Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Apr. 2009 12:00

Cherry24 napisal/-a:enkrat vara vedno vara.

Nikoli se nisem strinjala s to izjavo. Ljudje se spreminjamo, odrašačamo in vsak slej kot prej spozna svoje napake. Ne pravim, da je fant delal prav, saj obstajajo drugi načini, kako pokazati, da ti v zvezi nekaj manjka, vendar tudi razumem, da ni zdržal. Krivda je na obeh.

red_rose, jaz nisem komentirala zato, da bi kogarkoli hotela prepričati v svoj prav, še manj, da bi se hotela kregati, jaz sem, tako kot ve, samo izrazila svoje mnenje. Jaz popolnoma razumem, da smo si ljudje različni in imamo različne poglede na partnersko zvezo, nekateri odobravajo stvari, ki jih jaz nikoli ne bi, medtem ko jaz sprejemam kakšne stvari, ki jih druge ne bi. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 12:05

red_rose napisal/-a:kar ne ves ne boli =)

js bi mogoce tudi raje da ce bi se res samo enkrat zgodilo in bi bla pac to ena huda napaka z njegove strani in bi se on zavedal da tega vec ne bo nikdar nardil, da mi ne pove...

sicer pa ce bi potem slucajno kje zvedla bi bla itak se dosti bolj prizadeta ker bi mi to prikril, ampak ce pa ne bi nikol zvedla bi pa rajs da ne pove :D

ampak, to je tako samo teoreticno, ker vem da mojga bi takoj ugotovila, ne bi mi mogu tega skrit...bi bla sigurno opazna spremembna v obnasanju, itd. vidlo bi se da neki prikriva..je cist prevec posten da bi lahko to spelau :P in cetud bi vidla da je zares prizadet in da tega vec ne namrava nardit, pa tut ce bi mu hotla oprostit..mislim da tega ne bi prenesla ker sama pri seb ne bi mogla nikol pozabit in mu spet zaupat :?

js pri seb vem da ce bi se slucajno to men zgodilo (da bi prevarala svojega zdajsnjega fanta), sicer zlo dvomim da je to mogoce ampak recimo da se zgodi, mislim da mu ne bi povedala. ce bi obstajala moznost da kakorkoli izve za to, potem bi mu, ce pa bi vedla da ni sanse da izve (Recimo da se zgodi v tujini alpa kaj takega) potem mu ne bi povedala. ful bi trpela, vem da bi, ampak bi sama to prenesla ker nocem da bi se on trpel. ce bi se mi zdelo da se vseeno hocem bit z njim in vse, mu nebi nikol povedala. ne bi mogla...ker je tak, da vem da bi mu to uniclo se kar nekaj let, da bi ga popolnoma sesulo in dobesedno spravlo na tla..in zakaj bi on tako trpel zarad moje napake?! :? vem da mi 100% zaupa in da me ma zelo zelo rad, in tega mu pac ne bi mogla vzet..

no v glavnem, nikol ga sploh ne bom prevarala, pa ne bo takega problema :)

:respekt:
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 13. Apr. 2009 12:08

hvala vsem za odgovore! res cenim vsa vasa mnenja, na koncu se itak moram sama odlocit, ne glede na vse besede in nasvete. strinjam se, da vsak lahko dobi se eno priloznost, ampak ce mu je zares zal. Sva se zjokala, cel dan poslusala drug drugega, ampak jaz potrebujem cas. Ne morem se v tako kratkem casu odlocit. Nekaj casa je pomoje najboljse da se ne vidiva, da vidim, ce se bo zbudil v meni obcutek, da ga pogresam, da vidim ce je to to se vedno...in ce je vredno da mu odpustim. Tudi od njega je to odvisno, koliko si zares zeli nazaj.v primeru, da se odlocim, se mora zavedat, da bo vseeno nosil posledice, dokler mu spet ponovno ne zaupam. pustimo casu cas..kaj pravite?
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 12:09

Meni se ne zdi spoštljivo do osebe, ki naj bi jo ljubil, da ji ne poveš, da si jo prevaral.
Poleg tega sem mnjenja, da če se vara, potem v zvezi nujno neki škriplje. Če si srečen z nekom oz. ti ni useeno zanj, veš, da si tega ne zasluži, potem niti ne boš varal.
Ne vem, morda te zanese in se poljubiš, da pa še noge razširiš, to se ne zgodi v 2h sekundah in pač imaš čas za razmislit za posledice.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Apr. 2009 12:12

Cherry24 napisal/-a:enkrat vara vedno vara...

js se ne strinjam s tem. mislim da ni bojazni s tem tvojim fantom...sploh pa lahko tut nekdo ki se nikol ni prevaral, prevara...

ok razen ce bi nekdo konstantno varal vse punce, jih ne spostoval ipd. tak se pa res tezko spremeni. ce pa misli da je bla napaka...moj je tut ko je bil mlajsi, mislim da pr 16ih al 17ih prevaral eno punco po letu pa pol...pa je bla neumnost, pa mu je blo zal..tut to more dozivet, da ve da zdaj vec res ne bo nikoli varal. me to niti mal ne skrbi. tut js sm delala raznorazne neumnosti, tut prevarala enga fanta k me je mel zelo rad...pa zase vem da zdaj vec ne bi tega nardila.
vazno da vem da mu jaz lahko zaupam in na to mors tut ti gledat.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 12:15

Cherry24 napisal/-a:Mene pa zanima sledeča situacija oz vaše mnenje na le to.

Nek fant je imel 2,5 let punco,katera ga je imela non stop pod kontrolo. Fant ni smel hodt vn,ni smel na en tečaj k ga je obiskoval,ni smel na pivo,na kavo,non stop ga je izsiljevala da je raje z drugimi kot z njo,zanemarjal je prjatle zard nje,ker drgač je znorela,se drla in jokala. in to se je ponavlal dolgo časa skoz in skoz. klicala njegove prjatle,za vsak korak je hotla vedt...skratka...sama ni znala žvet,ko je vmes že hotu dat konc je grozila s samomori,rezanjem,bla je brez frendou in nekak..odvisna od nega.
ta fant na koncu zveze ni več zdržal vsega tega,zato jo je prevaral ko je nekje bil in jo zatem čez 3 dni tud pustu,ker ni zmogu več.
danes je ta fant moj fant. mava se zlo rada,velik je vložu v to da sva danes skupi,non stop se trudi zame,ne kregava se in mava se res najlepš. ko sem ga vprašala glede tega varanja,je reku,da ne morm vedt skoz kaj je on takt šu,kolk je mel že polno glavo vsega in da preprosto ni več zdržou,ker je bla punca taka kot je bla,posesivna do konca,niko ji ni blo mar kaj si on želi in kaj ga veseli,sam vedno je moralo biti kot je ona želela in pika. zato je na konc tud pršlo do te prevare...

zdej pa me zanima. al za vsa u tem primeru tud velja tisto...enkrat vara vedno vara...al je ta situacija mal bolj razumljiva,ker preprosto sta si bila že čista tujca in v vsem cirkusu k se mu je dogajal takt ni zdržu več...?
mnenja?
najlepša hvala punce...lep dan:)

Ja samo on je to punco potem takoj pustil in bil s tabo.
Zadnjič spremenil lelija, dne 19. Apr. 2009 22:26, skupaj popravljeno 1 krat.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 12:18

a_pikica_a napisal/-a:Ne vem, morda te zanese in se poljubiš, da pa še noge razširiš, to se ne zgodi v 2h sekundah in pač imaš čas za razmislit za posledice.

Ja se strinjam, samo kjuti je imela problem, da se je njen poljubljal in ne kaj drugega z drugo.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 13. Apr. 2009 12:19

lelija,to k jo je pustu je blo pol leta pred tem ko sva midva začela,ne takoj.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 12:21

:snowman:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 13. Apr. 2009 12:23

nene,takt z eno drugo ko so nekam ši s prjatli...z uno pol ni blo nč.
midva sva začela kasnej:) zdj sva skupi 3 mesce.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 12:25

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 12:36

lelija napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:Ne vem, morda te zanese in se poljubiš, da pa še noge razširiš, to se ne zgodi v 2h sekundah in pač imaš čas za razmislit za posledice.

Ja se strinjam, samo kjuti je imela problem, da se je njen poljubljal in ne kaj drugega z drugo.

Aha, no, sm spregledala.
Jaz bi poljub obravnavala malo manj strogo. No, odvisno kako dolg poljub. :D Ali je poljub ali poljubljanje.
Lahko te druga oseba preseneti in te poljubi. Mah.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 13. Apr. 2009 12:38

lelija napisal/-a:
Cherry24 napisal/-a:nene,takt z eno drugo ko so nekam ši s prjatli...z uno pol ni blo nč.
midva sva začela kasnej:) zdj sva skupi 3 mesce.

pa si ti tudi takšna oseba, ki rada kontrolira druge?

Nikakor. to ni moja vloga. moja vloga je vloga punce,ki ga spodbuja pr njegovih ciljih,ga spoštuje in mu pusti,da diha. sm mu že takoj povedala da lahko počne popolnoma vse,razen da ne vara in da ne laže. kar je tud samoumevno. saj je je njegovo živlenje.
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 13. Apr. 2009 12:39

sej najbrz, ko si pijan, izgubis obcutek za cas...mozno da je bilo pac zvaljenje ne vem...nekaj minut. lahko pa da je blo na kratko...ne vem..
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 13. Apr. 2009 12:40

Odvisno od človeka..za nekatere pomeni ze poljub drugega, prevara.. Drugim to nic ne pomeni, ampak za varanje štejejo le sex z drugo osebo... Tak da to je čist odvisno od posameznika, kak gleda na to, in kak potem odreagira... O tem ali je samo poljub prevara, ali pod to šteje le sex, bi lahko razpravljali na dolgo in široko, pa nikoli ne prisli do skupnega zaključka...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]