Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 06. Feb. 2014 2:26

jaz sem v večini sexala s tipi, ki so imeli 185 cm. če so bli visoki in nabiti so mi bli skoraj že pretežki. oni pa so v večini tudi imeli kriterij, da mora imet ženska za zvezo vsaj 175cm - se pravi manekenska višina. jaz imam 168. tam nekje okoli 180 cm mi je ok, manj pa res ne. enkrat sem se sprehajala po lj z enim tipom, ki je bil par cm višji od mene in me je blo prav sram (čeprav je mel lep obraz) - nobena ženska mi ga ni zavidala.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 06. Feb. 2014 8:25

Kudos browneyes, zakon trol si.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 06. Feb. 2014 9:51

wtf
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 06. Feb. 2014 10:40

treba je met tipa, ki ti ga vse mimoidoče zavidajo, pa boljši avto kot sosed, pa večji tv! :schlaumeier:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Feb. 2014 11:03

wasd napisal/-a:Kudos browneyes, zakon trol si.

Ne poznaš browneyes, ni trol, dejansko je tako.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 06. Feb. 2014 12:06

brownseyes je med tistimi redkimi ženskimi osebki, ki jim dam celo nekaj respekta. kaže obnašanje povprečne ženske z eno veliko razliko - iskrenost in brez dlake na jeziku.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 06. Feb. 2014 13:29

floribunda napisal/-a:treba je met tipa, ki ti ga vse mimoidoče zavidajo, pa boljši avto kot sosed, pa večji tv! :schlaumeier:

ma ne, to ne. sem se sprehajala po lj tud z enim italijanom, visokim, filmsko lepim in mi ni blo prav nič všeč, ker ga je vsaka že s pogledom hotela pofuk.at, on pa flirtal nazaj, ampak tko, da je soliden tip, da sta dober par (ko se recimo jaz obujem 10-13 cm pete), ne pa da si ženske mislijo "ah, tega palčka pa kr mej".
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Feb. 2014 13:40

TLDR napisal/-a:kaže obnašanje povprečne ženske z eno veliko razliko - iskrenost in brez dlake na jeziku.

shut up shut up SHUT UP!! :cry:
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 06. Feb. 2014 17:41

..Evelyn.. napisal/-a:
wasd napisal/-a:Kudos browneyes, zakon trol si.

Ne poznaš browneyes, ni trol, dejansko je tako.

Vem ja, sem bral njene poste, ko je bila bolj aktivna in normalna. Zgleda imam se kancek upanja, da irl ni taka kokos, kot je tu gor ...
Ferbc002
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Ferbc002 » 29. Apr. 2014 10:28

TLDR napisal/-a:Med 1.50 pa 1.60 je 10 centi lufta, kar je dost za decentno atrakcijo, če je pa tip poleg tega nabildan, je pa to samo še pika na i. Zelo je važna razlika v višini, več je razlike, več je dominance, več atrakcije zna punca čutit. Npr, imam kolega ki je povprečne višine in ima naravno mačo gradnjo. Kakšno punco misleš da ponavadi napiči že prvi večer?Jup, pod 1.65 pa drobna, punco povprečne višine bolj redko, pa še to na račun njene prekomerne telesne teže in/ali šodr face.

Se popolnoma strinjam :) Jst sm 180cm, mam 85-90 kil. Enostavno use bivše(punce, avanture) so velike med 162-168cm.

TLDR v tvojih postih je velik dobrih razmišlanj, samo za žensko populacijo uporablaš za moje pojme malo preveč robustne, grobe besede.
Uporabniški avatar
Nucky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Nucky » 29. Apr. 2014 10:58

browneyes napisal/-a:jaz sem v večini sexala s tipi, ki so imeli 185 cm. če so bli visoki in nabiti so mi bli skoraj že pretežki. oni pa so v večini tudi imeli kriterij, da mora imet ženska za zvezo vsaj 175cm - se pravi manekenska višina. jaz imam 168. tam nekje okoli 180 cm mi je ok, manj pa res ne. enkrat sem se sprehajala po lj z enim tipom, ki je bil par cm višji od mene in me je blo prav sram (čeprav je mel lep obraz) - nobena ženska mi ga ni zavidala.

Lahko bi bila vesela.. Tako saj ne boš čez 4 mesece tu jokala kako je prešaltal na eno, ki je gledala še na kaj drugega kot njegovo višino :mrgreen:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 07. Maj. 2014 16:53

http://mhltm.ag/RpP3r7

zanimiv članek. Vaše mnenje?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 07. Maj. 2014 17:10

da so si same krive, ker so izbrale take tipe, sej pa si menda že prej vidla kakšen je, ali pač? :rolleyes:
okej, tista, ko jo je zaprl stran od mesta mogoče res ni mogla predvidet, kaj se bo zgodilo, ampak pomoje so to vsi neki bedni izgovori za varanje :rolleyes:
še vedno sem mnenja, da je to v človeški naravi in da za varanje ne rabiš posebnih razlogov
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Maj. 2014 17:19

Zenske varajo ker jim je dolgcas. Problem je pa v tem, da jim je zelo zelo easy dolgcas. Edino kar res dolgorocno resuje ta problem je froc. Zato zveze v 20ih ki trajajo par let hkrati pa misli, da je premlada za ustalit se pa met otroka, dostikrat zenske prekinejo. Pogosto z varanjem (ce poznas njeno zgodovino, in nikoli ni dolgo bila samska med vezami, potem bo tako kot opica, ki ne spusti prejsnje veje preden ima drugo trdno v roki, nekaj casa imela oba tipa, ker zihr je zihr).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Malishka » 12. Maj. 2014 15:08

Js bi prej rekla da ženske varjo zaradi pomanjkanja pozornosti in ljubezni s strani partnerja. Sama sicer nisem nikoli, pa tud ne nameravam, ampak sm pa slišale en kup takih zgodbic ali izgovorov s strani kolegic, znank, ipd. Zato je pol tud velika verjetnost da se zaljubi v tega tipa s katerim vara in pusti svojega fanta. Čist moje mnenje, drgač nimam lih izkušenj in se tudi ne morem predstavljat da bi koga varala, ne obsojam pa nobenega. Vsak ma pravico bit srečen.
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov