Varanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
ninfa napisal/-a:Kaj mislite vi? Je za vas varanje, če vas partner (prevara) z istim spolom kot je partner?
To je varanje, sj je vendar bil z določeno osebo in spol pri tem res ne igra vloge
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
hehe no tole me pa na neki spoune... moj bivši je reku da ma ful proti varanju, da s punco pa lah... zdejšni je bil pa čist penast kaka bedarija je to, da varanje je itak varanje... mislim da je pr puncah to drgač ko pa pr tipih..kr ene rajca če je punca s punco...mene pa tip s tipom na žalost prav nč ne rajca pa ne bi rekla da je velik punc k jih... tko da js bi to uzela kot čist tapravo varanje pa še bol bi me ruknal po moje...
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst pa nobene oblike varanja ne dopuščam. zame je varanje že poljub, mogoče že to da bi moj tip preveč razmišljal o neki ženski,oz. v takem primeru bi se resno zamislila kaj je narobe z najino zvezo.
tko da jst sm proti kakršnem koli varanju.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst pa nobene oblike varanja ne dopuščam. zame je varanje že poljub, mogoče že to da bi moj tip preveč razmišljal o neki ženski,oz. v takem primeru bi se resno zamislila kaj je narobe z najino zvezo.
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
najprej razmislimo ali je varanje sam fizicno al psihicno...veliko raje bi da fant ce si zeli iti z drugo gre z njo in jo obdela(se raje se obema pridruzim) kot pa da ziwi z mano in sanja kko bi fukal sosedno naprimer...
ce gre z senim moškim..pa se pridruzim se raje...
ce gre z senim moškim..pa se pridruzim se raje...
- _mucika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: primorska
---------- Združena tema ----------
sama sem bila od vedno FUL proti varanju!!! nisem prenesla nezvestobe in sem vedno oštevala kolegice in kolege zakaj to počnejo...
Imam fanta. skupaj sva 4 leta.....in lani sem ga prvič prevarala.....malo alkohola (ki ni opravičilo!) in zaneslo me je....naslednji dan mi je blo ful ful žal in me je pekla vest. in obljubila sem si da tega nikoli več ne bom ponovila! ampak potem se je zgodba ponovila...enostavno se nisem mogla upret..... in zdaj sem se znašla v začaranem krogu!!! ne morem nehat!!!
tisti pregovor res drži : kdor vara enkrat, vara vedno!
Ful si želim prenehat s tem. pa ne vem kako.. prosim ne me kregat.. ampak kakšen koristen nasvet?? Hvala!!
sama sem bila od vedno FUL proti varanju!!! nisem prenesla nezvestobe in sem vedno oštevala kolegice in kolege zakaj to počnejo...
Imam fanta. skupaj sva 4 leta.....in lani sem ga prvič prevarala.....malo alkohola (ki ni opravičilo!) in zaneslo me je....naslednji dan mi je blo ful ful žal in me je pekla vest. in obljubila sem si da tega nikoli več ne bom ponovila! ampak potem se je zgodba ponovila...enostavno se nisem mogla upret..... in zdaj sem se znašla v začaranem krogu!!! ne morem nehat!!!
tisti pregovor res drži : kdor vara enkrat, vara vedno!
Ful si želim prenehat s tem. pa ne vem kako.. prosim ne me kregat.. ampak kakšen koristen nasvet?? Hvala!!
- Bershka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
preprosto: pusti fanta! in potem delaj kar hoces.
dej lepo te prosim - "ne morem nehat".... halo ???
joj ce bi meni to tip rekel.....
ocitno je da fanta nimas tok rada (in NE govori da ga imas, ker kogar imas rad NE varas - se posebno pa ne neprestano), tko da s tem ko sta skupi ne delas nobenemu usluge (se najmanj pa fantu), ker enkrat bo zvedel in pol ne bo dobr.
dej lepo te prosim - "ne morem nehat".... halo ???
joj ce bi meni to tip rekel.....
ocitno je da fanta nimas tok rada (in NE govori da ga imas, ker kogar imas rad NE varas - se posebno pa ne neprestano), tko da s tem ko sta skupi ne delas nobenemu usluge (se najmanj pa fantu), ker enkrat bo zvedel in pol ne bo dobr.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Em ja res je. Tisti ko enkrat vara večkrat prevara. Sploh če ga kdo ni dobil Jaz mislim da do svojega fanta ne čutiš nič več. Rutina je naredila svoje, navada tudi, samo ne upaš narediti tistega poslednjega koraka...ga zapustiti!
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 03. Jan. 2007 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov