stika po stvareh, z kakrsnim koli motivom pac.

In bodimo relani, v tej vezi si verjetno ti edina ki zlorablja zaupanje. Zamisli se.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Sep. 2009 16:53

On ti je vrgel kost in ti jo veselo glodaš.
Kar ne veš - te ne boli. To Je očitno njegovo mnenje. Zakaj pa si bila tiho, ko si to slišala? Ok, mogoče je bil tisti prvi šok. Vsekakor pa ni prav, da si tiho še zdaj, v sebi te pa full muči. Verjamem, da je bedno zdaj spet odpirat eno temo pogovora, za katero se misli, da je že vse dorečeno. Ampak očitno temu ni tako.
Če bo še vedno vztrajal pri svojem pogledu na varanje in ti torej ne misli povedat, če se mu bo kdaj "zgodilo", pa razmisli, če je sploh vredno bit v zvezi s takim človekom. Vsekakor nisi ti plačan detektiv, da boš svoje življenje posvetila raziskovanju, kje je on in kaj počne, da te slučajno ne vara.

Je preveč lepših stvari, da bi jih s tem zapravljala.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Sep. 2009 17:39

ja in če bo rekla, ja lubi bubi kaj si mislu s tem stavkom..a mislte da bo skoču pa 'ja, zato ker delam po tem načelu!' yea right :roll:
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 01. Sep. 2009 19:49

Varanje- naredu bi mi, prvič, zadnjič in nikoli več...
Kaj bi si mislila o tistem stavku? Da ti je hotel nekaj povedat, se ti ne zdi...Verjetno ni to izrekel zgolj iz dolgega časa.. sploh pa glede na to, da si omenila da najdeš kaj sumljivega (ampak da mu ne smeš omenit, ker bi izvedel da bereš njegove sms-e, hja punca draga to je ena izmed stvari, ki jo omenja tisti stavek)..Kuker sem js razumela, si ti enostavno zatiskaš oči pred resnico...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov