Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 23. Dec. 2008 15:03

Tako kot jaz kao "posplošujem", tako tudi vi posplošujete, da vsak, ki prevara 1x, prevara še parkrat... Kar pa ne velja vedno, in mislim, da vsak to ve. Mi je pa popolnoma jasno, da niso vsi taki, ki bi bli sposobni to prevaro odpustit. Jaz pač sem taka, odpustila sem 1x, drugič nevem, če bom lahko. Ampak se pa tudi zavedam, da bo ta "drugič" bolj malo verjeten, ker sva oba s fantom dobila eno lekcijo, iz katere sva se neki naučila... In nama je zdej OK :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 23. Dec. 2008 16:02

js mislm da je ful odvisno od situacije.. če bi tip ves skesan pršu nasledni dan do mene.. mi obrazložil zadevo, povedal da mu je žal itd. pol bi najbrž šlo.. prevare v smislu da zvem od nekoga drugega, pol pa tip samo išče vse možne izgovore, kako se najlepše izvlečt vn.. to pa itak ne bi šlo.. potrudila bi se sigurno.. ker se strinjam, da si vsak zasluži še eno priložnost (in smo konec koncev samo ljudje).. kako bi pa uspevalo, pa težko rečem.. nisem še bila v situaciji..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Dec. 2008 17:29

MilkyWay napisal/-a:Tako kot jaz kao "posplošujem", tako tudi vi posplošujete, da vsak, ki prevara 1x, prevara še parkrat... Kar pa ne velja vedno, in mislim, da vsak to ve. Mi je pa popolnoma jasno, da niso vsi taki, ki bi bli sposobni to prevaro odpustit. Jaz pač sem taka, odpustila sem 1x, drugič nevem, če bom lahko. Ampak se pa tudi zavedam, da bo ta "drugič" bolj malo verjeten, ker sva oba s fantom dobila eno lekcijo, iz katere sva se neki naučila... In nama je zdej OK :)

kolk jst tebe po postih poznam, mislim da je blo to precej nedolžno, in da sta se ti in tvoj samo mečkala z drugimi, ne pa seksala.
TOSHIBA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a TOSHIBA » 23. Dec. 2008 19:36

Jaz sem že varala in bla prevarana...

Varala sem ko je šla veza počas v k****, ni blo več strasti in zaupanja in sem sam še iskala razloge za konec.
Enkrat sem varala ker se pač nisem mogla odločit med 2; ampak niti bla "pravara kot prevara", ker z nobenim od njiju nisem še zares začela veze.

Ni mi ravno v ponos; žal mi pa tut ni. :wink:
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Dec. 2008 20:45

seba napisal/-a:
barbika_444 napisal/-a:Ma v takem primeru naj si jo kr poišče - drugo priložnost namreč - sam ne pr men.

podpis :D

brez dvoma.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 23. Dec. 2008 22:59

delusional napisal/-a:kolk jst tebe po postih poznam, mislim da je blo to precej nedolžno, in da sta se ti in tvoj samo mečkala z drugimi, ne pa seksala.

Doro sklepanje :lol:
No, najprej da razčistimo... Mislim, da me po mojih postih ne moreš poznat in karkoli sklepat... Mimogrede, od kej ti pa ta misel? :)
Drugič pa... Zame je varanje tudi mečkanje in zalizavanje celo noč, ne pa samo sex. Tako da če sm z nekom zasrala, to pomeni, da sm varala. In on tudi... In tudi navadno zalizovanje lahko boli, ampak odvisno spet koga. Mene je, pa sm pozabla...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 24. Dec. 2008 20:38

MilkyWay napisal/-a:
delusional napisal/-a:kolk jst tebe po postih poznam, mislim da je blo to precej nedolžno, in da sta se ti in tvoj samo mečkala z drugimi, ne pa seksala.

No, najprej da razčistimo... Mislim, da me po mojih postih ne moreš poznat in karkoli sklepat... Mimogrede, od kej ti pa ta misel? :)
Drugič pa... Zame je varanje tudi mečkanje in zalizavanje celo noč, ne pa samo sex. Tako da če sm z nekom zasrala, to pomeni, da sm varala. In on tudi... In tudi navadno zalizovanje lahko boli, ampak odvisno spet koga. Mene je, pa sm pozabla...

ma sevda da je to mečkanje in sranje z nekom tud varanje.sex je sam še tista kaplja čez rob.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 25. Dec. 2008 15:11

varam ze od samega zacetke mojega zivljenja v vezah .. amapk sem to dojela sele zdj... maaa kaksna sem. ampak mi ni zaou ... vedno je bil zadosten razlog, da sem o naredila .. in ja, tut prevarana sem ze bila, sprva mi je blo vseen, ko se je zgodil tretjic s strani istega fanta, v katerega sem bila zares zelozelo zaljubljena, je blo mal tezje. ampak smo preziveli tut to
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Dec. 2008 16:33

MilkyWay napisal/-a:

je velika razlika al se je tip sam mal šlatal tam z eno babo (pa se greš ti pol z enim tipom, pa je to to), kukr pa če bi dejansko mel svojega tiča v drugi in bi bla tudi strast umes. ti si stara 19 let, in to ti je prvi tip.... a res misliš da te ne bo nikoli več prijelo kaj druzga sprobat - tud kaj več kot sam jezik? v tvoje dobro upam da te bo primlo.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 25. Dec. 2008 16:41

dej prosm zmenta se na privat.. mamo pač različna mnenja kaj varanje je an, za enga je to divja postelna telovadba in cela kamasutra zravn, za enga pa že samo poljubljanje v kotu diskoteke... dejte no razumet da ni vse sam tko kot ena oseba to vid in če bo hotla s tem tipam ostat tud bo in ne bo sprobavala drugih samo zato ker je ena druga mnenja da nej to pač nardi... nočm se utikvt zdej, ampak dejte no...
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 25. Dec. 2008 19:30

Zame je varanje vse kar se bi zgodilo za mojim hrbtom, kakrsnkoli intimni stik z drugo zensko - pa ce je samo poljub alpa celo sex.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 25. Dec. 2008 19:57

Ryu, oprosti, ampak moram :) . Sicer je pa tuki samo izmenjevanje mnenj, in jaz tega ne jemljem kot napad ali karkoli drugega... Čeprav bi lahko bilo (sem bolj mirne sorte :D )...

delusional napisal/-a:je velika razlika al se je tip sam mal šlatal tam z eno babo (pa se greš ti pol z enim tipom, pa je to to), kukr pa če bi dejansko mel svojega tiča v drugi in bi bla tudi strast umes. ti si stara 19 let, in to ti je prvi tip.... a res misliš da te ne bo nikoli več prijelo kaj druzga sprobat - tud kaj več kot sam jezik? v tvoje dobro upam da te bo primlo.

Lej, js nevem, kaj bo mene primlo čez en mesec, kaj šele čez 1 leto... Jaz pač zaenkrat jemljem tako mečkanje kot sexanje z nekom drugim za varanje... Če ga ti ne, tvoja stvar. Če ti paše, ko si v zvezi, se mečkat z vsakim, ki pride mimo (sej to ni sex, torej ni varanje), dej... Ni pa rečeno, da se to zdi vsem.

Ja, in stara sem 19 let. To je moj prvi resni tip in me tega ni sram priznat. Vsaj vem, da se nisem vlačla u vsakem kotu diskotete z nekom, ki sm ga prvič vidla, nisem se dajala dol z vsakim, ki je pršu mimo, nisem osvajala nekoga, ki mi sploh ni bil všeč, sm pa hotela samo njegov sex... Tega vsega nisem delala... Na kar sm ponosna.

In če bo meni pašalo bit z enim in istim tipom celo življenje, si ga bom verjetno sama zafukala in sama ne bom občutla strasti drugih moških. Tko da moja zveza naj ne briga nobenega...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Dec. 2008 23:56

Tudi meni se mečkanje z drugo osebo zdi že kar orenk varanje.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 26. Dec. 2008 0:05

delusional napisal/-a:je velika razlika al se je tip sam mal šlatal tam z eno babo (pa se greš ti pol z enim tipom, pa je to to), kukr pa če bi dejansko mel svojega tiča v drugi in bi bla tudi strast umes. ti si stara 19 let, in to ti je prvi tip.... a res misliš da te ne bo nikoli več prijelo kaj druzga sprobat - tud kaj več kot sam jezik? v tvoje dobro upam da te bo primlo.

Koliko pa si ti stara? 12, 13? Če tako rešuješ to, pol v tvoje dobro upam, da te bo to "spustlo" ...

Sicer pa na tem forumu več ne vem kaj je prav in kaj ne ... Delusional - si že kdaj jokala za tipom; ga prebolevala?
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 26. Dec. 2008 11:35

Ja DrFreud na tem forumu res vidš kok smo si ljudje različni. In jst učasih kr ne morm vrjet kakšne eni počnejo oziroma kaj se jim dogaja. Sam jebat ga, tko pač je. Se trudm, da tale forum ne vpliva kej velik name, sam moj mi prav da me poneumlja :D (ampak jst pravm da ne).

Drgač pa varanje je zame: mečkanje, lubčkanje, seksanje..itd. z osebo , ki ni tvoj parntner. Plus seveda rajcajoči sms-i, chati, maile, slikce z drugimi...tud tega ne bi prenesla.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov