Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 13. Apr. 2009 11:27

Pusti fanta, hkrati pa bodi vesela, da ti je priznal kaj je storil.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Apr. 2009 11:28

lelija- ti bi raje vidla, da ti fant ne pove za varanje?
In da celo življenje misliš, kako sta super par, kak sta si zvesta, on pa vsak teden še mal drugam skoč!?!?!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 11:31

Ne
Zadnjič spremenil lelija, dne 19. Apr. 2009 23:17, skupaj popravljeno 2 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 13. Apr. 2009 11:34

lelija napisal/-a:Ne mala, ne bi rajši videla. Samo v primeru, ko nekdo prevara in mu je potem žal in noče ponoviti sam pri sebi te napake, potem je boljše, da je tiho, saj noče prizadeti partnerja. Saj jaz ne odobravam varanja. Vsaj zase vem, da ne bi povedala, če bi jaz koga prevarala.

se pravi da odobravaš laganje?

Meni je veliko bolje vedet kaj se dogaja za mojim hrbtom... vsaj veš v kakšni vezi si...
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 11:40

fun napisal/-a:
lelija napisal/-a:Ne mala, ne bi rajši videla. Samo v primeru, ko nekdo prevara in mu je potem žal in noče ponoviti sam pri sebi te napake, potem je boljše, da je tiho, saj noče prizadeti partnerja. Saj jaz ne odobravam varanja. Vsaj zase vem, da ne bi povedala, če bi jaz koga prevarala.

se pravi da odobravaš laganje?

Meni je veliko bolje vedet kaj se dogaja za mojim hrbtom... vsaj veš v kakšni vezi si...

Včasih
Zadnjič spremenil lelija, dne 19. Apr. 2009 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Apr. 2009 11:40

kar ne ves ne boli =)

js bi mogoce tudi raje da ce bi se res samo enkrat zgodilo in bi bla pac to ena huda napaka z njegove strani in bi se on zavedal da tega vec ne bo nikdar nardil, da mi ne pove...

sicer pa ce bi potem slucajno kje zvedla bi bla itak se dosti bolj prizadeta ker bi mi to prikril, ampak ce pa ne bi nikol zvedla bi pa rajs da ne pove :D

ampak, to je tako samo teoreticno, ker vem da mojga bi takoj ugotovila, ne bi mi mogu tega skrit...bi bla sigurno opazna spremembna v obnasanju, itd. vidlo bi se da neki prikriva..je cist prevec posten da bi lahko to spelau :P in cetud bi vidla da je zares prizadet in da tega vec ne namrava nardit, pa tut ce bi mu hotla oprostit..mislim da tega ne bi prenesla ker sama pri seb ne bi mogla nikol pozabit in mu spet zaupat :?

js pri seb vem da ce bi se slucajno to men zgodilo (da bi prevarala svojega zdajsnjega fanta), sicer zlo dvomim da je to mogoce ampak recimo da se zgodi, mislim da mu ne bi povedala. ce bi obstajala moznost da kakorkoli izve za to, potem bi mu, ce pa bi vedla da ni sanse da izve (Recimo da se zgodi v tujini alpa kaj takega) potem mu ne bi povedala. ful bi trpela, vem da bi, ampak bi sama to prenesla ker nocem da bi se on trpel. ce bi se mi zdelo da se vseeno hocem bit z njim in vse, mu nebi nikol povedala. ne bi mogla...ker je tak, da vem da bi mu to uniclo se kar nekaj let, da bi ga popolnoma sesulo in dobesedno spravlo na tla..in zakaj bi on tako trpel zarad moje napake?! :? vem da mi 100% zaupa in da me ma zelo zelo rad, in tega mu pac ne bi mogla vzet..

no v glavnem, nikol ga sploh ne bom prevarala, pa ne bo takega problema :)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Apr. 2009 11:41

lelija napisal/-a:Vsaj zase vem, da ne bi povedala, če bi jaz koga prevarala.

Če si že omenila greh, to je zame večji greh kot prevara. Če pa česa ne prenesem, ne odobravam v zvezi, je pa laganje. In vem, da bi lažje oprostila prevaro, če bi mu bilo resnično žal, kot pa laž.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Apr. 2009 11:47

freaky razlicna mnenja mamo glede tega, in mislim da tu si pa res ne bomo prisli skup. :)
eni cist drugace gledamo na to. in to zame ni laganje, je prikrivanje v dobro njega.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 11:49

Jaz če bi kdaj po nevemkakšnem principu (upam nikoli) mojega prevarala, bi pomojem on prvi vedel. Umrla bi od slabe vesti :?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 13. Apr. 2009 11:50

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 1:09, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Apr. 2009 11:50

mah sej js tudi lahko samo teoretiziram..nevem kaj bi v resnici blo.

upam, da res ne bom nikol mela takega problema=)
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Apr. 2009 11:51

Sem kje napisala, da bi mogli tako vsi razmišljat? Nisem, še poudarila sem, da to velja zame.

Ti pač misliš, da je to prikrivanje v njegovo dobro, medtem ko sem jaz mnenja, da s tem ne spoštuješ partnerja. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 13. Apr. 2009 11:53

sej vem, sej js sem tudi pac samo napisala, da si ne bomo nikol prisli skup. ker vem da veliko ljudi drugace razmislja, in nobenga niti ne poskusam prepricat u nasprotno :D

zato mislim da ce se bo iz tega razvilo neko veliko debatiranje in prepricevanje sem in tja, mogoce celo kreganje (Cakamo purple da pove kaj je prav :D :D :D ), da je cisto brez veze :D pac na tem forumu se to nonstop dogaja, preventiva :D
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherry24 » 13. Apr. 2009 11:54

Mene pa zanima sledeča situacija oz vaše mnenje na le to.

Nek fant je imel 2,5 let punco,katera ga je imela non stop pod kontrolo. Fant ni smel hodt vn,ni smel na en tečaj k ga je obiskoval,ni smel na pivo,na kavo,non stop ga je izsiljevala da je raje z drugimi kot z njo,zanemarjal je prjatle zard nje,ker drgač je znorela,se drla in jokala. in to se je ponavlal dolgo časa skoz in skoz. klicala njegove prjatle,za vsak korak je hotla vedt...skratka...sama ni znala žvet,ko je vmes že hotu dat konc je grozila s samomori,rezanjem,bla je brez frendou in nekak..odvisna od nega.
ta fant na koncu zveze ni več zdržal vsega tega,zato jo je prevaral ko je nekje bil in jo zatem čez 3 dni tud pustu,ker ni zmogu več.
danes je ta fant moj fant. mava se zlo rada,velik je vložu v to da sva danes skupi,non stop se trudi zame,ne kregava se in mava se res najlepš. ko sem ga vprašala glede tega varanja,je reku,da ne morm vedt skoz kaj je on takt šu,kolk je mel že polno glavo vsega in da preprosto ni več zdržou,ker je bla punca taka kot je bla,posesivna do konca,niko ji ni blo mar kaj si on želi in kaj ga veseli,sam vedno je moralo biti kot je ona želela in pika. zato je na konc tud pršlo do te prevare...

zdej pa me zanima. al za vsa u tem primeru tud velja tisto...enkrat vara vedno vara...al je ta situacija mal bolj razumljiva,ker preprosto sta si bila že čista tujca in v vsem cirkusu k se mu je dogajal takt ni zdržu več...?
mnenja?
najlepša hvala punce...lep dan:)
Zadnjič spremenil Cherry24, dne 13. Apr. 2009 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 13. Apr. 2009 11:58

Meni se zdi njegova reakcija na njeno obnašanje čisto normalna. Še dolgo je zdržal z njo. No sej potem jo je pustil, ni je varal naprej več časa.
Ne vem, to je zame drugače.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]